Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ''αισθητικά'' δηλαδή όταν τα βλέπεις απέναντι σου πως ξεχωρίζεις το Κ2 και το Κ4 χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το πλαίσιο;
Ευχαριστώ![]()
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ''αισθητικά'' δηλαδή όταν τα βλέπεις απέναντι σου πως ξεχωρίζεις το Κ2 και το Κ4 χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το πλαίσιο;
Ευχαριστώ![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
An mporeis na 3exwriseis diafores sta xrwmata, h sta autokolita.
Allos tropos den uparxei, lupamai...
An den einai paraeisagwghs den einai tpt na to breis me ton ari8mo plaisiou...
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
Aν δεν κάνω λάθος και από το μπροστινό
Πρίν το 2003, ήταν ασημένιο, ενώ μετά έχουν βάλει χρυσό
Επίσης από τα φλασάκια, που μετά το 2003 είναι λευκά, και από το λογότυπο στο ντεπόζιτο.
Από το 2004 και μετά έχει το σήμα της suzuki ενώ πριν γράφει ολόκληρη την λέξη suzuki στο ντεπόζιτο
Ελπίζω να βοήθησα
Aς με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πολυ σωστος
![]()
Εδώ σωστός ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
![]()
![]()
![]()
Εδώ όχι σωστός ............Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Επίσης από τα φλασάκια, που μετά το 2003 είναι λευκά, και από το λογότυπο στο ντεπόζιτο.
Από το 2004 και μετά έχει το σήμα της suzuki ενώ πριν γράφει ολόκληρη την λέξη suzuki στο ντεπόζιτο
Ελπίζω να βοήθησα
Aς με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
![]()
Αυτά έγιναν το 2005 !!!
![]()
![]()
![]()
ολα μαζεμενα για να μην παιδευεστε...![]()
http://www.suzukicycles.org/GSX-R-se...Hayabusa.shtml
frankly my dear, i dont give a damn...
edit...τα 2003 le δεν λεγονταν limited editions αλλα ηταν special editions...τα limited ξεκινησαν το 2004...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολα μαζεμενα για να μην παιδευεστε...![]()
http://www.suzukicycles.org/GSX-R-se...Hayabusa.shtml
οι εκδοσεις ηταν αντιστοιχως...
2003 πορτοκαλι 40th anniversary edition και παρηχθη για τον εορτασμο των 40 χρονων της σουζουκι...
2003 μαυρο...midnight falcon black edition...150 κομματια μονο...(εχω ενα απο αυτα...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
edit...τα 2003 le δεν λεγονταν limited editions αλλα ηταν special editions...τα limited ξεκινησαν το 2004...
οι εκδοσεις ηταν αντιστοιχως...
2003 πορτοκαλι 40th anniversary edition και παρηχθη για τον εορτασμο των 40 χρονων της σουζουκι...
2003 μαυρο...midnight falcon black edition...150 κομματια μονο...(εχω ενα απο αυτα...)
Από τα 150 και εγώ
1 εγώ και 1 ο Αντώνης.
Οι υπόλοιποι 148 που είναι??
![]()
καλα κρυμμενοι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Από τα 150 και εγώ
1 εγώ και 1 ο Αντώνης.
Οι υπόλοιποι 148 που είναι??
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο