Εντάξει εγώ αναλαμβάνω database και software development.. :rotflmao:
Εντάξει εγώ αναλαμβάνω database και software development.. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
και η αγαπημενη μου μεθοδος
Auta einai......![]()
Θα προτείνω και εγώ μια λύση
http://img.photobucket.com/albums/v3...center0001.jpg
το μαμησαμε και ψοφησε...
Death is certain, life is not
ως είθισται...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Οπως ειχα αναφερει στην αρχη του ποστ, στην περιοχη Ψαροφαι της Πατρας, ξαναχτυπησαν ακριβως με τον ιδιο τροπο πριν 2 μερες, στο ιδιο γκαραζ 1 η ωρα τη νυχτα. Τελικα καταφεραν να κλεψουν ενα μηχανακι. Και στη μηχανη του κολλητου σπασανε την κλειδαρια.
Α, ρε ....μολοτωφ που θελουνε....
ξερει κανεις εκεινο το περιστατικο που ο ιδιοκτητης ακουσε τον κλεφτη να "σκαλιζει" την μηχανη που ειχε παρκαρισμενη κατω απο το μπαλκονι του, και για να τον αποτρεψει βγηκε απτον 2ο οροφο και του πεταξε μια γλαστρα στο κεφαλι, αφηνοντας τον με κινητικα προβληματα ....[ετσι εγραφαν τα περιοδικα ,πριν χρονια εχει γινει] το φιναλε ειναι πως ο ιδιοκτητης της μηχανης βρεθηκε κατηγορουμενος, για προκληση σωματικων βλαβων χωρις να μπορεσει να αποδειξει μια κλοπη που δεν ¨ολοκληρωθηκε"![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μηπως ειναι απλα urban legend?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ξερει κανεις εκεινο το περιστατικο που ο ιδιοκτητης ακουσε τον κλεφτη να "σκαλιζει" την μηχανη που ειχε παρκαρισμενη κατω απο το μπαλκονι του, και για να τον αποτρεψει βγηκε απτον 2ο οροφο και του πεταξε μια γλαστρα στο κεφαλι, αφηνοντας τον με κινητικα προβληματα ....[ετσι εγραφαν τα περιοδικα ,πριν χρονια εχει γινει] το φιναλε ειναι πως ο ιδιοκτητης της μηχανης βρεθηκε κατηγορουμενος, για προκληση σωματικων βλαβων χωρις να μπορεσει να αποδειξει μια κλοπη που δεν ¨ολοκληρωθηκε"![]()
οχι.... γιατι?ειναι τοσο επιστημονικης φαντασιας? τι να πω...μερικοι θα πουν αντεδρασε υπερβολικα ο ιδιοκτητης...αλλα εξω απτο χορο...Αρχικά δημιουργήθηκε από pirate
Μηπως ειναι απλα urban legend?
Accipere quam facere praestat injuriam
Είναι γνώστό οτι δεν μπορείς να πειράξεις τον κλέφτη/διαρρήκτη, διότι αλλιώς σου κάνει καταγγελία και τρέχεις για μια ζωή...
Από φίλο "όργανο".....έχει δοθεί η λύση...
- πως βρέθηκε αυτός στην αυλή/πεζοδρόμιο?
- Δεν ξέρω κύριε όργανο, "μάλλον" σκαρφάλωσε για να κλέψει και "γλύστρισε....."
- άααα, έτσι εξηγείται η πτώση.......και οι μώλωπες/κατάγματα....παλουκι στον κ@λ@...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!