Σελίδα 136 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3686126131132133134135136137138139140141146186236 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.026 έως 2.040 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ok...ωραια τα λες...πες μας και για περισυ λοιπον...περισυ τι εγινε ???

Αδικήθηκε κατάφορα
    Δεν ξέρω κανονισμός ξε κανονισμός, ο Ολυμπιακός έπρεπε να υποστηρίξει την μικρή ομάδα
    Η να ξαναγίνει το παιχνίδι

Ηταν ξεφτύλα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο
    Δεν λέω αν το άξιζε ή όχι περισσότερο από εμάς η ΑΕΚ, βάση εμφανίσεων, απλά λέω ότι όταν γίνονται τέτοια πράγματα, ασχέτως αν είναι με το γράμμα του κανονισμού ή μέσω ''γνωστών'', όλοι πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Ότι όλοι οι τίτλοι του Ολυμπιακού είναι πέτσινοι?
    Ότι η ΑΕΚ δεν ευνοήθηκε από την παράγκα?

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΑΑΑΧΑΧ
    Χ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    Α
    ΑΧΑΧΑΑ
    Χ
    Α
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    Χ
    Α
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧ
    Α
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ok...ωραια τα λες...πες μας και για περισυ λοιπον...περισυ τι εγινε ???

αυτο που επρεπε.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΑΑΑΧΑΧ
    Χ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    Α
    ΑΧΑΧΑΑ
    Χ
    Α
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α
    Χ
    Α
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧ
    Α
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φρου φρου και μεταξωτές κορδέλες
    Άρθρο 44?
    Μπα? όχι παράγκα?
    Οχι παράνομα?
    Δεν ήταν αυτό χάρισμα?
    Αν και δεν θα προτιμούσα για πολλούς λόγους μια ΑΕΚ στην Δ' Εθνική

Ο Ολυμπιακός πήρε όλα του τα πρωταθλήματα πέτσινα?
    Με αδικίες δλδ?
    Ο Βαρδινογιάννης ο Ψωμιάδης και άλλοι τέτοιοι φτωχοί, παίζαν νόμιμα και με το ευ αγωνιζευσαι?

Αδικήθηκε κατάφορα
    Δεν ξέρω κανονισμός ξε κανονισμός, ο Ολυμπιακός έπρεπε να υποστηρίξει την μικρή ομάδα
    Η να ξαναγίνει το παιχνίδι

Ηταν ξεφτύλα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο
    Δεν λέω αν το άξιζε ή όχι περισσότερο από εμάς η ΑΕΚ, βάση εμφανίσεων, απλά λέω ότι όταν γίνονται τέτοια πράγματα, ασχέτως αν είναι με το γράμμα του κανονισμού ή μέσω ''γνωστών'', όλοι πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη
    βασικα δεν εξηγηθηκα καλα...περισυ με την Λαρισα εννοουσα....με τις 2 κιτρινες καρτες στον Iglesias στο 27'....και η μη καταλογιση πεναλντυ στο 90' υπερ της Λαρισας....

υ.γ. να γυριζουΜε την πλατη οπως λες...αλλα την κουπα ΕΣΥ την πηρες....

βασικα δεν εξηγηθηκα καλα...περισυ με την Λαρισα εννοουσα....με τις 2 κιτρινες καρτες στον Iglesias στο 27'....και η μη καταλογιση πεναλντυ στο 90' υπερ της Λαρισας....

υ.γ. να γυριζουΜε την πλατη οπως λες...αλλα την κουπα ΕΣΥ την πηρες....

Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό
    Δεν πληρώνομαι από αυτόν όμως για να τον υποστηρίζω ακόμα και όταν έχει λάθος
    Δεν έχω προσωπικό συμφέρον, φίλαθλος είμαι
    Δλδ δεν έχουν γίνει για όλες τις μεγάλες ομάδες αυτά τα πράγματα θες να μου πεις?

Στην Αγγλία που γίνεται της καριόλας, γιατί κανείς δεν ασχολείται με αυτά?

ο κανονισμος λεει οτι δεν ηταν πεναλτυ ΜΟΝΟ και μονο επειδη βρηκε εστω και αθελα του πρωτα την μπαλα.
    δεν θα διαφωνησω....

αλλα απλα και μονο για να μη λεμε οτι θελουμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pen.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	11,8 KB 
ID:	151663

Αν και ΑΕΚτζής νομίζω οτί ο ΠΑΟ έχει το καλύτερο ρόστερ (εντάξει του λείπει ένα σεντερ μπακ , οκ) αλλά χάνει από το ροτάτιον, μερικές ανώμαλες επιλογές του τεν κάτε και απο το οτί έχει λάθος φιλοσοφία παιχνιδιού , που του βγήκε όμως στα εκτός με Ιντερ - Βέρντερ -και μόνο εκεί. Που είναι το επιθετικό παιχνίδι που και καλά θα έπαιζε ο ΠΑο με τον Ολλανδό; Ξεχάστηκε μετά το 0-2 απτην Ίντερ μάλλον, τότε που όλοι έλεγαν (δε το έιδα το ματς) οτί ο βάζελος έκανε το καλύτερό του παιχνίδι τα τελευταία χρόνια.
    Η ΑΕΚ έχει παίχτες αλλά δεν έχει ομάδα. Επίσης δεν έχει διοίκηση. Δεν έχει γήπεδο. Δεν έχει προπονητικό κέντρο. Δεν έχει τύχη. Και μέχρι πρόσφατα δεν είχε ούτε προπονητή. Φτάνουν νομίζω, πάλι καλά να λέμε. .
    Ο Γαύρος είναι κάπως καλύτερος απο πέρσι που ήξερε να παίζει μόνο το σύστημα -ψάχνουμε τον Κοβασεβιτς στην βούλα- αλλά δεν εντυπωσιάζει κιόλας. Έχει έδρα σίγουρα, που μετράει πολύ, και στα δύο ευρωπαικά είχε και τύχη .Μή λέμε μαλακίες με τη Μπενφίκα ειδικά ότι σούτ έγραφε. Στην Ελλάδα για άλλη μια χρονιά παίζει με τη φόρα του πρωταθλητή και του φτάνει.
    Ο ΠΑΟΚ με τον μεγάλο Φερνάντο Σάντος κάτι πάει να κάνει αλλά μέχρι 2ος. Μακάρι να το πάρει δηλαδή.
    Για διαιτησίες δεν ασχολούμαι. Αν κάποιος ευνοείται λίγο φέτος μάλλον είναι ο ΠΑΟΚ. ΚΑι έχω βαρεθεί να ακούω τους Βάζελους να παραπονιούνται μετά από κάθε αγώνα για (όχι ένα) δύο πέναλτυ που δεν τους δόθηκαν.

Γκάλοπ: ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΦΗ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    1) χρόνια πολλά και από μένα!

2) Αν είναι έτσι τότε γιατί με τον Θρασύβουλο σου έδωσε τη μούφα; Δεν σου έφταναν +4 από ΠΑΟΚ και +7 από ΠΑΟ; Θα μου πεις δεν ήταν μούφα... Δεκτόν.

Ρωτώ λοιπόν: Η κίτρινη για θέατρο στον Παπαδημητρίου στο Ξάνθη-Πανιώνιος δεν ήταν πέναλτι; Ακριβώς ίδια φάση, όπου ο αμυντικός φαίνεται να απλώνει χέρι.
    και βέβαια ήταν μούφα

και σενα χθες γιατί δεν απέβαλε τον μουσλίμοβιτς που έκανε αντιαθλητική ενέργεια πριν ακόμα βάλει το γκολ και γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ σου ενώ ήταν οφσαιντ? απλά φίλε μου γιατί οι διαιτητές δεν ειναι καλοί αυτίο δεν σημαίνει όμως ότι πάντα ευνοείται ο Ολυμπιακός και σίγουρα όχι μόνο αυτός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ........

εγώ πάλι δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω καθότι είναι μάταιο, ζήσε στη μιζέρια όσο θες και βλέπε και ό,τι θες

έτσι για το γαμώτο να σου υπενθυμίσω ότι είμουν από τους λίγους που είπαν ότι το περσινό δεν το ήθελα γιατί δεν το άξιζα και μακάρι να το είχατε πάρει εσείς αλλά δεν νομίζω ότι το θυμάσαι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εγώ πάλι δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω καθότι είναι μάταιο, ζήσε στη μιζέρια όσο θες και βλέπε και ό,τι θες

έτσι για το γαμώτο να σου υπενθυμίσω ότι είμουν από τους λίγους που είπαν ότι το περσινό δεν το ήθελα γιατί δεν το άξιζα και μακάρι να το είχατε πάρει εσείς αλλά δεν νομίζω ότι το θυμάσαι!!!
    ΥΓ απλά ξεχνάς πόσα ευνοικά σφυρίγματα έχει πάρει η δική σου ομάδα και βλέπεις μόνο των άλλων

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και επειδη η διαφορα ειναι στους - 4, μην νομιζετε οτι εχει τελειωσει τιποτα...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008 - 2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ο κανονισμος λεει οτι δεν ηταν πεναλτυ ΜΟΝΟ και μονο επειδη βρηκε εστω και αθελα του πρωτα την μπαλα.
    δεν θα διαφωνησω....

αλλα απλα και μονο για να μη λεμε οτι θελουμε
    EXEI IDI ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΕΑ....

Φρου φρου και μεταξωτές κορδέλες
    Άρθρο 44?
    Μπα? όχι παράγκα?
    Οχι παράνομα?
    Δεν ήταν αυτό χάρισμα?
    Αν και δεν θα προτιμούσα για πολλούς λόγους μια ΑΕΚ στην Δ' Εθνική

Ο Ολυμπιακός πήρε όλα του τα πρωταθλήματα πέτσινα?
    Με αδικίες δλδ?
    Ο Βαρδινογιάννης ο Ψωμιάδης και άλλοι τέτοιοι φτωχοί, παίζαν νόμιμα και με το ευ αγωνιζευσαι?
    να αρχισουμε με τα βασικα... ο Ψωμιαδης πηρε τα @@ μου... οχι πρωταθλημα....

και ναι ο γαυρος τα περισοτερα πετσινα τα πηρε.... ειδικα τα 4 πρωτα ηταν ΚΑΡΑΠΕΤΣΙΝΑ

το Αρθρο 44 ειναι νομος του κρατους... εχει εφαρμοστει σε 100δες ανωνυμες εταιρειες στην Ελλαδα... που την ειδες τη παρανομια????????

παραγκα ΑΕΚ? χααχαχααα μη με κανεις να γελαω φιλε μου ειμαι στο γραφειο και δε μπορω
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν θες να μαθεις τι παει να πει "χαρισμα" πηγενε λιγο πισω και δες τη "ρυθμιση" για τα χρεη του γαυρου επι κοσκωτα και πως εγινε το γηπεδο (στο ονομα του Κοκκαλη και οχι γηπεδο "σας") στο ΚΡΑΤΙΚΟ καραισκακι....

αντε πες τωρα για τα δακρυγωνα και τα φωτα να απαντησω παλι 23434η φορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    EXEI IDI ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΕΑ....
    και ετσι να ειναι ( που δεν ειναι ) τι σημαινει;;
    οτι αφου εχει ηδη αρχισει να πεφτει οπως λες, επιτρεπεται να τον ανατρεψει;

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων