Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: sos!! παμε εξωτερικο με τα μοτορια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
    Δέν ερχόσαστε Μπρνό Τσεχία ... ?

συνδυασμενο με το motoGP το Μπρνο ειναι ιδανικος προορισμος (ειδικα αν εισαι αντρας.. )

εκει και στην Κωνσταντινουπολη (παλι συνδυασμενο με GP) ειναι τα 2 μερη που θελω να επισκεφτω πριν κλεισω τα 30. (εχω ακομα 3 χρονακια σκεψης)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι...

Πάρε έναν φίλο και τραβήχτε χαλαρά μέχρι Ρώμη ή Βενετία. Πλοίο μέχρι Μπάρι ή Ανγκόνα και άλλο ένα 3-4 οδήγηση και είστε στο στόχο σας. Ουτε μακριά είναι, ούτε τρελή ταλαιπωρία. Ούτε πολύ επικίνδυνο, έως καθόλου(αθήνα Πάτρα είναι πολύ πιο δύσκολη διαδρομή...)

Εγώ θα την κάνω άνοιξη με 2 φίλους για Βενετία και ίσως μέχρι τις λίμνες στις ιταλικές Αλπεις κοντά στα σύνορα με Ελβετία (580κλμ απο Ανγκόνα)

ετσι απλα λοιπον Το avatar του/της ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
    τρελοταξιδιαρηδες καλημερα! το θεμα ρε παιδια ειναι οτι απλα ξεκινα και ολα θα γινουν! :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    συνδυασμενο με το motoGP το Μπρνο ειναι ιδανικος προορισμος (ειδικα αν εισαι αντρας.. )

εκει και στην Κωνσταντινουπολη (παλι συνδυασμενο με GP) ειναι τα 2 μερη που θελω να επισκεφτω πριν κλεισω τα 30. (εχω ακομα 3 χρονακια σκεψης)

το 2ο μετά τα 30 σου... πολύ μετα τα 30 σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Αυτό ακριβώς θέλω, για πρώτο ταξιδι έξω, στις μέρες του GP. :a07:

Αν ολα πάνε καλα, κάτι μπορεί να γίνει φέτος....

Εκει μένεις?
    Ναί, μόνιμα εδώ και 2,5 χρόνια...

Όλοι έχουν τρέλα να δούν Motogp, αλλά για εμένα καλύτερα είναι τα wsbk γιατί...
    Όλα είναι φθηνότερα (δεν πιάνουν τον κόλο όπως στο motogp )
    Λιγότερος κόσμος (ανετη καί εύκολη μετακίνηση παντού)
    Δυνατότητα να μπείς στα πίτς με φτηνό εισιτήριο και να δείς ομάδες/μοτό/αυτόγραφα απο πιλότους κτλ..

Το motogp είναι σαν πανηγήρι και όλοι περιμένουν πώς και πώς τους "τουρίστες" για να τα πάρουν...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    ! Πάμε ρε καμμιά Ibiza καλοκαιράκι να γουστάρουμε
    κι ας τους όλους μόνους τους εδώ να γράφουν στο φόρουμ για το που θα πάνε
    :rotflmao:
    Ίμπιζα ε ; Ναι αλλά εγώ θέλω να πάω και λίγο Eurodisney δεν είναι πολύ μακριά νομίζω
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

μια καλη προταση ειναι κροατια. βαλκανικη ευρωπη για αρχη ειναι καλα, οποτε ας δηλωνουμε ποιοι γουσταρουν και να το οργανωσουμε. www.katakali.tk

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
    μια καλη προταση ειναι κροατια. βαλκανικη ευρωπη για αρχη ειναι καλα, οποτε ας δηλωνουμε ποιοι γουσταρουν και να το οργανωσουμε. www.katakali.tk
    Δες εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=46458

Για ιδέες και φωτό (καθώς και απρόοπτα). Υπόψιν οτι τα πράγματα σε ότι αφορά τη Fyrom και το Κόσοβο έχουν αλλάξει προς το χειρότερο έκτοτε...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τρελα

ωραιοι μπραβο και πολυ ωραια εξιστορηση. πετρα που κυλα δε χορταριαζει λεν στο χωριο μου,για αυτο πρεπει να ταξιδευουμε τι αλλο θα μας μεινει. μονο εμπειριες που ομως ειναι ικανες να μας διαμορφωσουν ως ατομα, να μας κανουν πιο ανοικτομυαλους τι να λεμε τωρα

Νέο μέλος

Sumfono

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Πάρε έναν φίλο και τραβήχτε χαλαρά μέχρι Ρώμη ή Βενετία. Πλοίο μέχρι Μπάρι ή Ανγκόνα και άλλο ένα 3-4 οδήγηση και είστε στο στόχο σας. Ουτε μακριά είναι, ούτε τρελή ταλαιπωρία. Ούτε πολύ επικίνδυνο, έως καθόλου(αθήνα Πάτρα είναι πολύ πιο δύσκολη διαδρομή...)

Εγώ θα την κάνω άνοιξη με 2 φίλους για Βενετία και ίσως μέχρι τις λίμνες στις ιταλικές Αλπεις κοντά στα σύνορα με Ελβετία (580κλμ απο Ανγκόνα)
    Sumfono me ton filo
    kamia italia gia arxi gia na ma8enoun kai oi neoteroi!
    Kai meta ba8ia stin Europe

ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ
    http://www.gadgethole.gr
    http://www.stoupas.gr
    http://www.fanisdjet.gr
    http://www.looking4.gr
    http://www.betmaniac.gr

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    καλησπέρα ! είμαστε 3 άτομα και σχεδιάζουμε την δεύτερη εβδομάδα του ιουνίου να πάμε βολτίτσα Ιταλία !μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τότε !!!!!δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα και για άλλα άτομα !
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
    καλησπέρα ! είμαστε 3 άτομα και σχεδιάζουμε την δεύτερη εβδομάδα του ιουνίου να πάμε βολτίτσα Ιταλία !μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τότε !!!!!δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα και για άλλα άτομα !
    καλε μου φιλε εκ Λαρισης δυστυχως εκεινο το καιρο θα ειμαι στα μερη σου κ θα αλωνιζω σιταρια. παντως καπου μπορει να ανταμωσουμε κ ισως να συνταξιδεψουμε.
    ολα αλλαζουν αρκει να το πιστεψεις!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Sos με τα φώτα μου
    από ΓΙΩΡΓΟς R στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2012, 20:14
  2. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  3. Απαντήσεις: 2