Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ + ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ-ΓΝΩΜΕΣ

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ευτυχώς που είχατε μάθει ο ένας τον άλλο δλδ...
    Παίδες 5.000 χλμ δεν είναι στρώσιμο αλλά ταξίδι στην αιωνιότητα.
    Όταν σκίζεις ένα μηχανάκι επί 10λεπτο, μόνο ήσυχο δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου (μάλλον το αντίθετο)
    καταρχην μπορει 1ον 5000 να εινια οντως ταξιδι στην αιωνιοτητα, αλλα μετα απο 4 χρονια το Ζ το εβαζες μπροστα μετα απο 3 βδομαδες ακινησια και το μηχανακι οχι μονο επαιρνε μπροστα σα να του ειχες κανει 100χιλιομετρα πριν απο μιση ωρα, αλλα του τραβαγες τερμα ξερογκαζα φουλ στροφες και το μηχανακι δεν εχανε γραμμη.. το μοτερ ηταν οχι απλα κατι παραπανω απο απλα σαν καινουριο..

επισης 2ον ναι 5000 ειναι οντως πολλα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω, του εκανα κακο? ε μην τρελαθουμε τωρα. ηταν οτι καλυτερο για το μηχανακι.

τεσπα οσο για το ΧΤ, οπως καταλαβαινετε οταν μεσα σε λιγες μερες αφηνεις το Ζ λογω τρακαρισματος (με ταριφα που μου πεταχτηκε απο στοπ) περνας σε ενα ΧΤ για να κανεις ας πουμε την δουλεια σου μεχρι να φτιαχτει το αλλο, ε, οπως και να το κανεις, του πετας λιγο τα ματια εξω.. :P

δεν διαφωνω οτι μπορει να το ζορισα λιγο παραπανω

αλλα νομιζω πως 2000 ειναι μια χαρα στρωσιμο. επιεικες.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    ε μην τρελαθουμε ρε παιδια....1500 ειναι υπεραρκετα πιστευω.....

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    ε μην τρελαθουμε ρε παιδια....1500 ειναι υπεραρκετα πιστευω.....
    "υπεραρκετα" δεν ειναι, ειναι απλα το νορμαλ.. απο κει κ πανω, οσο βασταει η υπομονη σου. εγω ειπα απλα τι θα κανω στο δικο μου απο σημερα που βγαινει απο το συνεργειο..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    παιδες να ρωτησω...κατι...οσον αφορα το θεμα " καυσιμο'' τωρα που τελειωνω το στρωσιμο...επειδη ζιγκλερ εχω ενα νουμερο παραπανω...απο της μανας...τι παιζει...? ποσο πρεπει να βαλω τωρα ...και αν πρεπει...ευχαριστω

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    παιδες να ρωτησω...κατι...οσον αφορα το θεμα " καυσιμο'' τωρα που τελειωνω το στρωσιμο...επειδη ζιγκλερ εχω ενα νουμερο παραπανω...απο της μανας...τι παιζει...? ποσο πρεπει να βαλω τωρα ...και αν πρεπει...ευχαριστω
    Βαλε μισο κιλο.Τα ζιγκλερ μπαινουν με δυναμομετρηση.Μονο τοτε θα εισαι σιγουρος οτι φορας το σωστο νουμερο.Απο τη στιγμη που εχεις ανεβασει κυβικα δεν εχει καμμια σχεση με το μαμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    δηλαδη αν το ανοιξω με τα ηδη υπαρχοντα θα εχω προβλημα..?.μεχρι να παω για δυναμομετρηση...

