Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

Τάσο .... κάθε άνθρωπος είναι ικανός για όλα και όλοι κρύβουμε το Τζέκιλ και το Χάιντ μέσα μας ...
    Σωστός είσαι.

όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (
    Στην απάντησή σου αναφέρεσαι σε μαλλιά...? σε μένα...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ....
    Στην απάντησή σου αναφέρεσαι σε μαλλιά...? σε μένα...?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για μένα λέω ρε Τάσο ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... ακόμα πέφτουν ....

(λες να του στείλω του Αι Βασίλη μια φωτό του χρόνου για να μην μπερδευτεί και στείλει πάλι ελαφάκι ;;; )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati_gt_1000_2006_14_1024x768 (900 x 675).jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	151452

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Κάθε πρωτοχρονιά κοιτώ μπας και τη δω από κάτω να με περιμένει μα κάθε χρόνο βρίσκω τις κάλτσες μου άδειες, τρύπιες και να βρωμούν

Όνομα:	0001.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	28,8 KB 
ID:	151453
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για μένα λέω ρε Τάσο ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... ακόμα πέφτουν ....

(λες να του στείλω του Αι Βασίλη μια φωτό του χρόνου για να μην μπερδευτεί και στείλει πάλι ελαφάκι ;;; )

αντε πάλι τα ίδια

να πω κι εγω τον πόνο μου?

Όνομα:	ducati paul smart 1000ie.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	151455

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Κάθε πρωτοχρονιά κοιτώ μπας και τη δω από κάτω να με περιμένει μα κάθε χρόνο βρίσκω τις κάλτσες μου άδειες, τρύπιες και να βρωμούν
    αν βρωμάνε λαδίλα, υπάρχει ελπίδα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    να πω κι εγω τον πόνο μου?
    Μα καλά ρε Φίλιππα, από αερόψυκτο ΜΠΟΞΕΡ σε αερόψυκτο V2...?

Μεγάλη δουλειά ρε...:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μα καλά ρε Φίλιππα, από αερόψυκτο ΜΠΟΞΕΡ σε αερόψυκτο V2...?

Μεγάλη δουλειά ρε...:rotflmao:

σωπα ρε τασο... τι να κανω? αφου αυτό μ' αρεσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αν βρωμάνε λαδίλα, υπάρχει ελπίδα
    :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Τάσο .... κάθε άνθρωπος είναι ικανός για όλα και όλοι κρύβουμε το Τζέκιλ και το Χάιντ μέσα μας ...

όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (και λίγα μυαλά ) είχα στεγνώσει τελείως και είχα πάρει το παρακάτω μηχανάκι ....μετάχειρο και με "βρώμικο" παρελθόν ...

όταν το ανέβαζα στον κωλοσούρτη "γάζωνε" ότι έβρισκε μπροστά του ... μιλάμε είχε μια φοβερή αίσθηση και ήχο ... ανέβαινε τον αχλαδόκαμπο και νόμιζα ότι έτρεχα στο παγκόσμιο ...

(αυτό όταν έπαιρνε μπροστά και δεν με πούλαγαν τα ηλεκτρικά της marelli ... )

Εγώ πάλι είχα μια σαν την παρακάτω (φωτό από νετ, δεν έχω σκάννερ) ίδια στα πάντα εκτός από τα δύο πίσω αμορτισέρ που αντικαταστάθηκαν από 2 κόκκινα Marzocchi .......... μεταχειρισμένη το '85 .........
    Και ναι ήταν όπως τα λέει ο Ακης .......... αλλά στις ευθείες .......... περνάγανε οι ιάπονες από πάνω !!!
    Πέρα από τα ηλεκτρικά ........ που δεν ήταν τόόόόόσο προβληματικά (όσο των 2 Moto Guzzi που πέρασαν από τα χεράκια μου), το κατσαβίδι ήταν πάντα στην κωλότσεπη να ρυθμίζει τα Dellorto !!!
    H συγκεκριμένη κυρία έγινε παλιοσίδερα όταν αγροτικό έκανε αναστροφή στην Ε.Ο.
    Α ........... και εκείνο το κόκκινο Marzocchi το αριστερό ........... παρέδοσε πνεύμα και λάδια πάνω στην ρόδα σε στιγμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ..........

Όνομα:	800_2.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	79,9 KB 
ID:	151470

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εγώ πάλι είχα μια σαν την παρακάτω (φωτό από νετ, δεν έχω σκάννερ) ίδια στα πάντα εκτός από τα δύο πίσω αμορτισέρ που αντικαταστάθηκαν από 2 κόκκινα Marzocchi .......... μεταχειρισμένη το '85 .........
    Και ναι ήταν όπως τα λέει ο Ακης .......... αλλά στις ευθείες .......... περνάγανε οι ιάπονες από πάνω !!!
    Πέρα από τα ηλεκτρικά ........ που δεν ήταν τόόόόόσο προβληματικά (όσο των 2 Moto Guzzi που πέρασαν από τα χεράκια μου), το κατσαβίδι ήταν πάντα στην κωλότσεπη να ρυθμίζει τα Dellorto !!!
    H συγκεκριμένη κυρία έγινε παλιοσίδερα όταν αγροτικό έκανε αναστροφή στην Ε.Ο.
    Α ........... και εκείνο το κόκκινο Marzocchi το αριστερό ........... παρέδοσε πνεύμα και λάδια πάνω στην ρόδα σε στιγμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ..........
    πολύ κρίμα ... εργο τέχνης είναι η άτιμη
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

για πείτε...ψάχνοντας για monster..βρήκα την er περίπου στα
    ίδια λευτά και 2 χρόνια νεώτερη...
    τι λέτε εσείς?

Φίλε μου η διαφορα μιας ducati με την kawa είναι παρόμοια με την διαφορά που έχει ένα μπλουζάκι lacoste με ένα (π.χ) του zara
    Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στην τιμή κυρίως λόγω του ονοματος και λιγότερο λόγω της πραγματικής αξίας . Η lacoste και η ducati πουλάνε όνομα , σήμα ή αλλιώς πάθος πέρα από ένα μπλουζάκι ή μια μοτοσυκλέτα.
    Ύπαρχουν άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν το πάθος στα διαφορα καταναλωτικά αγαθά.Ειδικά οι νέοι ή αυτοί που έχουν γεμάτο πορτοφόλι. Εγώ πάλι που δεν ανήκω στους μεν και στους δε βλέπω τα μηχανάκια με διαφορετικό μάτι. Δεν παίζει ρόλο τι καβαλάς αλλά άλλα πράγματα.
    Αν δεν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου ή αν βάζεις πάνω στην μηχανή καμια μαλακισμένη όσα φράγκα και να έχεις χώσει δεν περνάς καλά.Τι να τις κάνεις τις ροπές ,τα άλογα και τις αναρτήσεις....
    Τεχνικά πιστεύω ότι το kawa είναι πολύ πιο οικονομικό.Αν κρίνω από την πολιτική που ακολουθει η εταιρία τις τελευταίες δεκαετίες ,θα το κρατήσει πολύ καιρό απαράλαχτο.
    Από την άλλη το monster είναι ένα cafe racer με την δικια του ιστορία.

Η επιλογή είναι υποκειμενική.

ΥΓ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ο μοτοσυκλετιστικός ιταλογερμανικός άξονας θα καταρεύσει από την οικονομική κρίση.
    Η ημέρα που θα αγοράζουμε όλοι πάλι γιαπωνέζικα πλησιάζει.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από palios_er500

ΥΓ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Ο μοτοσυκλετιστικός ιταλογερμανικός άξονας θα καταρεύσει από την οικονομική κρίση.
    Η ημέρα που θα αγοράζουμε όλοι πάλι γιαπωνέζικα πλησιάζει.

Ερχεται το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, η αντλαντίδα θα αναδειθει , οι ελλ θα κυριαρχίσουν τον κόσμο...

V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια κάποια στιγμη...

Τα ducati όντως είναι πιο ευαίσθητα, χωρίς όμως να είναι ζημιάρικα (τουλαχιστον το 620 που ειχα σχετικη εμπειρια). Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι Ελληνάρας που τα σέρβις τα κάνεις μόνο όταν αρχίσει να κόβει το μοτερ, ξεχνα το ducati...

