Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

;;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ..ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΙΑΠΩΝΑ...ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ DUCATI ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ Η BENELI KAI BIMOTA ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΥΓΧΟΝΕΥΤΙΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, Η MV AGUSTA ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ,ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η HARLEI DAVINSON,Η HUSVARNA ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW, Η MOTO GUZI ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 6000 ΠΩΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ....ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ..ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΙΑΠΩΝΑ...ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΝΟ DUCATI ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ Η BENELI KAI BIMOTA ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΥΓΧΟΝΕΥΤΙΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, Η MV AGUSTA ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ,ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η HARLEI DAVINSON,Η HUSVARNA ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW, Η MOTO GUZI ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 6000 ΠΩΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ....ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ

Εγω ειχα καταλαβει οτι δεν αγοραζα BENELLI MV και BIMOTA για να μην χρεωκοπησω εγω...και οχι επειδη χρεωκοπησαν αυτοι..... ας ειχες εσυ ενα BRUTALE για βολτιτσα τα SOYKOY κιας τραβουσαν τις κ)λΟτριχες τους στην εταιρια (οσο για τα ανταλλακτικα πρεπει να ρωτησεις ιδιοκτητες που ειχαν την εμπειρια)
    Accipere quam facere praestat injuriam

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

χμ

οι μηχανες αυτεσ ειναι πανεμορφες,δεν αντιλεγω,αλλα θα επερνα ιταλικο μονο αν ειχα πολλα λεφτα.ειναι καυλα αλλα τωρα ειμαι στα japan

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

χμ

οι μηχανες αυτεσ ειναι πανεμορφες,δεν αντιλεγω,αλλα θα επερνα ιταλικο μονο αν ειχα πολλα λεφτα.ειναι καυλα αλλα τωρα ειμαι στα japan

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ KAWASAKI NINJA 636,2004 ΚΑΙ ΤΟ DUCATI 749 HTAN ΠΙΣΩ MOY 1 ΣΤΡΟΦΗ.

Να τα μας πάλι!!!
    Βρε φιλαράκο, εσύ έχεις ένα Ινόβα πάπιο και συζητούσες να πάτε κόντρα
    με τον Lefterissss που έχει το AprilliaRS125? ΕΔΩ ΤΟ Link
    Ψάχνεις να βρεις R1 μεχρι 5.000 ευρώ, και ως τώρα είχες μόνο ένα πάπιο
    και καθόλου δίπλωμα...??
    Βρε έλεος, πριν δεν υπογράψαμε σύμφωνο ειρήνης, ξαναρχίζεις πάλι τα ίδια;
    Πολλές μαϊμούδες έχουν τα ποστ σου!! Κόψτ' τα
    γιατί είναι μεγάλο κρίμα τα μέλη που συζητούν μαζί σου να παίρνουν όλα σου
    τα post στα σοβαρά...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

TA EXEIS PEKSEI TELEIOS!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΓΩ ΜΕ ΙΝΝOVA 8HP ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ RS 32 HP.EΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ???ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.....ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ?ΤΕΣΠΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΘΕΙ Η ΑΠΟΡΡΙΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΔΟΥΛΕΥΩ PART TIME ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΥΤΑ ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΨΑΧΝΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ 5000 EURO. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ. :a015:

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: TA EXEIS PEKSEI TELEIOS!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΓΩ ΜΕ ΙΝΝOVA 8HP ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ RS 32 HP.EΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ???ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.....ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ?ΤΕΣΠΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΘΕΙ Η ΑΠΟΡΡΙΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΔΟΥΛΕΥΩ PART TIME ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΥΤΑ ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΨΑΧΝΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ 5000 EURO. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΙΟΛΑΣ. :a015:

Πιο πάνω λες οτι μπήκες πίστα με kawa 636 και ήσουν σταθερά μπροστά από ένα 749...
    Θες να πεις οτι μπήκες πίστα με δανεικό μηχανάκι , το πίεσες και ήσουν μπροστα απο 749 ...πολύ γρήγορα μαθαίνεις μια μηχανή

μπράβο στο φίλο που σου δάνεισε μηχανή όχι για βόλτα , ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ...
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ
    -Μπαμπάααααα!!! Μπαμπάκααααααα!!!!
    -Ουρίστε πιδί μου???
    -Κάποιος κτυπάει την πόρτα!!!
    -Ποιός; Ποιός είναι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Ότι να 'ναι εντελώς μα εντελώς!

