Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 110

Θέμα: Επαγγελματα

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Τι δουλειά κάνουμε και με τι ασχολούμαστε;

Με απλά λόγια, από απλή περιέργια κιόλας. Ας μιλήσουμε και για τα επαγγελματικά μας - τη δουλειά μας.

Εγώ είμαι Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Διατηρώ κατάστημα χρωμάτων-σιδηρικών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    Μαγαζι με οπτικα!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Υπευθυνος παραγγελιων σε μεσαια επιχειρηση και προετοιμαζομαι για κατατακτηριες στη Βιολογια.

Δε μου φαινεται κακο το τοπικ. Αν για παραδειγμα καποιος εχει καταστημα δε χρειαζεται να πει τι καταστημα, αν καποιος ειναι μηχανολογος δε χρειαζεται να πει με τι ακριβως ασχολειται κλπ Και στην τελικη, αν το δουμε κι αλλιως στο scooterclub που εχουν τοπικ με τα επαγγελματα και γνωριζονται μεταξυ τους ωστε αν χρειαστει να βοηθησει ο ενας τον αλλο δεν ειναι κακο. Κι οταν οργανωνετε βολτες και συναντιεστε ξεβιδωνετε τις πινακιδες των μηχανων σας για να μη μπορει να βρει ο αλλος ποιοι ειστε; Δε νομιζω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    ειμαι αρτοποιος................... (εργαζωμαι σε μεγαλη αρτοβιομηχανια και ειμαι προησταμενος στο τμιμα σφολιατο'ι'δων)

και!!!!!!!!!!!!!

εχω μαγαζι στο οποιο εμπορευωμαι ............

μοτοσυκλετες αξεσουαρ ανταλακτικα και κανω μινι service.....
    (ακομη δεν ειναι πολη γεματο, ενας μηνας ειναι που το ανοιξα)

(καποια απογευματα κανω με εναν φιλο ηλεκτρολογικα...)

ΥΠΑΡΧΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΕΡΑΑΑΑΑ???????
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το μ@μησ@τε ενα τοσο χρήσιμο thread
    Θα μπορουσαμε καλλιστα να αλληλοεξυπερετηθουμε γνωριζοντας ο ενας με τι ασχολειτα ο αλλος.
    Με το να πεις το επαγγελμα σου δεν νομιζω να κινδυνευει η περιουσιά σου ή το ατομο σου.

Ελεος.

Α....ναι Προγραμματιστης Η/Υ είμαι

graphic designer με ότι συνεπάγεται...

Παλαιό μέλος
    Καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο.

Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος σπούδασα.....

Με συστηματα direct injection ασχολήθηκα...

Συμβουλος διοικησης μιας εκ των μεγαλυτερων εταιριων στην χωρα μας ειμαι...

Μια ΜV γουσταρω....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Επαγγελματα

Θα μπορουσαμε να κανουμε μια "βαση δεδομενων"με τα επαγγελματα των μελων του φορουμ?
    Πρεπει να αλλαξω εξατμηση στο mazda.Αντι λοιπον να δωσω τα λεφτα σε καποιον αγνωστο ισως θα ηταν καλυτερα να τα εδινα σε εναν συμφορουμιτη.Θα μπορουσαμε δλδ να υποστηριξουμε ο ενας τη δουλεια του αλλου,ειδικα τωρα που τα πραγματα σφιγγουν.
    Τι λετε οι μοντερατορες και λοιποι?Υπαρχει καποιο κωλυμμα?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο τωρα που μπορει να ειναι προβλημα για τους κανονες του φορουμ...αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο...ειναι πολλα τα ατομα...καλη σαν ιδεα παντως
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Μαζι σου και εγω... +1000 να υποστηριξω καποιον δικο μας παρα ξενους....
    Δεν το βλεπω κακο... Ισα ισα....

Παλαιό μέλος
    Ισως τα μπλεξουμε τα πραγματα...και εγω θα μπορουσα να στηριξω και να με στηριξουν αλλα...αν αρκετες φορες δεν μπορουμε να συζητησουμε που να μπουν και τα λεφτα στη μεση!!!

Ασε που αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος ή θεωρει οτι δεν ειναι θα θαβει ενα αλλο μελος;

Σκεψου θεμα στις αντιπαραθεσεις " Ο &*$# ειναι κερατας γιατι μου το πουλησε ακριβο το κοσμημα"
    mustili

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Ισως τα μπλεξουμε τα πραγματα...και εγω θα μπορουσα να στηριξω και να με στηριξουν αλλα...αν αρκετες φορες δεν μπορουμε να συζητησουμε που να μπουν και τα λεφτα στη μεση!!!

Ασε που αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος ή θεωρει οτι δεν ειναι θα θαβει ενα αλλο μελος;

Σκεψου θεμα στις αντιπαραθεσεις " Ο &*$# ειναι κερατας γιατι μου το πουλησε ακριβο το κοσμημα"
    Δεν ειπα να αγοραζουμε προιοντα και υπηρεσιες μονο απο μελη του μοτο.Ο καθενας κανει ερευνα αγορας κι αποφασιζει.Ουτε ειπα να το κανουμε εμπορικο επιμελητηριο.Μια ιδεα ειπα για να στηριξουμε ο ενας τον αλλο και να βοηθηθουμε ολοι.
    Αν πχ ηξερα οτι εχεις εξατμησεις και με βολευει η περιοχη θα ερχομουν να μου ελεγες μια τιμη.Ασε που θα βοηθαγε στο να γνωριστουμε μεταξυ μας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παιδακια τα λετε πολυ ομορφα και πολυ αγνα τα πραγματα.

οντως κατι τετοιο θα ηταν θεμιτο απο ολους....ΑΡΚΕΙ να περιοριστει σε καποια πλαισια.

αυτο ομως εδω μεσα δεν ειναι εφικτο ...
    και θα γινει διαφημιση,
    θα γινουν ιντριγκες,
    θα γινει αθεμιτος ανταγωνισμος,
    θα υπαρξουν προστριβες μελων και mod.

θα γινουμε κοινως π0υτανα.:rotflmao: :rotflmao:

εγω ειμαι υπερ στο να μεινει ως εχει το θεμα με τα επαγγελματα.
    δλδ σε επιπεδο φιλικο και αφου γνωριστουμε 2-3 φορε απο κοντα να μαθαινουμε το επαγγελμα του αλλου και να το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οταν μας χρειαστει,και να μην το βγαζουμε φορα παρτιδα στο forum.

ουτως ή αλλιως πολλα επαγγελματα εχουν διαρευσει και ξερουμε περιπου τι κανει ο καθενας.

αυτια.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα 7 πιο επικύνδυνα επαγγέλματα
    από CIRUS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:36
  2. Μοντέρνα Επαγγέλματα
    από zephyr1 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2007, 23:32
  3. Τα επαγγέλματα μας !!