δηλαδη αν το ανοιξω με τα ηδη υπαρχοντα θα εχω προβλημα..?.μεχρι να παω για δυναμομετρηση...
    Μαγος δεν ειμαι.Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη αναλογια αερα-καυσιμου.Αυτο που εχεις κανει τωρα ειναι μια μπακαλιστικη τακτικη που την ακολουθουν(δυστυχως)πολλοι μαστορες.Στρωσε κανονικα το μηχανακι σου και πηγαινε το στο δυναμομετρο για ναχεις σωστη ρυθμιση και καλυτερη αποκριση σε ολες σχεδον τις στροφες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος
    εβαλα δισκους συμπλεκτη , ενισχυμενα ελατηρια σημερα και αλλαξα και την ντιζα συμπλεκτη για να ειμαι κομπλε...ερωτηση:
    (χαζη ισως αλλα...)
    τωρα που ανοιξε ο μηχανικος και μου αλλαξε τους δισκους και προφανος ανοιξε και την καμπανα...και εφυγε το λαδι...μετα που γεμισε το χτ με λαδι ,(στο τελος της δουλειας) αντι για 2.700,2.800 κιλα λαδι επρεπε να βαλει 3.300 ?ρωταο αυτο γιατι εφτασε στο καρτερ και προφανος εφυγε ολο το λαδι...

Παλαιό μέλος
    υστερα απο τα παραπανω αλλαγη δισκων συμπλεκτη κτλ διαπιστωσα γυρνωντας τωρα απο βολτα...οταν σταματουσα στα φαναρια και πηγαινα να βαλω νεκρα δεν μπορουσα...δεν εμπαινε..
    ξερεις κανεις γιατι μπορει να το κανει αυτο?(οχι γενικοτερα δεν μπαινει νεκρα αν παω λιγα μετρα πιο περα ισως και να μπει) αλλα δεν μπαινει οπως πριν με τιποτα...και αναγκαζομαι και κραταω συμπλεκτη στα φαναρια...ταλαιπωρηθηκα

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μηπως ειναι απο τα λαδακια που εβαλες?

ο,τι να'ναι μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μηπως ειναι απο τα λαδακια που εβαλες?
    δεν ειναι απιθανο. τι λαδι εβαλες?

Παλαιό μέλος
    μοτυλ 20/50 μου βαζει αυτος...

Σκληρα ελατηρια,καινουργιοι δισκοι,αλλαγη ντιζας.Μεχρι να πατησουν οι δισκοι,να δουλεψουν τα ελατηρια,ισως να θελει και ρεγουλαρισμα η ντιζα.Μπορει να κανω λαθος αλλα η γιαμαχα λεει 15-50 λαδι για να κουμπωνουν οι ταχυτητες καλυτερα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Σκληρα ελατηρια,καινουργιοι δισκοι,αλλαγη ντιζας.Μεχρι να πατησουν οι δισκοι,να δουλεψουν τα ελατηρια,ισως να θελει και ρεγουλαρισμα η ντιζα.Μπορει να κανω λαθος αλλα η γιαμαχα λεει 15-50 λαδι για να κουμπωνουν οι ταχυτητες καλυτερα.
    κοιταξε ρεγουλαρισμα η ντιζα δεν νομιζω να θελει..γιατι με το που ακουμπαω σχεδον το συμπλεκτη εχει πιασει...ποσα χλμ θελει...να πατησουν οι δισκοι..και να δουλεψουν και τα ελατηρια...?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κοιταξε ρεγουλαρισμα η ντιζα δεν νομιζω να θελει..γιατι με το που ακουμπαω σχεδον το συμπλεκτη εχει πιασει...ποσα χλμ θελει...να πατησουν οι δισκοι..και να δουλεψουν και τα ελατηρια...?

κακως!

ολες οι ντιζες θελουν λιγο μποσικο, να το ξερεις...

χαλαρωσε λιγακι τη ντιζα του συμπλεκτη για αρχη

το 20w50 λαδι ειναι για υψηλοτερες θερμοκρασιες, με 10w40 δε θα ειχες το προβληματακι που λες...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σφυρίλατο Πιστόνι σε 2χρονα...?
    από stefi21 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2009, 18:51
  2. Πιστονι Για Dt125re
    από fotografos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 18:35
  3. Πιστονι Για Dt125
    από fotografos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks