ναι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δλδ οι φωτό που έχεις βάλει δείχνουν σημεία που το κέλυφος βουλιάζει με την πίεση του δακτύλου?![]()
ναί!!!! και φαίνεται περισσότερο από αυτή τη γωνία
τώρα που της έδωσα φως δεν φαίνεται ξεκάθαρα ?
τι λέτε να κάνω? πως να το χειριστώ το όλο θέμα? να το πάω στον αντιπρόσωπο ή όχι ?
και από την εταιρεία που δεν πηρα απάντηση ? θα το κουκουλώσουν το θέμα και θα εξαφανιστεί δια μαγείας το κράνος ?
byron τι λές ?
![]()
Εγώ λέω να πάρεις τηλ τον Rossi που είναι και επίτημος πρόεδρος ΔΣ της AGV (εχει κι ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της AGV) και να του πεις ότι του το στέλνεις να το φορέσει του χρόνου στον πρώτο αγώνα των GP......Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ναί!!!! και φαίνεται περισσότερο από αυτή τη γωνία
τώρα που της έδωσα φως δεν φαίνεται ξεκάθαρα ?
τι λέτε να κάνω? πως να το χειριστώ το όλο θέμα? να το πάω στον αντιπρόσωπο ή όχι ?
και από την εταιρεία που δεν πηρα απάντηση ? θα το κουκουλώσουν το θέμα και θα εξαφανιστεί δια μαγείας το κράνος ?
byron τι λές ?
Αν δεν θέλει, να σου στείλει ένα άλλο.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ναι θα του στείλω αυτό δώρο που σκέφτομαι να αγοράσω, γιατί είμαι και στο fuk club του...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ λέω να πάρεις τηλ τον Rossi που είναι και επίτημος πρόεδρος ΔΣ της AGV (εχει κι ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της AGV) και να του πεις ότι του το στέλνεις να το φορέσει του χρόνου στον πρώτο αγώνα των GP......
Αν δεν θέλει, να του στείλεις ένα άλλο..... .....![]()
![]()
![]()
Kάτσε ρε φίλε...τις απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ σου, ποιός στις έδωσε? Ο αντιπρόσωπος δεν στις έδωσε?Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
![]()
ένας υπάλληλος ήταν γιατί πήγα στις 8 την ώρα που έκλειναν.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kάτσε ρε φίλε...τις απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ σου, ποιός στις έδωσε? Ο αντιπρόσωπος δεν στις έδωσε?![]()
Από ότι κατάλαβα ήταν ο υπεύθυνος για τις πωλήσεις.
Αυτό σκέφτομαι μπας και πάω να μιλήσω στον αντιπρόσωπο.
Δεν ξέρω τι να κάνω![]()
Το θέμα είναι πάντως ένα:
Ποιότητα κράνους και αντιμετώπιση = ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ![]()
Στόν αντιπρόσωπο πήγαινε Νίκο. Ο πωλητής τι λύση να δώσει?Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ένας υπάλληλος ήταν γιατί πήγα στις 8 την ώρα που έκλειναν.
Από ότι κατάλαβα ήταν ο υπεύθυνος για τις πωλήσεις.
Αυτό σκέφτομαι μπας και πάω να μιλήσω στον αντιπρόσωπο.
Δεν ξέρω τι να κάνω![]()
Το θέμα είναι πάντως ένα:
Ποιότητα κράνους και αντιμετώπιση = ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ![]()
σορρ για τα πόστ
το έβαλα εδώ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ AGV TI-TECH
ευχαριστώ
RX-7 απο E-bay αμερικη με 405ευρο και εχτρα ζελατινα το φοραω καθημερινα για πανω απο χρονο χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Ευχαριστιεμαι ποιοτητα και ανεση δεν εχω μηχανη με γκαζια (ακομη...) οποτε δεν μπορω να πω για συμπεριφορα στα πολλα αλλα και ολοι αυτοι οι κουλοι του μοτοgp ατι θα ξερουν για να εχουν το ιδιο ακριβως με καποιους απο εμας...![]()
![]()
κατα τα αλλα περι ορεξεως κολοκηθοπιτα...
σιγουρα υπαρχουν και κυκλοφορυν και πολλα αλλα κορυφαια κρανη αναμεσα μας και ο καθενας κανει τις επιλογες του και με το δικο του γουστο,τα δικα του θελω και τις δικες του προτεραιοτητες(ανεση, εφαρμογη, αεροδιναμικη,ποιοτητα κατασκευης, τιμη, φινιρισμα, προστασια, πρακτικοτητακαι φυσικα ασφαλεια...)![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μόλις πήρα το κράνος Randy Mamola edition σε μπλε.Ωραίο σε εφαρμογή και ποιότητα.Από θόρυβο :hypnotize ...Έχω και ένα OGK,απλά καμία σχέση σε θόρυβο.Το OGK είναι σαφώς πιο αθόρυβο.Κατά τα άλλα το ARAI΄είναι κλάσεις ανώτερο.
http://www.arai.co.jp/jpn/fullface/rr5_c_ran_bl_f.htm
Οντως μακράν το πιο αθόρυβο κράνος της αγοράς...Βέβαια το βάρος του είναι το μόνο αρνητικό αλλά δεν μπορείς να τα έχεις ολα...Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως και από το S1 το προηγούμενο μοντέλο της γερμανικής φίρμαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Schuberth S1 Pro![]()
![]()
Και άσε την αράι να αλλάζει μοντέλα. Το είδαμε και το κορσαίρ.![]()