Καθημερινή παρακολούθηση του φόρουμ για αρχή και βλέπουμε στην πορεία, ο γιατρός ε-μίλησεΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
υπάρχει φαρμακευτική αγωγή?
είμαι πολύ άσκημα?![]()
![]()
Καθημερινή παρακολούθηση του φόρουμ για αρχή και βλέπουμε στην πορεία, ο γιατρός ε-μίλησεΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
υπάρχει φαρμακευτική αγωγή?
είμαι πολύ άσκημα?![]()
![]()
Δηλαδή μετά από τόσες σελίδες, αμέτρητακαι
καταλήγουμε στα εξής:
1. Μόνο ο Cpt. Haddock και ο filippos650 δεν είναι κουτάκηδες.
2. Συμφωνούν ότι θα καβαλάνε μηχανές, αλλά με τίποτα ο ένας του άλλου.
3. Αν βγουν βόλτα μαζί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ποιός τη έχει μακρύτερη (τη βόλτα εννοώ..)
4. Καβαλάνε και οι δύο on-off
Πολύ μικρή συγκομιδή ρε γαμώτο...![]()
Οδηγούσα αυτοκίνητο πριν πάρω μηχανή... Μέχρι να μου κλέψουν το R1, είχα δύο μηχανές...
Η ζωή πάει μπροστά όχι πίσω... όπως και η μηχανή, δεν έχει όπισθεν!!!![]()
Kάτι οι ανάγκες της ζωής κάτι η ίδια η ζωή, όλοι εκεί καταλήγουμε..
Στο να πάρουμε αυτοκίνητο..
Ξεκίνησα με μηχανή, στη πορεία την πούλησα, πήρα αυτοκίνητο, το έφτιαξα (2ο στάδιο ήταν από μαμά turbo), έφτασα τα 280-300 άλογα (πολύ σπινιάρισμα) και τελικά το έδωσα , ξαναπήρα μηχανή και ένα μικρό αυτοκίνητο για να κάνω τη δουλειά μου.
Τώρα έχω ένα TDM 850 και ένα C2 sensodrive και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (πούλησα και την 520i που είχα)..
Δεν θεωρώ τον εαυτόν μου φανατικό της μηχανής αλλά με κάνει 20άρη όταν την καβαλάω κάθε φορά..
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
το μονο παραξενο ειναι οτι οταν μπαινω σε αμαξι κρυωνω κ μετα οταν καβαλαω την μηχανη νιω8ω περιεργως ανετα.μηπως περναω κλιμακτηριο...?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Νόμιζα πως μόνο εγώ το παθαίνω αυτό!
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ το παθαίνω ψυχολογικό είναι. Ειδικά όταν μπαίνω στο punto της ξαδέρφης που γνωρίζω οτι το προηγούμενο αυτοκίνητο το έστειλε κυριολεκτικά από γεφυράκιΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
Νόμιζα πως μόνο εγώ το παθαίνω αυτό!
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
αντε και την πείθεις την γκόμενα να ανάβει στην μηχανή να φορέσει παντελόνια , κορτούρες κράνη κλπ κλπ κλπ... Μετά όταν εσύ την βλέπεις ανεμοδαρμένη κλπ θα φτιάχνεσαι καθόλου??
Εγώ τη γυναίκα τη θέλω περιποιημένη , με τις κοντές φούστες με τις γόβες ... αν είναι να την ντύσω αντρα και να την βάλω πάνω στη μηχανή , παίρνω και τον κολλητό μου
Καλύτερα να τα έχεις και τα 2 , αλλιώς το αυτοκίνητο είναι σαφώς ποιο χρηστικό
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αν πιστεύεις οτι μια γυναίκα εξοπλισμένη για μηχανάδα μοιάζει με τον κολλητό σου ...... get out moreΑρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
αντε και την πείθεις την γκόμενα να ανάβει στην μηχανή να φορέσει παντελόνια , κορτούρες κράνη κλπ κλπ κλπ... Μετά όταν εσύ την βλέπεις ανεμοδαρμένη κλπ θα φτιάχνεσαι καθόλου??
Εγώ τη γυναίκα τη θέλω περιποιημένη , με τις κοντές φούστες με τις γόβες ... αν είναι να την ντύσω αντρα και να την βάλω πάνω στη μηχανή , παίρνω και τον κολλητό μου
Καλύτερα να τα έχεις και τα 2 , αλλιώς το αυτοκίνητο είναι σαφώς ποιο χρηστικό![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Αν πιστεύεις οτι μια γυναίκα εξοπλισμένη για μηχανάδα μοιάζει με τον κολλητό σου ...... get out more![]()
![]()
![]()
![]()
δν είπα αυτό, είπα οτι γυναίκα που ντύνεται με αντρικά κατά κύριο λόγο ρούχα δν με αγγίζει
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Το θέμα είναι πως σε αγγίζει όταν τα βγάζει και όχι αν σε "αγγίζει" επειδή φοράει ένα κολλητό μίνι και γόβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
δν είπα αυτό, είπα οτι γυναίκα που ντύνεται με αντρικά κατά κύριο λόγο ρούχα δν με αγγίζει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ πάντως προτιμώ την κοπέλα μου πάνω στο fazer με το dainese παρά με φούστα ή φουστάκι![]()
γιατί??? ζηλεύεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εγώ πάντως προτιμώ την κοπέλα μου πάνω στο fazer με το dainese παρά με φούστα ή φουστάκι![]()
![]()
![]()
τι να ζηλέψω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
γιατί??? ζηλεύεις????![]()
![]()
τίποτα....πλάκα κάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
τι να ζηλέψω;![]()
![]()
Σημασία έχει το κυλοτάκι της δικιάς μας να το βλέπουμε μόνο εμείς αλλιώς θα κόβουμε εισιτήριο σε κάθε βόλτα με τη μηχανή.![]()