Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Ειμαι 33 χρονων....

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    stats please!

:o
    :a13:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    :a13:

τι να κανω ρε φιλε!

πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χούι δε λένε?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τι να κανω ρε φιλε!

πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χούι δε λένε?
    Μ' αρέσει που 'σαι σταθερός ρε φίλε σ' οτι λες!

Κερνώ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smillie_tsikoydia.gif 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	2,5 KB 
ID:	142481
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Re: Ειμαι 33 χρονων....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...και παιζω με Lego!

αμετρητα Lego Technic!!!
    8 ώρες το πρώτο maual (3 * 75 σελίδες) για να ανακαλύψω ότι έκανα ένα λάθος και φτου και απο την αρχή......
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Τα Lego...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Τι μου θύμισες τώρα.. μακράν τα αγαπημένα παιχνίδια που είχα μικρός.. lego technic.. λοιπόν είχα σίγουρα, ένα κλαρκ, ένα εκσκαφέα (με σύστημα αέρα για την κίνηση των μερών του), ένα cessnaκι με έναν V-2 με ηλεκτρικό μοτεράκι που έδινε κίνηση και έβλεπες κανονικά μπιέλες, πιστόνια όλα σε λειτουργία.. τα άλλα δεν τα θυμάμαι αλλά τα έχω όλα σε μία μεγάλη κούτα.. με ψήνεις άγρια να την ανοίξω Έχουν βγάλει αν δεν κάνω λάθος ένα κιτ, για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ρομποτική και να γράψει λίγο κώδικα (μάλιστα σε java οπότε είναι και λίγο πιο έυκολο από C ή κάποια άλλη πιο χαμηλού επιπέδου γλώσσα) και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω..

Υπαρχει το LOGO1 που τρεχει σε WINDOWS και ειναι προγραμμα ρομποτικης.Αν το θελεις μαλλον μπορω να στο δωσω.

@χυμαδορ
    Σου ριχνω 13 χρονακια,αλλα εξακολουθω να φτιαχνω συναρμολογουμενα,να πεταω το ηλεκτρικο ελικοπτερο του.......γιου μου,να μαζευω νομισματα και γραμματοσημα.Οτι κανει κανεις ειναι καλο για την ψυχικη του ηρεμια(λεμε τωρα:rotflmao: ).Επισης το καλυτερο μου ειναι να επισκευαζω-πατεντιαζω τα αγαπημενα παιχνιδια των παιδιων μου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν πιστευα ποτε οτι θα διαβασω κατι τετοιο εδω μεσα... Τι μου θυμησατε τωρα...Μεχρι τα 15 μου κ βαλε ειχα πορωση με τα LEGO.Τωρα ειμαι 20. Απλα εκπληκτικα παιχνιδια... Εχω ακομη ενα τεραστιο αεροπλανο που ειχα φτιαξει...Ατελειωτες ωρες πειραματισμων.... Υπεροχα απλα....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Υπαρχει το LOGO1 που τρεχει σε WINDOWS και ειναι προγραμμα ρομποτικης.Αν το θελεις μαλλον μπορω να στο δωσω.

@χυμαδορ
    Σου ριχνω 13 χρονακια,αλλα εξακολουθω να φτιαχνω συναρμολογουμενα,να πεταω το ηλεκτρικο ελικοπτερο του.......γιου μου,να μαζευω νομισματα και γραμματοσημα.Οτι κανει κανεις ειναι καλο για την ψυχικη του ηρεμια(λεμε τωρα:rotflmao: ).Επισης το καλυτερο μου ειναι να επισκευαζω-πατεντιαζω τα αγαπημενα παιχνιδια των παιδιων μου.
    Ωραίααααα ........... αυτή τη στιγμή φτιάχνω ένα υποβρύχιο στην 1/72 (1,32 μήκος) το οποίο μετατρέπω σε Υ/Β Αμφιτρίτη και μία τορπιλάκατο γερμανική S-100 στην 1/35 (1μ μήκος) ......... ταυτόχρονα παίζω με τη σειρά CITY της LEGO με την κόρη μου και έχω 2 ηλεκτρικά σκάφη (ένα ξύλινο και ένα πλαστικό) και 5 αεροπλάνα τηλεκατευθυνόμενα ......

