Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 124

Θέμα: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Re: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν μας τα λες καλα....

Εγω πάντα είχα αυτοκίνητο απο το 1987 και μετα αλλά τώρα που εχει κι η γυναίκα μου δικό της λεω να το πουλήσω...

Ετσι κι αλλιώς δεν το κυκλοφορώ.

Α και για το θέμα που έθεσε ο Dr Luv.
    Μαλλον εκείνος θα είναι απο τους πρώτους αλλά δεν εχει τ @@@ια να το πει και ψαχνει συνένοχους.

kala σιγουρα δε μπορω να ξερω τι ακριβως θα κανω σε 20 χρονια απο τωρα, παντως γενικα ενα αυτοκινητο ειναι απαραιτητο, ειτε ειναι δικο σου, ειτε των γονιων σου, ειτε της γυναικας σου...

τη μια θα βρεχει πολυ και θα θες να βγεις με το αισθημα, την αλλη να κανεις μετακομιση, την 3η θα θες να πας σουπερ μαρκετ

να με δεις φορτωμενο στο ΧΤ με 5 σακουλες και δυο 10κιλα απορρυπαντικα να πεθανεις στα γελια

ότι να ναι λέμε ....:hypnotize

Re: Re: Re: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

Δεν μας τα λες καλα....

Εγω πάντα είχα αυτοκίνητο απο το 1987 και μετα αλλά τώρα που εχει κι η γυναίκα μου δικό της λεω να το πουλήσω...

Ετσι κι αλλιώς δεν το κυκλοφορώ.

Α και για το θέμα που έθεσε ο Dr Luv.
    Μαλλον εκείνος θα είναι απο τους πρώτους αλλά δεν εχει τ @@@ια να το πει και ψαχνει συνένοχους.
    Π@πάρια τετρακύλινδρα, έχω φίλε sapila. Και αυτοκίνητο από το 85 έχω, το γράφω και παραπάνω, και μόκο κάνω και το οδηγάω όταν η κοπελιά έχει βάλει τα cocktail dress της και δεν θέλει να της γίνουν τα μαλλιά emo από το κράνος, και τα παράθυρα θα κλείσω αν χρειαστεί......ΑΛΛΑ ποτέ δεν είπα κανένα κουτάκια και ο λόγος που άνοιξα αυτή τη συζήτηση είναι ακριβώς αυτός!

Οδηγάω όλη μου τη ζωή μηχανή, έχω κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα και ποτέ (στα σοβαρά τουλάχιστον) βαρύγδουπες δηλώσεις. Γι αυτό και τη λέω (πάντα με διάθεση παιχνιδιού παρά κόντρας) σε όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες, κυρίως, που δηλώνουν ή υπονοούν ότι δεν θα γίνουν ποτέ "κουτάκηδες".

Έχω και ένα φίλο μου που έβριζε τα "κουτιά" και το παιζε μηχανόβιος, άλλαξε 3 μηχανάκια και μετά αμαξάκι με isofix καθισματάκια για το relax του μωρού... Και όταν τον ρωτάω γιατί ρε φίλε πούλησες τη μηχανή (δεν ήταν οικονομικό το θέμα) με κοιτάει σα το ροφό και ψελίζει μαλακίες, αντί να παραδεχτεί ότι δεν το αγαπάει βρε παιδί μου και δεν αντέχει άλλη παντόφλα...

Μόνο αν δεν μπορώ να καβαλήσω πια θα σταματήσω, για κανένα άλλο λόγο! Και θα έχω και τ' αμαξάκι για τα χιόνια, σερφάκια και άλλα όμορφα που δυστυχώς δεν τα κάνεις με το μηχανάκι.

Πάντως εγώ αν της πω της γυναίκας μου να ανέβει στη μηχανή με αυτό τον καιρό με κοιτάζει περίεργα ...

(γι' αυτό πάω μόνος μου ... )

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
    Π@πάρια τετρακύλινδρα, έχω φίλε sapila. Και αυτοκίνητο από το 85 έχω, το γράφω και παραπάνω, και μόκο κάνω και το οδηγάω όταν η κοπελιά έχει βάλει τα cocktail dress της και δεν θέλει να της γίνουν τα μαλλιά emo από το κράνος, και τα παράθυρα θα κλείσω αν χρειαστεί......ΑΛΛΑ ποτέ δεν είπα κανένα κουτάκια και ο λόγος που άνοιξα αυτή τη συζήτηση είναι ακριβώς αυτός!

Οδηγάω όλη μου τη ζωή μηχανή, έχω κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα και ποτέ (στα σοβαρά τουλάχιστον) βαρύγδουπες δηλώσεις. Γι αυτό και τη λέω (πάντα με διάθεση παιχνιδιού παρά κόντρας) σε όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες, κυρίως, που δηλώνουν ή υπονοούν ότι δεν θα γίνουν ποτέ "κουτάκηδες".

Έχω και ένα φίλο μου που έβριζε τα "κουτιά" και το παιζε μηχανόβιος, άλλαξε 3 μηχανάκια και μετά αμαξάκι με isofix καθισματάκια για το relax του μωρού... Και όταν τον ρωτάω γιατί ρε φίλε πούλησες τη μηχανή (δεν ήταν οικονομικό το θέμα) με κοιτάει σα το ροφό και ψελίζει μαλακίες, αντί να παραδεχτεί ότι δεν το αγαπάει βρε παιδί μου και δεν αντέχει άλλη παντόφλα...