Re: Re: TA EXEIS PEKSEI TELEIOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Πιο πάνω λες οτι μπήκες πίστα με kawa 636 και ήσουν σταθερά μπροστά από ένα 749...
    Θες να πεις οτι μπήκες πίστα με δανεικό μηχανάκι , το πίεσες και ήσουν μπροστα απο 749 ...πολύ γρήγορα μαθαίνεις μια μηχανή

μπράβο στο φίλο που σου δάνεισε μηχανή όχι για βόλτα , ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ...
    Έλα ντε!
    Γι'αυτό λέω εγώ, πολλές μαϊμούδες παίζουν στα ποστ του. Παίρνει τη μια μοτοσυκλέτα,
    παίρνει την άλλη, παιρνει και τα ducati και τα kawasaki και είναι και μπροστά και μια στροφή!
    Πολύ πιλοτίγκος άστα να πάνε

Παλαιό μέλος
    quote:

EΝΝΟΕΙΤΕ
    ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΣΟΥ
    ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ
    ΣΗΜΕΝΕΙ
    ΛΕΙΘΕΙ
    ΑΠΟΡΡΙΑ
    ΔΙΠΛΟΜΑ
    ΛΕΥΤΑ

!!!!!!!ΔΙΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!!!!!!!

χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου master της ορθογραφίας πιστεύω ότι τα παραπάνω ασχέτως περιεχομένου είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

xexexe

γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6 ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι.. :a04:

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: xexexe

γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6 ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι.. :a04:

Επειδή όμως η ζώή δν είναι μόνο μαθηματικά... μάθε και λίγο ορθογραφία , μόνο καλό θα σου κάνει
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Παλαιό μέλος
    monster vs kawasaki er-n 650

επί του θέματος και του αιώνιου ερωτήματος ιταλό ή γιαπωνέζο θα πω τα εξής:

είχα 3 μηχανές japan επισκέψεις σε συνεργείο εκτός service 0
    είχα 0 μηχανές italy επισκέψεις σε συνεργείο εκτός service 0

τα ΙΤΑΛΙΚΑ
    Είναι πιο ακριβά? Σε ευρώ / άλογο, σίγουρα ναι. Σε ευρώ / ικανοποίηση , χμμ.
    Είναι πιο όμορφα? Υποκειμενική ερώτηση αλλά ειδικά σε κάποια μοντέλα η απάντηση είναι ομόφωνη ΝΑΙ ΝΑΙ
    Τρώνε γύρους (με πίττα) στις πίστες ? Ατυχής σύγκριση μια και ο ροσσι με 400αρι μπορεί να περάσει εμένα με ρ1. Οπότε τι να το κάνω το συγκριτικό αν 2 οδηγούν 600αρια και φυσικά διαφέρουν οι οδηγικές τους ικανότητες?
    Χαλάνε τα ιταλικά? ΔΕΝ είμαι αρμόδιος να απαντήσω, αλλά ελπίζω να χαλάνε γιατί αλλιώς δεν βλέπω το λόγο να μην είχαμε όλοι τουλάχιστον μια ντουντούκα στο σαλόνι μας.

Αφήνοντας την πλάκα τώρα, αυτό τον καιρό είμαι αμήχανος και κοιτάζω τις μηχανές σαν ξερολούκουμα, θα έλεγα σε οποιονδήποτε, να πάρει τη μηχανή που θα τη βλέπει και θα του τρέχουν τα σάλια και τα άτιμα τα ντουκατια έχουν κάτι παραπάνω που σε κάνει να κολλάς το μάτι και το αυτί εκεί.
    Τσιμπάν στο πορτοφόλι για την αγορά τσιμπάν και για τα service και από διάφορα λεγόμενα άντε να τσιμπάν και λίγο λαδάκι άντε και να σου βγάζουν κανένα ηλεκτρικούλι τα ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ και πράττουμε όπως επιθυμούμε.

Καλή χρονιά σε όλους πάνω σε όμορφες μηχανές.

Και Way off topic να πούμε τα εξής

Καλή χρονιά και σε σένα giannisfitros

Να πω ότι δεν μου άρεσε η γλώσσα και τα αρχαία και προτιμούσα πάντα τη θετική κατεύθυνση όπως εσύ.
    Δεν σχολίασα στο προηγούμενο ποστ γιατί δεν πιστεύω ότι πηγαίνεις στα ΤΕΙ, το αντίθετο μάλιστα. Το έκανα επειδή πιστεύω ότι και εσύ και πολλοί συσπουδαστές σου γράφουν τόσο χάλια ώστε κάποιες φορές να δεν μπορεί αυτός που διαβάζει το γραπτό σου να καταλάβει τι θες να πεις.
    Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πριν από 6 χρόνια που διόρθωσα για πρώτη φορά γραπτά ΤΕΙ έπαθα σοκ. Τώρα δεν τρομάζω τόσο εύκολα, βλέπω και τα αξιόλογα άτομα και πιστεύω ότι μιλάμε για ένα προβληματικό ποσοστό και όχι το σύνολο.