Πότε θα βρεθούμε να παίξουμε ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ωραίααααα ........... αυτή τη στιγμή φτιάχνω ένα υποβρύχιο στην 1/72 (1,32 μήκος) το οποίο μετατρέπω σε Υ/Β Αμφιτρίτη και μία τορπιλάκατο γερμανική S-100 στην 1/35 (1μ μήκος) ......... ταυτόχρονα παίζω με τη σειρά CITY της LEGO με την κόρη μου και έχω 2 ηλεκτρικά σκάφη (ένα ξύλινο και ένα πλαστικό) και 5 αεροπλάνα τηλεκατευθυνόμενα ......

Πότε θα βρεθούμε να παίξουμε ;;;
    Εσυ εισαι μικρος ακομα :rotflmao: .Εχω 7 υπο κατασκευη,ολα πολιτικα,μηχανες,αυτοκινητα κλπ.Το πρωτο lego μου το ειχε στειλει ο πατερας μου απο Γερμανια οταν ημουν 4 χρονων.Ακομα υπαρχουν πολλα κομματια απ αυτο καθως και η ξυλινη συσκευασια του.
    Οταν κατεβω κατω θα παιξουμε,αλλα με ρακες οχι με παιχνιδια.

Υ.Γ
    Ο πιτσιρικας με ψηνει γι αεροπλανο θερμικο αλλα εγω θελω αυτοκινητακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Πολύ σας γουστάρω ρε μάγκες που στα 30-40+ έχετε ακόμα ψυχές παιδιού

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400

Υ.Γ
    Ο πιτσιρικας με ψηνει γι αεροπλανο θερμικο αλλα εγω θελω αυτοκινητακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ξεκίνα τον με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αεροπλάνο ή μοτοανεμόπτερο και μετά θερμικό ............
    Το ηλεκτρικό το πετάς όπου βρεις χώρο ........ το θερμικό πρέπει να πας σε συγκεκριμένα μέρη και είναι μανίκι ..........
    Εσύ ..................... "ένα ελαφάκι για τον Χρηστάκη !!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Πολύ σας γουστάρω ρε μάγκες που στα 30-40+ έχετε ακόμα ψυχές παιδιού
    ............ από μυαλά να δεις τι έχουμε ............ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ξεκίνα τον με ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ αεροπλάνο ή μοτοανεμόπτερο και μετά θερμικό ............
    Το ηλεκτρικό το πετάς όπου βρεις χώρο ........ το θερμικό πρέπει να πας σε συγκεκριμένα μέρη και είναι μανίκι ..........
    Εσύ ..................... "ένα ελαφάκι για τον Χρηστάκη !!!"
    Φιλαρακι διπλα ακριβως στο σπιτι ειναι το αεροδρομιο της Δεκελειας.
    Πολυ καλος συναδελφος της γυναικας μου ειναι μοντελιστης κι εχει και μαγαζι στον Πειραια,οποτε απο χωρο και ευρεση εξοπλισμου ειμαστε καλυμενοι.(Τα ευρω μενει να βρεθουν:rotflmao: )

Πήρα χτες δώρο στον εαυτό μου και στον Brother αυτό:
    http://www.meccano.com/products/spec...php?ref=830532

Ένα βαλιτσάκι με 700+ εξαρτήματα και ένα βιβλίο για 25 διαφορετικά σχέδια. Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το συναρμολογούμενο, είναι πολύ δυνατό, με ηλεκτροκινητήρα, φτιάχνεις σασμάν που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς και μοχλό ταχύτητας για νεκρά... Πρώτο βράδυ το έστηνα μέχρι της 5 το πρωί και μετά το ανέλαβε ο bro και το μεσημέρι το είχαμε έτοιμο. Λυπάμαι να το λύσω για να φτιάξω το επόμενο, αλλά σύντομα θα γίνει πάλι βίδες και θα φτιάξω την φόρμουλα1. Είναι τέλειο δώρο...

Και εδώ μια καλύτερη φώτο απο web
    http://farm3.static.flickr.com/2248/...495e2a.jpg?v=0

τα μπλέ γρανάζια απο κάτω είναι το σασμάν και τα πορτοκαλί στον κινητήρα είναι οι "στρόφαλοι¨και περιστρέφονται μέσω του κινητήρα που είναι πίσω απο τα καθίσματα.

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    μια φορμουλα της φεραρι που ειχα φτιαξει περυσι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα0024.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	13,5 KB 
ID:	151767

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 18 χρονων και διπλωμα 33 ιππους 125 cc τι γινεται εδω?
    από 4ss4s1n στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2012, 14:25
  2. Τελικα ειμαι ευαριστημενος????
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 10:33
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 11:23
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 20:14
  5. Απαντήσεις: 20