Συγκρίνοντας τα 2 μηχανακια

Το monster:
    -ειναι ενα καταπληκτικό διαχρονικό μηχανάκι. Κανένα μηχανάκι δεν εχει κρατήσει τη φρεσκάδα αυτου μετά απο τοσα χρόνια.
    -θέλει να ασχοληθείς μαζι του σε προσωπικό επιπεδο, κανοντας του τα τυπικά σέρβις κλπ, μιας και οι μηχανικοι χρεώνουν παπάδες.
    -Το στήσιμό του, αν και πολύ σωστό στο θέμα "γρήγορη οδηγηση" δεν ειναι τόσο άνετο λόγω θεσης σώματος και αναρτήσεων για καθημερινή μετακινηση.
    -πρέπει να του βάλεις μασκάκι αν θες να κινηθείς σβέλτα. Τα όργανά του φέρνουν πολλούς στροβιλισμούς.
    -το τιμόνι του δεν κόβει όσο θα έπρεπε για μετακινήσεις εντός πόλεως.
    -αν το θες τεφαρίκι, πρέπει να δώσεις και χρήμα στην αγορα του.
    -οντως πληρώνεις και λιγο το "σημα"...

Το ER:
    -έχει άθραυστο μοτεράκι, δοκιμασμένο στο χρόνο απο πολλούς γνωστούς κανίβαλους.
    -ειναι πιο άνετο (ορθιο)
    -μειονεκτεί σε στήσιμο / σταθερότητα, γρηγορη οδήγηση, αλλα είναι πραγματική απόλαυση στις εντός πόλης μετακινήσεις.
    -έχει πιο άνετη πίσω σέλα.
    -έχει σχετικά φθηνότερα ανταλλακτικά

Και τα 2 εχουν μπόλικους κραδασμούς, οχι ομως σε ενοχλητικό επίπεδο.
    Και τα 2 πασχουν σε μεταπωλητικη αξια.

Με λιγα λογια:

Το monster είναι ενα joy machine με δυνατότητα να γινει commuter αν το θελήσεις.
    Το er6 είναι ενα commuter με δυνατότητα να γινει joy machine αν το θελήσεις.

Απο κει και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Εγω θα επαιρνα το monster γιατι προτιμώ ενα μηχανάκι με προτεραιότητα τη διασκέδαση του αναβάτη, αλλα μου αρέσει να "βαζω χερι" κιολας με το μηχανάκι μου (τακτικά σερβις κλπ...)

επίσης, μην κοιτάξεις απο ζημιές κλπ γιατι όλα κάπου έχουν το μειονέκτημά τους σε αυτη την κατηγορία που ψαχνεις....

Τα duc λενε οτι χαλανε
    Τα suzuki λένε οτι σπάνε πλαίσια-καινε τρόμπες κλπ
    Τα honda λένε οτι σκουριάζουν
    Τα yamaha λένε οτι έχουν περίεργα μοτέρ
    Τα aprilia λένε οτι δεν έχουν αντιπροσωπεία
    Τα kawasaki λένε οτι απο ποιότητα κατσασκευής (φρενα- σκελετους κλπ) δνε ειναι οτι καλυτερο.

Κοινώς, όλα τα ίδια σκατά ειναι. Διάλεξε αυτό που θα σε εξυπηρετεί καλύτερα...

Και κατι τελευταίο που ήταν και η τελική μου επιλογή μετα απο πολύ ψάξιμο.... Δες και το GSR600... Αν και τετρακύλινδρο, είναι πολύ τίμιο μηχανακι για τα λεφτα του.

Υ.Γ. Α ρε moto με τα hot threads σου!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: xexexe

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
    γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6...
    Τι σχέση έχουν τα μαθηματικά με τα ορθογραφικά σου λάθη???
    Λέω τώρα εγώ γιατί ο vstromgr για την ορθογραφία σου μίλησε
    ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ευτυχώς που το έγραψες με "ι" το "μίλα" γιατί αν το είχες γράψει
    με "η" τότε θα είχαμε 40,000 post σε 2 ώρες, αλλά και πάλι
    όπως το θέτεις το ίδιο είναι για μένα. Αυτά μας τα είπανε κι άλλοι
    επέμεναν πιο πολύ απο σένα και είχαν πολύ γελοία κατάληξη.
    και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι.. :a04:
    Που να ξέρω τι είναι αυτές οι πανελλαδικές, αφού κρίνοντας
    από τα ορθογραφικά μου λάθη εν αντίθεση με σένα θα έπρεπε
    να είμαι Πρύτανης, αλλά είμαι ηλεκτρολόγος και δουλεύω σε οικοδομή.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Re: Re: xexexe

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Που να ξέρω τι είναι αυτές οι πανελλαδικές, αφού κρίνοντας
    από τα ορθογραφικά μου λάθη εν αντίθεση με σένα θα έπρεπε
    να είμαι Πρύτανης, αλλά είμαι ηλεκτρολόγος και δουλεύω σε οικοδομή.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •