[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Είχε μια πτώση και έκοψε άξονα, αν ήταν τζίξερ θα έκοβε πλαίσιο κλπ κλπ.
Oπως ειπε και ο TZAK NΩΡΙΣ αμα δεν μπορεις να πεις κατι καλο για καποιον,καλυτερα να σωπασεις:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Αν το ειπε ο Τζακ και το ειπε και νωρις παω πασσο.:rotflmao: (χουμορ καναμε κυριος).Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Oπως ειπε και ο TZAK NΩΡΙΣ αμα δεν μπορεις να πεις κατι καλο για καποιον,καλυτερα να σωπασεις:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Επειδη η συνδεση μου τραβαει τα κολληματα της αν καταλαβα καλα εκοψε αξονα απο την εγκαρσια λακουβα-αυλακι?Με ποσα μπορει να πηγαινε και ποσο φορτωμενος να ηταν?Μαλλον για αστοχια υλικου μου κανει(δεν θελω να πιστεψω οτι δινεις τοσα λεφτα,ετοιμαζεις ταξιδαρα και καταληγεις ετσι ).
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Είναι κάτι φυσικό να συμβεί όταν τα εργοστάσια γράφουν στα παλία τους παπούτσια τους νόμους της φύσης για να κάνουν μονόμπρατσα ψαλίδια απο αλουμίνιο.
να τα βλεπουν αυτα οι αλητες με τα BMW..... (τα 1200).
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Δεν το ξαναπάμε πάλι από την αρχή για να το καταλάβουμε και εμείς λιγάκι..?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Δεν το ξαναπάμε πάλι από την αρχή για να το καταλάβουμε και εμείς λιγάκι..?
ασ το φιλε...
θα πρεπει να παμε πολυ πισω...
στα παιδικα χρονια μερικων!
![]()
Τι είδε το θρεντάκι ο τσίος?
Ε, επειδή είναι μονδερέΐτορ και δεν θα του αρέσει, το βλέπω να μην μένει για καιρό...
Επίσης βλέπω και τον μέιλμαν προτεινόμενο για μπαν...![]()
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις συγκεκριμένο target group, το οποίο θεωρείς ότι δεν θα μπει (σχεδόν) ποτέ χώμα. Τα περί αστοχίας είναι λίγο άκυρα όταν το μηχανάκι κοστίζει διπλά από τον ανταγωνισμό. (αρε κράξιμο αν ήταν κανένα stelvio)Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Είναι κάτι φυσικό να συμβεί όταν τα εργοστάσια γράφουν στα παλία τους παπούτσια τους νόμους της φύσης για να κάνουν μονόμπρατσα ψαλίδια απο αλουμίνιο.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Απο την άλλη και ο τύπος το είχε φορτώσει το μηχανάκι σαν μουλάρι και ποιός ξέρει με πόσα πήγαινε.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις συγκεκριμένο target group, το οποίο θεωρείς ότι δεν θα μπει (σχεδόν) ποτέ χώμα. Τα περί αστοχίας είναι λίγο άκυρα όταν το μηχανάκι κοστίζει διπλά από τον ανταγωνισμό. (αρε κράξιμο αν ήταν κανένα stelvio)
Νομίζω οτι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της "άνεσης" ορισμένων ανθρώπων που νομίζουν οτι το ABS και το κράνος και το antispin και η τεχνολογία γενικότερα θα υποκαταστήσει την οδηγηκή ικανότητα και την ορθή κρίση.
Σε αυτή την περίπτωση ,ένα ελαφάκι για τον Κωστάκη.