Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Επειδή εγώ έχω βγάλει prepaid visa μπορώ να κάνω την αγορά βάζοντας στον λογαριασμό της κάρτας το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ;
Ναι το εκανα εγω πριν λιγες μερες βαλε ομως κατι παραπανω υπολογιζοντας τα μεταφορικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Επειδή εγώ έχω βγάλει prepaid visa μπορώ να κάνω την αγορά βάζοντας στον λογαριασμό της κάρτας το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ;
Ναι το εκανα εγω πριν λιγες μερες βαλε ομως κατι παραπανω υπολογιζοντας τα μεταφορικα
Στο λουράκι (όχι αυτό με τους κρίκους) έχει ένα πορτοκαλί ετικετάκι και από κάτω από αυτό ένα δεύτερο ΑΣΠΡΟ ........... πάνω στο άσπρο γράφει mm/yy ......Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Αν σας πω οτι δεν μπορώ να καταλάβω την ημερομηνια παραγωγής του ARAI;
Εχει κατι νουμερα αλλα οχι κατι εύκολο του στυλ MM/YY.
Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...
Αν δεν το βρίσκεις θα στο στείλω με φωτό .........
![]()
![]()
Πρέπει να βάλει περίπου 3% παραπάνω για την μετατροπή συναλλάγματος από Ευρώ σε ΛίρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Βρήκα ενα τέτοιο ασπρο ετικετάκι κάτω απο το πορτοκαλί και γράφει Η04Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Στο λουράκι (όχι αυτό με τους κρίκους) έχει ένα πορτοκαλί ετικετάκι και από κάτω από αυτό ένα δεύτερο ΑΣΠΡΟ ........... πάνω στο άσπρο γράφει mm/yy ......
![]()
![]()
Οκ αντε το 04 να είναι το έτος (κάπως παλαιό αλλα δε με νοιάζει - εχω διαβάσει άπειρα Threads για την ημερομηνία παραγωγής και εχω καταλήξει οτι ο οφέλιμος χρόνος μετράει απο τη στιγμή που αρχίζεις να το χρησιμοποιείς και οχι απο οταν βγαίνει απο το εργοστάσιο)
το 'Η' τι είναι ? μηπως εννοει 8ος μηνας (2004) ?
Φίλε μου απλα δεν ξέρω την ημερομηνία όπως γράφω και πιο πάνω και το ψάχνω
(οχι οτι με πολυνοιάζει)
το κράνος είναι ακριβώς αυτο που δειχνεις στη φωτό
Ισως δεν ερμηνεύω σωστά την ταμπέλα
τελικα μαλλον δεν ξερει καποιος τι γινεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και παντα ορθιοι!!
εκει που σκεφτομουν για αγορα απο bikers bargains για shoei z 1000 με 230 ευρω μονοχρωμο ειδα οτι με 350 χοντρικα παιρνεις shoei x spirit η arai rx 7!!!!!!
ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες???
σιγουρα ειναι ολα οκ?
μηπως εχουν παλια ημερομηνια?
τι προτεινετε για τροπο πληρωμης?
visa h paypal?
τι μεταφορικα εχει?
ευχαριστω και παλι καλη χρονια!!!![]()
ευχαριστω![]()
Φίλε μου νομίζω σου απαντήσαμε, διάβασε τα παραπάνω λίγοΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
τελικα μαλλον δεν ξερει καποιος τι γινεται?
ευχαριστω![]()
Τα μεταφορικά είναι 35 λιρες με την TNT
να ρωτησω κατι οι τιμεσ ειναι πολυ καλες, εγω σε δυο 3 κρανη(μαρκας) εχω μεγεθος medioum σε shoei δεν εχω δοκιμασει ποτε ειναι διαφορετικα??ξερει κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Στο λουράκι (όχι αυτό με τους κρίκους) έχει ένα πορτοκαλί ετικετάκι και από κάτω από αυτό ένα δεύτερο ΑΣΠΡΟ ........... πάνω στο άσπρο γράφει mm/yy ......
![]()
![]()
κατι πρεπει να εχει αλλαξει με το λουρακι στα arai
εξηγουμε
σε παλιο corsair του 2000 το ταμπελακι ηταν το γνωστο mm/yy,σε αλλο που αγορασα 10/07 παλι ετσι ηταν
αλλα
τον σεπτεμβριο αναγκαστηκα να αγορασω, απο το δικτυο του ιταλου,στην κοπελα μου ενα astro και βλεποντας το ταμπελακι βλεπω κατι διαφορετικο,το οπιοιο τελειωνε σε 05.εγω αρχισα το κραξιμο στον υπαλληλο για το οτι ειναι παλιο και αυτος μου ειπε οτι η arai αλλαξε το συστημα με την ημερομηνια στο ταμπελακι και βαζουν ενα κωδικο χαρακτηριστικο
αυτια
V POWER
ναι φιλε μου αλλα στην παραγγελια πριν βαλω τροπο πληρωμης μου δινει μονο τροπο αποστολης flat rate best way ε 5 λιρες μεταφορικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Φίλε μου νομίζω σου απαντήσαμε, διάβασε τα παραπάνω λίγο
Τα μεταφορικά είναι 35 λιρες με την TNT
μπορει καποιος να με βοηθησει?