Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: o asxetos lopoditis

Απρογραμμάτι Το avatar του/της Lykos_Crete
    +1 στο εντουράκι. Κι εγώ στα 16 μου ξεκίνησα με ΜΤΧ 50αρι, "πειραγμένο" γύρω στα 70cc και είχε μια εκκίνηση απίστευτη για τα κυβικά του. Συμπλέκτης και ταχύτητες κανονικά... έτσι όταν καβάλησα "μεγάλη" μηχανή δεν είχα κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τις λύσεις του σκούτερ ή παπιού.

Άσε που οι πιτσιρίκες που έχουν βαρεθεί να βλέπουν παπιά "ψαρώνουν" και το βλέπουν σαν "μηχανή" ενώ τα παπιά τους φαίνονται "μηχανάκια" όσα κυβικά κι αν έχουν...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
    +1 στο εντουράκι. Κι εγώ στα 16 μου ξεκίνησα με ΜΤΧ 50αρι, "πειραγμένο" γύρω στα 70cc και είχε μια εκκίνηση απίστευτη για τα κυβικά του. Συμπλέκτης και ταχύτητες κανονικά... έτσι όταν καβάλησα "μεγάλη" μηχανή δεν είχα κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τις λύσεις του σκούτερ ή παπιού.

Άσε που οι πιτσιρίκες που έχουν βαρεθεί να βλέπουν παπιά "ψαρώνουν" και το βλέπουν σαν "μηχανή" ενώ τα παπιά τους φαίνονται "μηχανάκια" όσα κυβικά κι αν έχουν...
    άσε που γουστάρουν και την βαρβατίλα της μανιβέλας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    . Τώρα δεν έχεις λογικά ούτε την διάπλαση, ούτε την εμπειρία/ ωριμότητα για κάτι τέτοιο.
    Οντος την εμπειρια σε καμια περιπρωση δεν την εχω (οσο για την σωματικη διαπλαση ειμαι 1,87 δεν κσερω αν φτανει )

Τωρα ολοι μου λετε οτι δεν εχω την εμπειρια για να καβαλησω μεγαλη μηχανη, και φυσικα εχετε απολυτο δικιο,αλλα εγω δεν ειπα οτι θα παρω και translap, στην αρχη ελεγα για rs125 η οποια στην αποδοση εχει μεγαλη διαφορα απο οποιοδηποτε 50 η 125.Αλλα με τις συμβουλες σας αλλαξα γνωμη και σκεφτομαι για κανα enduraki 50cc. Μπορειτε να μου προτινετε καποιο και να μου πειτε και τιμες?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chernobill
    δεν εχω την εμπειρια για translap
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

SX 50cc Με τιμή λιανικής τα 2700? δεν είναι ότι πιο φθηνό, αλλά τη μούρη σου θα την κάνεις και θα μάθεις να οδηγάς σωστά. Όχι ότι όλοι εδώ μέσα ξέρουν να οδηγούν και πολύ καλά... οπότε μή μασάς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	art_t411_425.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	89,7 KB 
ID:	151656

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    SX 50cc Με τιμή λιανικής τα 2700? δεν είναι ότι πιο φθηνό, αλλά τη μούρη σου θα την κάνεις και θα μάθεις να οδηγάς σωστά. Όχι ότι όλοι εδώ μέσα ξέρουν να οδηγούν και πολύ καλά... οπότε μή μασάς.
    Ευχαριστω φιλε, να ρωτισω απο οτι ξερω τα 50αρια δεν τα περνουμε μεταχειρισμενα γιατι δεν αξιζει, ισχυει??

Εαν μπορείς οικονομικά να την αγοράσεις καινούργια κάντο. Το να γλυτώσεις 800? από την αγορά και να χρειαστούν 150-200? για σέρβις λάστιχα και πιθανές βλαβούλες σύν την εγγύηση βέβαια, νομίζω ότι δεν αξίζει. Για μεγαλύτερες μοτό το θέμα αλλάζει γιατί εκεί θα γλυτώσεις 2 - 3.000?
    Εγώ δεν θα σου πώ δασκαλίστικα για το κράνος και το μπουφάν. Θα σου πώ απλά να το κάνεις σωστά, για να το κάνεις για καιρό.
    Καλές βόλτες. Αν θες μας λες τί τελικά θα αγοράσεις.

apo opos to vlepo mallon to sx giati maresei kai san omorfia...apo apodoseis ksereis mipos ti leei?

Για αποδόσεις των Aprilia ρώτα τον Byron :rotflmao:
    Γενικά δεν γνωρίζω από 50άρια αλλά ούτε και από αποδόσεις των μεγαλύτερων τώρα που το ξανασκέφτομαι
    Εδώ θα βρεις ανθρώπους που έχουν 600άρια και ισχυρίζονται (και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω) ότι οδηγούν με 50 στην Κηφισίας και 100 στην εθνική οδό, οπότε τί νόημα έχουν οι αποδόσεις ??:wacko:

Πήγαινε σε δυο τρεις εκθέσεις με διάφορα μηχανάκια που σου αρέσουν πρώτα από όλα εμφανισιακά, ανέβα επάνω τους να δεις πώς σου κάθονται...(λες ότι είσαι και ψηλός πανάθεμά σε !!) και άσε τελευταίες τις επιδόσεις σε αυτή τη φάση. Μετά από 2 χρονάκια που θα έχεις σχηματίσει άποψη ο ίδιος για το αν προτιμάς την άνεση, τις επιδόσεις ή τη δυνατότητα κίνησης σε κάθε είδους έδαφος τότε κοίτα και τις λεπτομέριες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σου έχω στείλει πμ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ρίξε μια ματιά και στα 2 peugeot και το εντουρόμορφο και το σπορτόμορφο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Κατά πρώτον, Χρόνια πολλά. Και εγώ με τη σειρά μου δε θα σου πω για προσοχή, κράνος και τα σχετικά γιατί τα θεωρώ α μη τι άλλο δεδομένα. Εγώ θα σου πω για τη τρέλα των 50cc. Εγώ είμαι της άποψης να το διασκεδάζεις με ότι έχεις. Εγώ είχα ένα 50αρι 2 χρόνια και πέρασα super, μετάνοιασα που το δώσα γιατί και γω ήθελα κάτι καλύτερο. Ένα θα σου πω. Δούλευα Άγιο Στέφανο και πήγαινα από εθνική....τέεεζα το μηχανάκι, όσο πήγαινε
    Και τώρα το θυμάμαι και χαίρομαι....
    Αν τώρα θες οπωσδήποτε 125cc πάρτο, απλά να προσέχεις και κυρίως να μην παρασύρεσαι από άλλους που δεν ξέρουν από μηχανές και απλά καβαλάνε ενα παπί και την βλέπουν.

Μανιβελάτο μέλος
    Επί τροχάδην, δύο μοτέρ 50 cc κυρίως υπάρχουν και όλα τα εντουράκια ανεξαρτήτου μάρκας φοράνε είτε το μιναρελι είτε το άλλο του piaggio group που φοράνε derbi και aprilia. Οπότε όλα τα ίδια είναι σε επιδόσεις. Εγώ θα κοιτούσε σε aprilia μεριά που έχει καλύτερη μεταπώληση..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    δεν ξερω αν προλαβες το ποστ με τον 18αρι που ηθελε gsxr1000
    τα ιδια του ελεγαν !!!!!!!!
    και εγω μαζι!!!!!!!!!!!!!

αν και εγω οταν ειμουν πιτσιρικας εκανα ενα καρο λ@λ@κιες
    τα πραγματα εχουν αλαξει πολυ
    και τωρα αμα κανεις καμια μαλακια και φτες
    αμα σε κηνηγησουν με ασφαλειες και λοιπα θα πουλησουν το σπιτι οι δικοι σου για να σε ξεμπλεξουν....

στην περιπτωση σου παλη δεν θα σου πω για το 125
    γιατι ξερω οτι και 50αρι να παρεις αμα θες και μπορεις (μπορεις αφου εχεις 2700 να παρεις 50αρι)
    μπορει να το κανεις να πιγενει πολυ πιο γρηγορα απο rs 125
    χωρις ομως να εχει φρενα κρατηματα και λοιπα....

αν θες να με ακουσεις η πρωταση του panou ειναι η καλυτερη
    ενα στρογγυλοφαναρο ψιλοφτιαγμενο δεν θα χασεις και λεφτα και μια χαρα ειναι
    η κανα glxακι
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Ρε σεις τι αρπάξατε το παιδί απ' τα μούτρα? Ξεχάσατε πως είναι να είσαι 16? Εγώ στα 16 ήθελα 250 όχι 125, (άσε που πήρα τ΄αρχίδια μου γιατί δεν είχα μία). Το παιδί 125 λέει όχι gsxr1000!

Εδώ που τα λέμε πάντως φίλε τσερνομπίλ, με τον τίτλο που έχεις βάλει τα θέλει λίγο ο κώλος σου.

Σοβαρά τώρα, πάρε κάνα 50αρι εντουράκι να κάνεις τη δουλειά σου και την πλάκα σου και να μάθεις να οδηγείς κιόλας, γιατί το παπί είναι βολικό μέσο, αλλά είναι παπί.

Είχα ένα 6βολτο στα 18 μου και όταν το άλλαξα με ένα MTX50 ένοιωσα ότι καβάλαγα μηχανή. Μην μπλέξεις με λαμογιές από τα 16 σου, καλύτερα μην μπλέξεις ποτέ, δηλαδή. Τώρα ένα 80αρι κιτ δεν είναι και αμαρτία... :smilea:

Και πάντα κράνος, μπουφάν και ότι άλλο μπορείς να προμηθευτείς για προστασία.

Και καλές βόλτες!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kalimera apo asxeto anthropo me to spor
    από tiganis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 09:09
  2. asxeto!
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2004, 17:00
  3. asxeto alla boi8eia...!