καλημέρα λέμε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
καλημερα !!!!!αντε λιγο εμεινα ακομα στην αναμονη κανε ενα θαυμα θεε!!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Για αεροπορία την κόβω την φάση! Από τετάρτη? Ασκησούλες? σκοινάκια? κάτι? Άκου τετάρτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΕ ΣΥ!!!!!
ΤΕΤΑΡΤΟΥΛΑ ΤΕΤΑΡΤΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Νέους!![]()
![]()
Λίγες?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ
![]()
Τι λίγες?
Πρίν μισή ώρα λέγαμε με τον Pokermon ότι μένει μόνο μία. Και πάνω που το συνήθισα, έρχεσαι εσύ και μου τις πολλαπλασιάζεις???
Μην παίζετε μ'αυτά τα πράγματα!
Είναι επικύνδινο. Είμαι και ευαίσθητο παιδί().
Ταράζομαι έυκολα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Ταράζομαι έυκολα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ.
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙΑ RR ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΔΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ![]()
ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ DUCATI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ DUCATI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
-----------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ![]()
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ταράζομαι έυκολα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΚΙΑ RR ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΔΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ![]()
[/B][/QUOTE]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν σε πειράζει που στην γόνδολά μου , όμως κάθονται αναπαυτικά οι ευαίσθητες θυληκές παρουσίες και ροματζάρουν.
Και τις δόσεις αδρεναλίνης της τις έχει άμα είσαι καλός στην γόνδολα με εξωλέμβιο.
Έσένα λυπάμαι που με το κούτσουρο σου δεν έχει που να βάλεις τον κόσμο(θηλυκό κόσμο)!
Γι'αυτό πρέπει να έρχομαι μαζί σου να κουβαλάω τα κορίτσια όσο εσύ θα σκίζεσαι στο ταξίδι, για το δεκατάκι!
Πάλι με έχωσες!
:rotflmao: :rotflmao:
Υπογραφή: O γονδολιέρης της γειτονιάς σας!![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ.
![]()
Δεν σε πειράζει που στην γόνδολά μου , όμως κάθονται αναπαυτικά οι ευαίσθητες θυληκές παρουσίες και ροματζάρουν.
Και τις δόσεις αδρεναλίνης της τις έχει άμα είσαι καλός στην γόνδολα με εξωλέμβιο.
Έσένα λυπάμαι που με το κούτσουρο σου δεν έχει που να βάλεις τον κόσμο(θηλυκό κόσμο)!
Γι'αυτό πρέπει να έρχομαι μαζί σου να κουβαλάω τα κορίτσια όσο εσύ θα σκίζεσαι στο ταξίδι, για το δεκατάκι!
Πάλι με έχωσες!
Υπογραφή: O γονδολιέρης της γειτονιάς σας![/B][/QUOTE]
ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑΣ![]()
![]()
μερικες ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ και απο εμενα!... κανει νυστα ή εγω νυσταζω?
:ZZZ::ZZZ:
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάλι με έχωσες!
Υπογραφή: O γονδολιέρης της γειτονιάς σας!![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
Χείμμαρος!![]()
Τώρα είδα ότι μπορεί να μην κουμπώσεις το μονόσελο αύριο.
Έφερε γούρι αυτό που είπα.
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()