Μόνο αν δεν μπορώ να καβαλήσω πια θα σταματήσω, για κανένα άλλο λόγο! Και θα έχω και τ' αμαξάκι για τα χιόνια, σερφάκια και άλλα όμορφα που δυστυχώς δεν τα κάνεις με το μηχανάκι.

ΟΚ πες οτι παρεξήγησα.

Και τι ηθελες να κανεις με αυτό το πόστ? Να βγούν οι 'ρούληδες' να πουν οτι είναι ΄ρούληδες'?
    Αφού δεν το ξέρουν ακόμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Re: Re: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

ΟΚ πες οτι παρεξήγησα.

Και τι ηθελες να κανεις με αυτό το πόστ? Να βγούν οι 'ρούληδες' να πουν οτι είναι ΄ρούληδες'?
    Αφού δεν το ξέρουν ακόμα.
    Μα βγήκαν.... αλλά το παίζουν άνετοι.... ακόμα! :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

εχουν γραφτει πολλα για την περιπτωση σου

δικα σου δικε μου

http://www.youtube.com/watch?v=VYt_MPi23Lo (το βιντεο ειναι ψιλοακαταλληλο αλλα το κομματι οκ)

http://www.youtube.com/watch?v=lGdcHg9zdK8

http://www.youtube.com/watch?v=_r8-vvKdRUE
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

O sniper μ' έπιασε....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    σσσσσστ μην τους προγκήξουμε, άσε να σκάσουν μύτη και οι σκληροπυρηνικοί...:a13:

Re: Re: Re: Re: Re: Μελλοντικοί Κουτάκηδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχουν γραφτει πολλα για την περιπτωση σου

δικα σου δικε μου

http://www.youtube.com/watch?v=VYt_MPi23Lo (το βιντεο ειναι ψιλοακαταλληλο αλλα το κομματι οκ)

http://www.youtube.com/watch?v=lGdcHg9zdK8

http://www.youtube.com/watch?v=_r8-vvKdRUE
    Πω πω χάλια!!!:a14:

Ρε συ οξαποδώ, θα με κάνεις ν' αλλάξω ψευδόνυμο λεμεεεεεεεεεεεεε....
    :a29:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εχει παει κανενας απο εσας για ψωνια απο το σουπερμαρκετ με το "SS"? γιατι εγω το κουτακι μου το αγαπαω γι'αυτο...ειναι καλο καροτσακι για ψωνια...και δεν μπορω να πω οτι ειναι πιο ξεκουραστο στα ταξιδια...κι αυτο κουραση βγαζει....

Καταληγωντας λοιπον, η μαμα SUZUKI βγαζει ΚΑΙ αυτοκινητα ΚΑΙ μοτο...και Δοξα τω Θεω πηρα κι απτα δυο...

το μονο που δεν εχω SUZUKI και μου λειπει τωρα που φτιαχνω την προικα μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2414sm.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	24,2 KB 
ID:	151243
    Accipere quam facere praestat injuriam

φιλε ,μιλας για δικα σου βιωματα και παρεες που ολοι ειχαν μοτορια ,πρωτες μουρες στις γκομενες,σκληροπηρυνικοι μηχανοβιοι...........και τωρα ειναι πιτσα,μπυρα,καναπε και ετοιμογενοι κοιλαραδες ?

και γω ηξερα πολλους που ηταν ετσι και τωρα ειναι με τζιπ και παντοφλες......

και τοτε αν τους ρωτουσες θα σου ελεγαν εγω θα γερασω με GPZ750 σαν του Tom Kruz....

αρα η ερωτηση σου ειναι χλωμη για να απαντηθει.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ....

και τοτε αν τους ρωτουσες θα σου ελεγαν εγω θα γερασω με GPZ750 σαν του Tom Kruz....

.....
    GPX600 νομίζω ήταν.... τα φλας δεν ήταν στο φέρινγκ.... Εχω την εντύπωση.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    GPX600 νομίζω ήταν.... τα φλας δεν ήταν στο φέρινγκ.... Εχω την εντύπωση.....
    GPz900R ηταν.
    Το επαιζε παλι χθες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	topgun1.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	151248
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

......Έχω και ένα φίλο μου που έβριζε τα "κουτιά" και το παιζε μηχανόβιος, άλλαξε 3 μηχανάκια και μετά αμαξάκι με isofix καθισματάκια για το relax του μωρού...

αντε ρε αδερφε δώσε λιγο info παραπάνω και μου έχει βγεί η μέση, βαλε βγάλε την ζωνη ασφαλείας στο καθισματάκι της μπουμπους.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    900 ηταν το gpz παιδια

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....
    από SVX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2011, 10:15
  2. Κουφαλες κουτακηδες...εδω σας εχω
    από konsttanttinos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2010, 13:04
  3. Για κουτακηδες
    από konsttanttinos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2010, 16:52
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2008, 15:35
  5. Οι "Κουτακηδες" ,των κουτακηδων, τους κουτακηδες, Ω κουτακηδες!!!
    από gcrook στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 10:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF