Σελίδα 18 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Στον καθρέφτη σου κοιτάχτηκες και το λες αυτό;;;;;
    Εσύ έχεις πμ
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    :a13: :a13: :a13: :a13:
    Θα βγάλουν και το B-KING σε σκουτερ,μόνο που τώρα θα έχει 200+ ίππους και θα βγάλουν και το speed limiter μιας και θα έχει ζελατίνα το όχημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δείτε κι αυτό για να γουστάρετε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0fOg...eature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εσύ έχεις πμ
    Ντάξ παρανόησις ήταν!

Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ. Κατέβαινα το μεσημέρι τη Χατζηκυριακού και μπροστά μου ένα μεγάλο σκούτερ της πεζω πήγαινε μάλλον να κάνει αναστροφή και του πέφτει όλο το μηχανάκι κάτω. Πέρναγα εγώ από δίπλα και τι κάνει ο τρισμέγιστος μ@λάκας που δεν με νοιάζει αν ήταν σε σύγχυση το λάθος ήταν απ' αυτα που δεν πρέπει να κάνεις. Ενώ περνάω από δίπλα του πάει να το σηκώσει από το έδαφος αν είναι ποτέ δυνατόν ανοίγοντας το γκάζι κι όπως έχει σηκώσει το μηχανάκι πριν του φύγει τελείως και πέσει πάλι κάτω κινήθηκε προς τα μπροστά και με χτύπησε στην πίσω ρόδα ενώ έφευγα ευτυχώς.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Νέο μέλος
    Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ. Κατέβαινα το μεσημέρι τη Χατζηκυριακού και μπροστά μου ένα μεγάλο σκούτερ της πεζω πήγαινε μάλλον να κάνει αναστροφή και του πέφτει όλο το μηχανάκι κάτω. Πέρναγα εγώ από δίπλα και τι κάνει ο τρισμέγιστος μ@λάκας που δεν με νοιάζει αν ήταν σε σύγχυση το λάθος ήταν απ' αυτα που δεν πρέπει να κάνεις. Ενώ περνάω από δίπλα του πάει να το σηκώσει από το έδαφος αν είναι ποτέ δυνατόν ανοίγοντας το γκάζι κι όπως έχει σηκώσει το μηχανάκι πριν του φύγει τελείως και πέσει πάλι κάτω κινήθηκε προς τα μπροστά και με χτύπησε στην πίσω ρόδα ενώ έφευγα ευτυχώς.
    το οτι αυτος ηταν κουλος φταιει το μηχανακι?

δηλαδη αν ειχε xt δεν θα επεφτε?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
    Θα βγάλουν και το B-KING σε σκουτερ,μόνο που τώρα θα έχει 200+ ίππους και θα βγάλουν και το speed limiter μιας και θα έχει ζελατίνα το όχημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δείτε κι αυτό για να γουστάρετε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0fOg...eature=related

αυτο φανταζομαι το ειδες ε?

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos Edo κάνει κανενας με ΤΜΑΧ???(χωρίς abs) Και ξαναρωτάω,cruise control έχουν??αντισπιν???υδραυλικό τιμόνι???Γιατί όπως και να το κάνεις έχει μια τριβή το λάστιχο και κουράζει... Ωστόσο επειδή πολλά ακούω για τα σκούτερ όποιος θέλει και ενδιαφέρεται εγώ είμαι μέσα για τη δοκιμή.Στημένη κόντρα 800 μέτρα να δούμε τι μελει γενεσθαι,και με χτ και με Duke φίλου μου.Και μετά πάμε και στον υμηττό να στρίψουμε που έχει κάτι ωραία πέταλα.

tyfeonas.

ελα φιλε μεσα εγω δευτερη γεφυρα βουτα με το xt σου. με το δικο σου χτ ομως. και αν θελεις σου φερνω και ενα gp800 για το duke. ασε να φτιαξει ο καιρος και το κανονιζουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas

Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!

Αν έπεφτε με ΧΤ, έστω και με νεκρά μέσα, ο κινητήρας θα έσβηνε και όταν θα το σήκωνε δεν θα πάταγε γκάζι να του φύγει το μηχανάκι...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προφανώς διάβασες το κείμενο αποσπασματικά γιατί αλλιώς θα έβλεπες την πρώτη πρόταση

Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!

Σε πηρανε χαμπαρι σαλιγκαρε κρυψου και πανε παρε κανα beverly
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!

Αν έπεφτε με ΧΤ, έστω και με νεκρά μέσα, ο κινητήρας θα έσβηνε και όταν θα το σήκωνε δεν θα πάταγε γκάζι να του φύγει το μηχανάκι...
    φιλε και το δικο μου και το burgman και το xciting εχουν διακοπτη που σβηνει το μηχανακι αμα πεσει.

το γαλλικο scooter με τα ιταλικα ηλεκτρικα δεν ξερω αν εχει.

Νέο μέλος
    Προφανώς διάβασες το κείμενο αποσπασματικά γιατί αλλιώς θα έβλεπες την πρώτη πρόταση
    εχεις δικιο!

φιλε και το δικο μου και το burgman και το xciting εχουν διακοπτη που σβηνει το μηχανακι αμα πεσει.

το γαλλικο scooter με τα ιταλικα ηλεκτρικα δεν ξερω αν εχει.
    Μάλλον δεν έχει, γι αυτό του'φυγε...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Σε πηρανε χαμπαρι σαλιγκαρε κρυψου και πανε παρε κανα beverly
    Θα στείλω πμ σε μοντεράτορα να κάνω τ'όνομα Scoot_Billy μπας και αφήσουν τα ΧΤ στην ησυχία τους... :rotflmao: :rotflmao:

Το "σαλίγκαρος" δεν το αλλάζω με τίποτα

XR
    XTR
    XJR

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    στο θεμα μας παλι.....

αν ποτε η PARIS Hilton αγοραζε 2κυκλο..... ΘΑ ΗΤΑΝ SCOOTER!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scooter_9.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	150992
    Accipere quam facere praestat injuriam

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    επειτα ομως.............

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα απο τα σκουτερ εκει ΕΞΩ....!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scert.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	79,0 KB 
ID:	150993
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46