Μη γαμ...... το post. Να βλέπω συμμετοχες σοβαρα για 5 Χ 5 .Αντε να ξεπιαστουμε λιγο.
Μη γαμ...... το post. Να βλέπω συμμετοχες σοβαρα για 5 Χ 5 .Αντε να ξεπιαστουμε λιγο.
mesa![]()
ΑΜ ΠΩΣ
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ??? ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ:smilea:
![]()
![]()
και εγω μεσα....
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
περιμενω και αλλες συμμετοχες και θα κανονισω γηπεδακι και τα σχετικα.Μη μου πειτε μετα βαριεμαι - νυσταζω κτλ!!!!!
πες μας μόνο τι ώρα υπολογίζεις να πάμε
προτίνω όχι πριν τις 8
KOUBENTIASOUME LIGO KAI GIA THN TOPOTHESIA STHN OPOIA THA KLEISOYME TO GHPEDAKI ! TI LETE;;
EGO KONTA STH PERIOXH MOY EXO ARKETA KAI ME KAINOYRIO TAPHTA ALA TO SYZITAME MIAS KAI DE XERO AN BOLEYEI O BYRONAS KAI PIO SYGEKRIMENA TO THEATRO BRAXON!
arkei na einai meta meta tis 20:00 opos eipe o cityfly kai na voleuei i imerominia. oso gia tin topothesia, vironas einai ok me mena.
Enallaktika exei kai stin Voula me neou tipou tapita.
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
kai ego eimai ok gia meta tis 8 opou thelete (exei kai ston redi konta sto village gipedakia kala ap'oti ksero)
και θελουμε γυναικες να ομορφαινουν την εξεδρα και να μας παροτρυνουν με φωνες.Παρτε καπνογονα και τα λοιπα για να εχουμε και την καταλληλη ατμοσφαιραΑρχικά δημιουργήθηκε από christin
ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ??? ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ:smilea:
![]()
![]()