Για καφεδάκι θεσνίκη είμαστε κιάλλοι αν το κανονίσετε τελικά (χωρίς VFR)!!![]()
Απλά πείτε το κανα 2 μέρες πριν στις συναντήσεις!!![]()
Για καφεδάκι θεσνίκη είμαστε κιάλλοι αν το κανονίσετε τελικά (χωρίς VFR)!!![]()
Απλά πείτε το κανα 2 μέρες πριν στις συναντήσεις!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Εγώ το λέω αλλά κανένας δεν λέει μέρα και ώραααααααααα για να κανονήσουμε επιτέλους. Ϊσως και μιας και είναι γιορτές όλοι έχουν άλλες δουλιές. Εγώ πάντος όποτε πείτε είμαι μέσα
Raised from the Dead
Πολύ καλή ιδέα η συνάντηση..Μια που χαιρετιόμαστε στον δρόμο διότι είμαστε σπάνια είδη, καλό είναι να πίνουμε και κανένα καφεδάκι και γιατί όχι και καμιά εκδρομούλα..Αντε να πιούμε και καμμία![]()
sotos vfr 800 2003
Έτσι είναι. Άντε το βλέπω για μετά τις γιορτές γιατί όλοι κάπου θα πάνε. Μόλις περάσουν οι γιορτές ελπίζω να τα πούμε αν και εγώ και ενδιαμέσα άμα είχε καλό καιρό δεν θα έλεγα όχι σε μία βολτούλα ή καφέ.
Raised from the Dead
Παιδιά στην βράση κολάει το σίδερο.Εγώ θα είμαι εδώ τις γιορτές.Δώστε παρόν όσοι θα είστε στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο για να κανονίσουμε καφεδάκι στο κέντρο. Εφόσον είμαστε παραπάνω από ένας (εγώ έτσι και αλλιώς θα το πιώ το καφεδάκι) ορίζουμε τόπο και χρόνο. Δηλώστε συμμετοχές και κάντε update ως την Παρασκευή το βράδυ.Προτείνω Σάββατο καφεδάκι.Όσοι πιστοί προσέλθετε..
sotos vfr 800 2003
Εγώ είμαι μέσα (εκτός απροόπτου) για Σάββατο καφέ όπου πείτε οπότε ακούω μέρος και ώρα.
Άντε πέστε πιοι θα είμαστε. Μέχρι τώρα :
1. sotnet
2. Lazaros32
Raised from the Dead
Αύριο (Σάββατο) κατά τις 12 το μεσημέρι θα πίνω καφεδάκι στο on the road(Λ.Νίκης Δίπλα στο ξενοδοχείο Δάιος.)Όσοι πιστοί προσέλθετε. Αν και από ότι βλέπω μόνο με τον Λάζαρο θα κάνουμε την αρχή. Επειδή θα είμαι με αυτοκίνητο λόγω υποχρεώσεων κτλ και για να αποφύγουμε αναγνωρίσεις του τύπου,''θα κρατάω κόκκινο τριαντάφυλλο'' κτλ, το τηλ.μου είναι 6972215085 για συννενόηση. Καλώς να γνωριστούμε.
sotos vfr 800 2003
Για να πω την αλήθεια μάλλον δεν μας βλέπω για αύριο με αυτόν τον καιρό γιατί με το αμάξι δεν λέει να κατέβω σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα βρω να παρκάρω το θυρίο. Να το κάνουμε κάποια μέρα που θα τρώσει ο καιρός καλύτερα?
Άσε που με τα χιόνια με βλέπω να πηγαίνω τα παιδιά σε κανένα βουνό να το ευχαριστηθούνε
Raised from the Dead
ok Λάζαρε σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη θα είμαι εκεί με φίλους για καφέ. Ειδάλλως κανονίζουμε άλλη φορά που θάμαστε και περισσότεροι
sotos vfr 800 2003
ΟΚ θα το κάνουμε τότε άλλη φορά για να μαζευτούμε και περισσότεροι ελπίζω
Raised from the Dead