Γεννιέται ένας προβληματισμός, πώς μπορεί κάποιος να μπαίνει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να μην έχει σχεδόν καμία υποδομή από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση;
    Ό ίδιος «κάποιος» αργότερα θα θέλει να κάνει μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ποστ ντοκ. Πόσο μονοδιάστατη επιτρέπεται να είναι η εκπαίδευση.
    Σταματώ εδώ γιατί έγραψα πολλά και μάλιστα εκτός θέματος.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αμάν ρε Elle πολύ ατομιστής είσαι!!! Καλά εδώ γινόταν πάρτυ και δε με ειδοποίησες Τεσπά καλή χρονιά να έχουμε

giannisfitros

1. Μ' αυτά που γράφεις δεν πείθεις κανέναν οτι ξέρεις να οδηγείς μηχανή. Δεν σχολιάζω αν μπορείς να οδηγήσεις αλλά ποιό το συμπέρασμα απ' τις αυθαιρεσίες και τις ανωριμότητες που εκφράζεις. Κι άλλοι σπούδασαν κι άλλοι δούλευαν παράλληλα κι άλλοι είχαν την περηφάνια και το σθένος να μη θέλουν να επιβαρύνουν τους γονείς τους για κάποια από τα έξοδα τους. Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει. Δε χρειάζεται να το παίζεις Ξανθόπουλος για να πείσεις.
    2. Επειδή πολλά πιτσιρίκια πιπιλάτε το χαπάκι της οικοδομής είτε έχετε δουλέψει είτε έτυχε να περάσετε έξω από μια οικοδομή. Υπάρχουν πολύ πιο ζόρικες δουλειές από την οικοδομή.
    3. Έχεις από τα 17 δίπλωμα ανεξαρτήτως κυβισμού; Αλήθεια; Τότε δεν είσαι 21-22 ετών όπως γράφεις στο προφίλ σου αλλά τουλάχιστον 31. Διότι το να βγάζεις δίπλωμα από τα 18 ανεξαρτήτως κυβισμού καταργήθηκε εδώ και αρκετά χρόνια.
    4. Το 636 μπορεί να περάσει έστω και οριακά την 749 υπό κάποιες προϋποθέσεις :
    α. Αν ο giannisfitros οδηγεί το 636 και μέσω αστρικής προβολής ταυτόχρονα οδηγεί και την 749.
    β. Αν ο ένας οδηγός συνειδητοποιεί τι καβαλάει ενώ ο άλλος δεν ξέρει τις δυνατότητες της μηχανής του, ή φοβάται και λοιπά.
    5. Επειδή προέρχομαι από πρώτη δέσμη (που να ξέρεις δύσμοιρε τι πάει να πει αυτό) κι έχει τύχει να βοηθήσω μικρότερα ξαδέρφια μου στα μαθηματικά εάν έδινα με κατευθύνσεις σου επισημάνω οτι το 18.6 δεν είναι τίποτα. Πάντως μπράβο σου αν έγραψες τόσο. Αλλά εμάς τί μας νοιάζει;
    6. Το τερατάκι πάντα το είχα μες στην καρδιά μου και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση και σε ήχο. Αντίθετα ουδέποτε μπόρεσα να χωνέψω τα ER-5 και εν συνεχεία ER-6. Καλά εδώ που τα λέμε κιόλας το ER-6n είναι στο μπροστά μέρος τουλάχιστον ένα αισθητικό εξάβλωμα. Έχει μέτριες επιδόσεις αλλά είναι τίμιο στα λεφτά του και φέρει και το όνομα Kawasaki και γενικά δε βγάζει ζημιές. Οι ντουντούκες απ' την άλλη έχουν τη φήμη. Επιπλέον είναι πανάκριβες. Το τερατάκι πάντως αν κι έχει λίγο περίεργο συμπλέκτη κατά τ' άλλα είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να κάνει σχεδόν οτι αφορά η κατηγορία του γυμνού. Είναι καλοζυγισμένο κι έχει σχετικά καλές επιδόσεις.
    7. giannisfitros, καλή χρονιά Είσαι ό,τι είσαι για τον εαυτό σου. Αν έχεις την ανάγκη της αυτοπροβολής είτε μέσω της βαθμοθηρίας είτε μέσω του R1 τότε αλλού είναι το πρόβλήμα και δε θα λυθεί ακόμη κι αν αύριο το πρωί ξυπνούσες κι έβρισκες την F312 να σε περιμένει και κάποιος σου εμφύτευε την τεχνική και τις εμπειρίες του Rossi. Δε θέλω να αναφερθώ, αλλά εσύ πρέπει να το ψάξεις για τον εαυτό σου.

Φιλικά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι αγάπη Πάντα όρθιοι
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •