Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Με ειχατε πεισει για την Buell αλλα, υπαρχει ενα αλλα...

Την μηχανη την ειχαν σε αλλη πολη και μου εστειλαν μερικές φωτο όπου είδα οτι δεν ειχε τον ανεμοθωρακα και τις χουφτες. Τον ρωτησα γιατι λείπουν και μετα μου ειπε με ειλικρινια οι ειχε φαει μια τουμπα πολυ μικρης ζημιας. Ακυρο κριμας

Τωρα μονο καινουργιο 2009. Αληθεια πόσο κοστιζει στην Ελλαδα? Εδω το εχουν 10.000 ευρω. Τι κανω φιλοι επιμενω στο Buell η γυριζω στο VSTROM

Ευχαριστω πολυ

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Buell

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM

Αρχικά δημιουργήθηκε από jeddah81
    ...ενω η VSTROM 5.600 euros... Φιλοι μου καλοί VSTROM 2009 (new)...
    5.600 ευρώ που το βρήκες να πάω κι εγώ να πάρω ένα;
    Σου προτίνω το V-Strom, είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει αρκετές πωλήσεις
    και θα έχεις σίγουρα καλύτερη υποστήριξη όπως και ανταλλακτικά σε
    φυσιολογικές τιμές.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Re: Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    5.600 ευρώ που το βρήκες να πάω κι εγώ να πάρω ένα;
    Στη τζεντα

Γιατι η τιμη του μπιουελ δεν σου αρεσε!!!???

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: Re: Re: Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Γιατι η τιμη του μπιουελ δεν σου αρεσε!!!???
    Φυσικά και μου άρεσε αλλα δεν ξέρω την τιμή του στην Ελλάδα.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Φυσικά και μου άρεσε αλλα δεν ξέρω την τιμή του στην Ελλάδα.
    Γυρω στα 14.000

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Τέσταρε το Buell αν σ' αρέσει, έλα κι από 'δω να καβαλήσεις το Stelvio και μετά αποφασίζεις
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jeddah81
    Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Με ειχατε πεισει για την Buell αλλα, υπαρχει ενα αλλα...

Την μηχανη την ειχαν σε αλλη πολη και μου εστειλαν μερικές φωτο όπου είδα οτι δεν ειχε τον ανεμοθωρακα και τις χουφτες. Τον ρωτησα γιατι λείπουν και μετα μου ειπε με ειλικρινια οι ειχε φαει μια τουμπα πολυ μικρης ζημιας. Ακυρο κριμας

Τωρα μονο καινουργιο 2009. Αληθεια πόσο κοστιζει στην Ελλαδα? Εδω το εχουν 10.000 ευρω. Τι κανω φιλοι επιμενω στο Buell η γυριζω στο VSTROM

Ευχαριστω πολυ
    To είχα αναφέρει στο post μου οτι αφου η μοτο ήταν για test ride θα έχει προβλήματα....
    Αυτή όχι μόνο έχει πρόβλημα αλλά έχει πέσει κιόλας... φαντάσου να την έπερνες και να την έβαζες και μπροστά τι είχε να γίνει...

Δεν ξέρω αν ακούγομαι συντηρητούκλα αλλά νομίζω οτι τα μηχανάκια τύπου Buell είναι μόνο για τους κατέχοντες ποολά όβολα... το παίρνεις του πίνεις το λάδι ε, και αν τα παίξει δεν πειράζει πάμε για το επόμενο...

Παλαιό μέλος
    Πάντως λίγο-πολύ όλοι οι πωλητές απο εδώ και ως φαίνεται μέχρι και την Τζεντα μια τάση κοροϊδίας να το πω; την έχουν...
    "Ε, ναι μια ανώδινη πτώση είχε η μοτο... τίποτα σοβαρό...."... κλπ κλπ... Πάνω στην Κ@ΛΑ σου το παίρνεις το ριμάδι και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις... πόσο μάλλον αν μιλάμε για Buell, Ducatti, KTM, Husamberg... κλπ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Πάντως λίγο-πολύ όλοι οι πωλητές απο εδώ και ως φαίνεται μέχρι και την Τζεντα μια τάση κοροϊδίας να το πω; την έχουν...
    "Ε, ναι μια ανώδινη πτώση είχε η μοτο... τίποτα σοβαρό...."... κλπ κλπ... Πάνω στην Κ@ΛΑ σου το παίρνεις το ριμάδι και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις... πόσο μάλλον αν μιλάμε για Buell, Ducatti, KTM, Husamberg... κλπ
    Εχω πολυ καλη γνωμη για τους πωλητες στη Τζεντα χωρις να γνωριζω φυσικα τον συγκεκριμμενο.ΔΕΝ εχουν σχεση με τους δικους μας,λογω ειδικων συνθηκων διαβιωσης.
    Καποιοι συναδελφοι που εμεναν σε πολυ γνωστο ξενοδοχειο εβλεπαν απο τα παραθυρα τους δημοσιες "τιμωριες".Ειναι ενα πολυ αυστηρο θεοκρατουμενο κρατος με οτι αυτο συνεπαγεται.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η λογικη λεει V-Strom.
    το συναισθημα Buell.

ζυγισε τα και κρινε.

αν εγω ηταν να δινω 100€ παραπανω στα σερβις και να πληρωνω και ενα ανταλακτικο +5-10% πανω απο αυτα της Suzuki...θα επαιρνα το Buell.

παντα πρεπει να θυσιαζεις καποια € παραπανω για την αισθηση. ειναι νομος.

και ως γνωστον τις μοτοσυκλετες τις παιρνουμε για την αισθηση τους!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το οτι εχει πεσει δε παει να πει οτι εχει παθει ζημια κιολας

μηχανη που ειναι σουργελο την ξεχωριζεις στο 99% των περιπτωσεων χωρις καν να τις καβαλησεις!

πηγαινε δες το buell και κανε το και μια βολτα και μετα αποφασισε

εγω στη θεση σου το Buell θα επερνα

βεβαια φαινεται πολυ μικρο σε μεγεθος, σαν να ναι 250αρι αλλα δε πειραζει και τοσο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Εχω πολυ καλη γνωμη για τους πωλητες στη Τζεντα χωρις να γνωριζω φυσικα τον συγκεκριμμενο.ΔΕΝ εχουν σχεση με τους δικους μας,λογω ειδικων συνθηκων διαβιωσης.
    Καποιοι συναδελφοι που εμεναν σε πολυ γνωστο ξενοδοχειο εβλεπαν απο τα παραθυρα τους δημοσιες "τιμωριες".Ειναι ενα πολυ αυστηρο θεοκρατουμενο κρατος με οτι αυτο συνεπαγεται.

ΟΚ πάσο για την Τζέντα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65

ενω οι πωλητες μοτο στην Ελλαδα ειναι ολοι "εξω καρδια" ε? :rotflmao: :rotflmao:

παρε το Μπουελ να γουσταρεις ... και μισα λεφτα να το σπρωξεις θα σου χει μεινει η εμπειρια της κατοχης του... συνεπαγεται αγορα μετα απο ΤEST RIDE ..ετσι?
    Accipere quam facere praestat injuriam

V-STROM έχει και η κουτσή Μαρία.
    BUELL με κλειστά μάτια, μοτέρ χάρλευ έχει, τι να πάθει και στο φινάλε πόσες φορές στη ζωή σου θα έχεις την ευκαιρία να είσαι ιδιοκτήτης μιας τόσο μοναδικής μοτοσυκλέτας?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Buell Ulysses XB12X testdrive Αγελαδο-κροκοδιλος001 !!!
    από tifoefs στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 09:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF