ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Οπως ειχα πει εβαλα τις φωτο απο το κρανος οριστε
οχι ρε φιλε!!!!!ρωτα κ κανενα αλλο
με τα ιδια λεφτα σου πουλαγα το δικο μου!!
φιλε πως παει η παραγγελια?Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Τελικά επειδή το lidsdirect ανέβασε λίγο τις τιμές του (έφερε τα 2009 μοντέλα) παρήγγειλα μόλις ένα XR1000 (σκέτο μαύρο) από το bikersbargain και δώρο άλλο ένα κράνος KBC αξίας 100 λιρών (είχε επιλογή ή κράνος ή γάντια). Σύνολο πήγε 228 ευρώ με τα μεταφορικά!
ολα καλα?
ποτε περιπου το περιμενεις?
σκεφτομαι αυριο να κανω την ιδια ακριβως παραγγελια![]()
δηλαδη εσυ τι κρανος εχεις και ποσο το πουλαγες γιατι εγω το πηρα 251 ευρωΑρχικά δημιουργήθηκε από kyko
Σχετικά με χρόνους παράδοσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
φιλε πως παει η παραγγελια?
ολα καλα?
ποτε περιπου το περιμενεις?
σκεφτομαι αυριο να κανω την ιδια ακριβως παραγγελια![]()
Εδωσα order 22/12 και το είχα σπίτι 31/12, και υπολογίστε οτι ήταν και Χριστουγεννα στη μέση
330 το πουλαει.Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
δηλαδη εσυ τι κρανος εχεις και ποσο το πουλαγες γιατι εγω το πηρα 251 ευρω
Και μεταχειρισμενο.
Φιλε kyko μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια
τωρα ειδα την αγγελια σου ενα θα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από kyko
ΟΛΟΙ δεν ειμαστε θυματα επειδη σε πιασανε κοτσο και οπως και o samure μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια η καλυτερα πριν αγορασεις κρανος .
δηλ αυριο το πρωι παω πειραιως φτιαχνω μια electron visa, την βαζω στο λογαριασμο που εχω φτιαξει sto site της payral και παραγγελνω το κρανακι??
ολα οκ λοιπον?
σορυ που σας πρηζω...![]()
Ακριβώς. Σου φτιάχνουνε την κάρτα και ύστερα πας και βάζεις τον αριθμό της κάρτας στο Paypal. Αν τον δεχθεί, όλα είναι οκ και είσαι έτοιμος να πληρώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
δηλ αυριο το πρωι παω πειραιως φτιαχνω μια electron visa, την βαζω στο λογαριασμο που εχω φτιαξει sto site της payral και παραγγελνω το κρανακι??
ολα οκ λοιπον?
σορυ που σας πρηζω...![]()
ευχαριστω πολυ!!
θα σας ενημερωσω οταν εχω νεοτερα!!
![]()
τελικα εκανα το αλλο.
εβαλα αριθμο πιστωτικης στο paypal.
οπατε αναμονη για επιβεβαιωση......
απο την αλλη βδομαδα η παραγγελια![]()
αλλα τουλαχιστον θα παραγγελνω οτι θελω οποιαδηποτε στιγμη και δεν θα τρεχω σε τραπεζες για προπληρωμενες![]()
και παλι σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας κυριοι!!
![]()
καλη χρονιαΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
τελικα εκανα το αλλο.
εβαλα αριθμο πιστωτικης στο paypal.
οπατε αναμονη για επιβεβαιωση......
απο την αλλη βδομαδα η παραγγελια![]()
αλλα τουλαχιστον θα παραγγελνω οτι θελω οποιαδηποτε στιγμη και δεν θα τρεχω σε τραπεζες για προπληρωμενες![]()
και παλι σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας κυριοι!!
![]()
σωστα εκανες και εβαλες πιστωτικη γιατι το paypal απο οσο ξερω δεν δεχεται electron visa εγω οσες φορες δοκιμασα και με διαφορετικες electron δεν μου τις δεχτηκε παρα μονο μια καρτα prepaid απο την τραπεζα Κυπρου.