Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
stats please!
:o![]()
![]()
:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
stats please!
:o![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
τι να κανω ρε φιλε!![]()
πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χούι δε λένε?![]()
8 ώρες το πρώτο maual (3 * 75 σελίδες) για να ανακαλύψω ότι έκανα ένα λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...και παιζω με Lego!
αμετρητα Lego Technic!!!![]()
και φτου και απο την αρχή......
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Τα Lego...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπαρχει το LOGO1 που τρεχει σε WINDOWS και ειναι προγραμμα ρομποτικης.Αν το θελεις μαλλον μπορω να στο δωσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τι μου θύμισες τώρα.. μακράν τα αγαπημένα παιχνίδια που είχα μικρός.. lego technic.. λοιπόν είχα σίγουρα, ένα κλαρκ, ένα εκσκαφέα (με σύστημα αέρα για την κίνηση των μερών του), ένα cessnaκι με έναν V-2με ηλεκτρικό μοτεράκι που έδινε κίνηση και έβλεπες κανονικά μπιέλες, πιστόνια όλα σε λειτουργία.. τα άλλα δεν τα θυμάμαι αλλά τα έχω όλα σε μία μεγάλη κούτα.. με ψήνεις άγρια να την ανοίξω
Έχουν βγάλει αν δεν κάνω λάθος ένα κιτ, για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ρομποτική και να γράψει λίγο κώδικα (μάλιστα σε java οπότε είναι και λίγο πιο έυκολο από C ή κάποια άλλη πιο χαμηλού επιπέδου γλώσσα) και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω..
![]()
![]()
![]()
![]()
@χυμαδορ
Σου ριχνω 13 χρονακια,αλλα εξακολουθω να φτιαχνω συναρμολογουμενα,να πεταω το ηλεκτρικο ελικοπτερο του.......γιου μου,να μαζευω νομισματα και γραμματοσημα.Οτι κανει κανεις ειναι καλο για την ψυχικη του ηρεμια(λεμε τωρα:rotflmao: ).Επισης το καλυτερο μου ειναι να επισκευαζω-πατεντιαζω τα αγαπημενα παιχνιδια των παιδιων μου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πιστευα ποτε οτι θα διαβασω κατι τετοιο εδω μεσα... Τι μου θυμησατε τωρα...Μεχρι τα 15 μου κ βαλε ειχα πορωση με τα LEGO.Τωρα ειμαι 20. Απλα εκπληκτικα παιχνιδια... Εχω ακομη ενα τεραστιο αεροπλανο που ειχα φτιαξει...Ατελειωτες ωρες πειραματισμων.... Υπεροχα απλα....
![]()
![]()
![]()
Ωραίααααα ........... αυτή τη στιγμή φτιάχνω ένα υποβρύχιο στην 1/72 (1,32 μήκος) το οποίο μετατρέπω σε Υ/Β Αμφιτρίτη και μία τορπιλάκατο γερμανική S-100 στην 1/35 (1μ μήκος) ......... ταυτόχρονα παίζω με τη σειρά CITY της LEGO με την κόρη μου και έχω 2 ηλεκτρικά σκάφη (ένα ξύλινο και ένα πλαστικό) και 5 αεροπλάνα τηλεκατευθυνόμενα ......Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Υπαρχει το LOGO1 που τρεχει σε WINDOWS και ειναι προγραμμα ρομποτικης.Αν το θελεις μαλλον μπορω να στο δωσω.
@χυμαδορ
Σου ριχνω 13 χρονακια,αλλα εξακολουθω να φτιαχνω συναρμολογουμενα,να πεταω το ηλεκτρικο ελικοπτερο του.......γιου μου,να μαζευω νομισματα και γραμματοσημα.Οτι κανει κανεις ειναι καλο για την ψυχικη του ηρεμια(λεμε τωρα:rotflmao: ).Επισης το καλυτερο μου ειναι να επισκευαζω-πατεντιαζω τα αγαπημενα παιχνιδια των παιδιων μου.
