Φτου γ@μ@τ@ ... έχασα τις ΠΑΓΩΜΕΝΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
... δροσερές είναι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φτου γ@μ@τ@ ... έχασα τις ΠΑΓΩΜΕΝΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
... δροσερές είναι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα στον στείλω με πμ γιατί κυκλοφορεί κι ένας αδέσποτος Καλεσίν κάπου εδώ γύρω και σε βλέπω με το πιάτο άδειο (αν δεν το φάει κι αυτό)Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
χρονια πολλα Μανωλιό!
βαλε κανα μεζε με ρακι ορε..![]()
![]()
Ευχαριστώ Σώτο, ότι επιθυμείς κι εσύ παλικάρι![]()
![]()
Εμ σκεφτήκαμε τα λαιμά σας με τέτοιο ψωφόκρυο, εμ δεν σας αρέσει κι από πάνω !Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Φτου γ@μ@τ@ ... έχασα τις ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμ σκεφτήκαμε τα λαιμά σας με τέτοιο ψωφόκρυο, εμ δεν σας αρέσει κι από πάνω !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι με το νέο έτος να σου πάνε όλα όπως θες και ποτέ να μη λείψει η ρακη της ευτυχίας στο ποτήρι σου!
Πολύχρονος!
![]()
![]()
![]()
Τα καλύτερα και για σένα εύχομαι Φώτη μου για την καινούργια χρονιά, θα είναι η χρονιά που θα σε φέρει ξανά πολίτη κοντά μας, μέχρι τότε να περνάς σαν πασσάς εκεί μέσα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μακάρι με το νέο έτος να σου πάνε όλα όπως θες και ποτέ να μη λείψει η ρακη της ευτυχίας στο ποτήρι σου!
Πολύχρονος!
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ παλίκαρε![]()
![]()
![]()
Maki , χρόνια σου πολλά και καλή χρονιά γεμάτη υγειά για σένα και την οικογένεια σου.
![]()
(…τώρα το είδα….)![]()
Όσο υπάρχουν μπύρες δεν θα υπάρχουν αργοπορημένοιΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
(…τώρα το είδα….)![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά Γιώργαρε, ότι επιθυμείς κι εσύ φίλε. Καλή Πρωτοχρονιά σε σένα και τους ανθρώπους σου !
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά Μάκη και καλά
Να έχεις ένα πολύ ευτυχισμένο 2009
Πολύχρονος
:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
Ευχαριστώ πολύ Κίμωνα, εύχομαι το 2009 να σου δώσει ότι επιθυμείς και δεν έχεις ζήσει μέχρι σήμερα, να είσαι πάντα καλά λεβεντιά !Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Χρόνια πολλά Μάκη και καλά
Να έχεις ένα πολύ ευτυχισμένο 2009
Πολύχρονος
:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
![]()
![]()
![]()
Mε χαμόγελο και χωρίς μιζέρια περνάω μια χαρά! Και ούτε καμπανόφατσα έχω, πιστεύω!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τα καλύτερα και για σένα εύχομαι Φώτη μου για την καινούργια χρονιά, θα είναι η χρονιά που θα σε φέρει ξανά πολίτη κοντά μας, μέχρι τότε να περνάς σαν πασσάς εκεί μέσα !
Ευχαριστώ παλίκαρε![]()
![]()
![]()
Κι εσυ να περνάς καλά και μη σε σκιάζει τίποτα! και να ακούς ψαραντώνη!!!![]()
![]()
Χρόνια Καλά αγόρι μου !!!!!
Υγεία και Ευτυχία στη ζωή σου![]()
Το κατά δύναμην, απ'το μπιμπελό τον έπιν....εεεεε... τον άκουγα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και να ακούς ψαραντώνη!!!![]()
![]()
Πάρε κι ένα αφιερωμένο !![]()
![]()
Ευχαριστώ απ'την καρδιά μου Νικολή, το νέο έτος να είναι για σένα γεμάτο χαρές, καλές παρέες και όμορφα στροφιλίκια !Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Χρόνια Καλά αγόρι μου !!!!!
Υγεία και Ευτυχία στη ζωή σου![]()
Και ότι άλλο επιθυμείς φίλε![]()
![]()
![]()
με ποοοοολυ μεγαλη καθυστερηση.....
χρονια πολλα κ καλα ρε αγορι!!!! ευχομαι να εισαι παντα υγειεστατος...χαμογελαστοτατος...χαρουμενοτατος....κ οτι αλλο σε -οτατος θες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος