Αν διαβασετε τα αρχικα ποστ του παιδιου λεει οτι δεν εχει καθολου διπλωμα (εκτος αν τα εσβησε).
Εγω δε θα ασχολιομουν πλεον με τον πιτσιρικα....
Αν διαβασετε τα αρχικα ποστ του παιδιου λεει οτι δεν εχει καθολου διπλωμα (εκτος αν τα εσβησε).
Εγω δε θα ασχολιομουν πλεον με τον πιτσιρικα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6 ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι..![]()
:a04:
![]()
![]()
![]()
γενικης παιδιας μαθηματικα εγραψες 18,6 εεεε?
και μην κοκορευεσαι τοσο, υπαρχουν και αλλοι που εγραψαν σε ολα πανω απο 18,6 στις πανελληνιες![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Τα περι πιστας που λες τα αφηνω ασχολιαστα, μαλλον κοιμασαι πολλες ωρες τη μερα και μπερδευεις την πραγματικοτητα![]()
![]()
![]()
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση το Thread να διαχωριστεί ώστε να βγαίνει λογική συζήτηση πάμε στις αντιπαραθέσεις ...![]()
Στο συγκεκριμένο ζήτημα πάντως (Ducati VS Kawa) θα πω απλά να αφήσετε στην άκρη τα περί αξιοπιστίας και πάρτε ότι σας κάνει γούστο σε εσάς ... ούτε ότι πουν οι φίλοι - γνωστοί - περιοδικά - φόρουμ και τα ρέστα ...
σε τελική ανάλυση μηχανή αγοράζω όχι σαλονοτραπεζαρία ...![]()
θέλω να καβαλάω κάθε μέρα να γουστάρω αλλιώς παίρνω ένα παπί και κάνω πιο οικονομικά τη δουλειά μου ...
(p.s. πάντως εγώ κάθε χρόνο ζητάω από τον Άι Βασίλη ένα κόκκινο γυμνό στρογγυλοφάναρο και κάθε χρόνο με γράφει στα @@ του ...)
![]()
φαίνεται πως ο σοφός άγιος αφενός σε αγαπάει και αφετέρου βλέπει το θέμα της αξιοπιστίας κάπως διαφορετικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
θα πω απλά να αφήσετε στην άκρη τα περί αξιοπιστίας ...
(p.s. πάντως εγώ κάθε χρόνο ζητάω από τον Άι Βασίλη ένα κόκκινο γυμνό στρογγυλοφάναρο και κάθε χρόνο με γράφει στα @@ του ...)
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
keep up the good work
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ναι ο παλιοχαρακτήρας κάθε χρόνο ελαφάκι μου φέρνει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
φαίνεται πως ο σοφός άγιος αφενός σε αγαπάει και αφετέρου βλέπει το θέμα της αξιοπιστίας κάπως διαφορετικά...
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Κάπως έτσι δηλαδή???Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ναι ο παλιοχαρακτήρας κάθε χρόνο ελαφάκι μου φέρνει ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι θα ξέρει ίσως...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
Μπααααααααα! Μάλλον τις άλλες τις κουδουνίστρες θα λέει....τις ιταλικές!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ή μήπως ΑΥΤΟ ;;; (μόλις βγει)![]()
![]()
![]()
Οπωσδήποτε, εννοεί το πρώτο, Κωστή...![]()
(αποκλείεται ο Άκης να αναφέρεται σε ιταλοκλαπατσίμπανα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οπωσδήποτε, εννοεί το πρώτο, Κωστή...![]()
(αποκλείεται ο Άκης να αναφέρεται σε ιταλοκλαπατσίμπανα).![]()
Τάσο .... κάθε άνθρωπος είναι ικανός για όλα και όλοι κρύβουμε το Τζέκιλ και το Χάιντ μέσα μας ...![]()
όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (και λίγα μυαλά) είχα στεγνώσει τελείως και είχα πάρει το παρακάτω μηχανάκι ....μετάχειρο και με "βρώμικο" παρελθόν ...
![]()
όταν το ανέβαζα στον κωλοσούρτη "γάζωνε" ότι έβρισκε μπροστά του ... μιλάμε είχε μια φοβερή αίσθηση και ήχο ... ανέβαινε τον αχλαδόκαμπο και νόμιζα ότι έτρεχα στο παγκόσμιο ...
(αυτό όταν έπαιρνε μπροστά και δεν με πούλαγαν τα ηλεκτρικά της marelli ... )![]()
![]()
![]()
![]()