Πότε θα βρεθούμε να παίξουμε ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι μικρος ακομα :rotflmao: .Εχω 7 υπο κατασκευη,ολα πολιτικα,μηχανες,αυτοκινητα κλπ.Το πρωτο lego μου το ειχε στειλει ο πατερας μου απο Γερμανια οταν ημουν 4 χρονων.Ακομα υπαρχουν πολλα κομματια απ αυτο καθως και η ξυλινη συσκευασια του.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ωραίααααα ........... αυτή τη στιγμή φτιάχνω ένα υποβρύχιο στην 1/72 (1,32 μήκος) το οποίο μετατρέπω σε Υ/Β Αμφιτρίτη και μία τορπιλάκατο γερμανική S-100 στην 1/35 (1μ μήκος) ......... ταυτόχρονα παίζω με τη σειρά CITY της LEGO με την κόρη μου και έχω 2 ηλεκτρικά σκάφη (ένα ξύλινο και ένα πλαστικό) και 5 αεροπλάνα τηλεκατευθυνόμενα ......
Πότε θα βρεθούμε να παίξουμε ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν κατεβω κατω θα παιξουμε,αλλα με ρακες οχι με παιχνιδια.![]()
Υ.Γ
Ο πιτσιρικας με ψηνει γι αεροπλανο θερμικο αλλα εγω θελω αυτοκινητακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Πολύ σας γουστάρω ρε μάγκες που στα 30-40+ έχετε ακόμα ψυχές παιδιού![]()
![]()
![]()
Ξεκίνα τον με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αεροπλάνο ή μοτοανεμόπτερο και μετά θερμικό ............Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Υ.Γ
Ο πιτσιρικας με ψηνει γι αεροπλανο θερμικο αλλα εγω θελω αυτοκινητακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ηλεκτρικό το πετάς όπου βρεις χώρο ........ το θερμικό πρέπει να πας σε συγκεκριμένα μέρη και είναι μανίκι ..........
Εσύ ..................... "ένα ελαφάκι για τον Χρηστάκη !!!"
![]()
![]()
![]()
............ από μυαλά να δεις τι έχουμε ............ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Πολύ σας γουστάρω ρε μάγκες που στα 30-40+ έχετε ακόμα ψυχές παιδιού![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι διπλα ακριβως στο σπιτι ειναι το αεροδρομιο της Δεκελειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ξεκίνα τον με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αεροπλάνο ή μοτοανεμόπτερο και μετά θερμικό ............
Το ηλεκτρικό το πετάς όπου βρεις χώρο ........ το θερμικό πρέπει να πας σε συγκεκριμένα μέρη και είναι μανίκι ..........
Εσύ ..................... "ένα ελαφάκι για τον Χρηστάκη !!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλος συναδελφος της γυναικας μου ειναι μοντελιστης κι εχει και μαγαζι στον Πειραια,οποτε απο χωρο και ευρεση εξοπλισμου ειμαστε καλυμενοι.(Τα ευρω μενει να βρεθουν:rotflmao: )
Πήρα χτες δώρο στον εαυτό μου και στον Brother αυτό:
http://www.meccano.com/products/spec...php?ref=830532
Ένα βαλιτσάκι με 700+ εξαρτήματα και ένα βιβλίο για 25 διαφορετικά σχέδια. Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το συναρμολογούμενο, είναι πολύ δυνατό, με ηλεκτροκινητήρα, φτιάχνεις σασμάν που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς και μοχλό ταχύτητας για νεκρά... Πρώτο βράδυ το έστηνα μέχρι της 5 το πρωί και μετά το ανέλαβε ο bro και το μεσημέρι το είχαμε έτοιμο. Λυπάμαι να το λύσω για να φτιάξω το επόμενο, αλλά σύντομα θα γίνει πάλι βίδες και θα φτιάξω την φόρμουλα1. Είναι τέλειο δώρο...
Και εδώ μια καλύτερη φώτο απο web
http://farm3.static.flickr.com/2248/...495e2a.jpg?v=0
τα μπλέ γρανάζια απο κάτω είναι το σασμάν και τα πορτοκαλί στον κινητήρα είναι οι "στρόφαλοι¨και περιστρέφονται μέσω του κινητήρα που είναι πίσω απο τα καθίσματα.