Σελίδα 137 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3787127132133134135136137138139140141142147187237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.041 έως 2.055 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο Γεας δεν ανατρεπει κανενα ...αν μιλαμε τα ιδια Ελληνικα το τεντομενο ποδι που παει στην μπαλα και την κοβει δεν μπορει ποτε να θεωρειτε οτι εχει σκοπο τον παικτη ουτε απο καποιον που δεν ειδε ποτε την φαση.Κοβει την μπαλα..παει στην μπαλα και οχι στον παικτη και τελικα βρισκει την μπαλα και στην δυναμικη της φασης και με την φορα Ρουκαβινα βρισκει ο Κροατης το τεντομενο ποδι..δεν ανατρεπει ο Γεας τον παικτη..δεν παει το ποδι του Γεα στο ποδι του Κροατη...την μπαλα βρισκει και μετα τον παικτη αρα πεναλτυ δεν υπαρχει.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    να αρχισουμε με τα βασικα... ο Ψωμιαδης πηρε τα @@ μου... οχι πρωταθλημα....

και ναι ο γαυρος τα περισοτερα πετσινα τα πηρε.... ειδικα τα 4 πρωτα ηταν ΚΑΡΑΠΕΤΣΙΝΑ

το Αρθρο 44 ειναι νομος του κρατους... εχει εφαρμοστει σε 100δες ανωνυμες εταιρειες στην Ελλαδα... που την ειδες τη παρανομια????????

παραγκα ΑΕΚ? χααχαχααα μη με κανεις να γελαω φιλε μου ειμαι στο γραφειο και δε μπορω
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν θες να μαθεις τι παει να πει "χαρισμα" πηγενε λιγο πισω και δες τη "ρυθμιση" για τα χρεη του γαυρου επι κοσκωτα και πως εγινε το γηπεδο (στο ονομα του Κοκκαλη και οχι γηπεδο "σας") στο ΚΡΑΤΙΚΟ καραισκακι....

αντε πες τωρα για τα δακρυγωνα και τα φωτα να απαντησω παλι 23434η φορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    η ρυθμιση Κοσκωτα ειναι αυτη που αρνηθηκε η επισημη ΑΕΚ οταν της προταθηκε(οσο χαριστικη κι αν ηταν!!!!)και αναρωτιεμαι αν εχει...βρεθει ο δικηγορος του δημοσιου που πηγαινε στη συζητηση για το αρθρο 44!!στην Ελλαδα η ΑΕΚ παιρνει χαριστικα οτι της αναλογει απο την φανελα της και την επιρροη στον κοσμο (ψηφοφορους)που εχει.(λιγοτερα απο ΠΑΟ ΟΣΦΠ ακομα και...ΠΑΟΚ πιστευω αλλα σιγουρα πολυ περισσοτερα απο τις υπολοιπες ομαδες!)
    πρωταθλητης Ευρωπης

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    να αρχισουμε με τα βασικα... ο Ψωμιαδης πηρε τα @@ μου... οχι πρωταθλημα....

και ναι ο γαυρος τα περισοτερα πετσινα τα πηρε.... ειδικα τα 4 πρωτα ηταν ΚΑΡΑΠΕΤΣΙΝΑ

το Αρθρο 44 ειναι νομος του κρατους... εχει εφαρμοστει σε 100δες ανωνυμες εταιρειες στην Ελλαδα... που την ειδες τη παρανομια????????

παραγκα ΑΕΚ? χααχαχααα μη με κανεις να γελαω φιλε μου ειμαι στο γραφειο και δε μπορω
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν θες να μαθεις τι παει να πει "χαρισμα" πηγενε λιγο πισω και δες τη "ρυθμιση" για τα χρεη του γαυρου επι κοσκωτα και πως εγινε το γηπεδο (στο ονομα του Κοκκαλη και οχι γηπεδο "σας") στο ΚΡΑΤΙΚΟ καραισκακι....

αντε πες τωρα για τα δακρυγωνα και τα φωτα να απαντησω παλι 23434η φορα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι παρανομία την βρήκα ότι την ΑΕΚ την έβαλαν από το παράθυρο. Δεν πληρούσε τις προυποθέσεις για να πάρει χάρη και διαγραφή χρεών στο δημόσιο. Κονέ ήταν!
    Δεν εφαρμοζεται σε όλες τις ΑΕ. Αν ήταν έτσι θα την είχαμε όλοι κάνει για Τζαμάικα
    Το γήπεδο συμφωνώ. Το νοικιάζει η ΠΑΕ. Χωρίς φράγκο βέβαια. Αλλα από ότι έχεις αντιθληφθεί, για να δούμε σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα, μόνο έτσι γίνεται.

Δεν θα πω για δακρυγόνα που θες. Απλά θα σου απαντήσω ότι το πέναλτι ήταν πεναλτάρα, για τον απλούστατο λόγο ότι η μπάλα λόγω πορείας βρίσκει το πόδι του Γεωργέα και ο όχι ο Γεωργέας την μπάλα. Μην τα γ@μ@με όλα μεσημεριάτικα.

Μακάρι να κάνεις και εσύ γήπεδο σαν ΠΑΕ, και το εύχομαι πραγματικά, και ας είναι και με ένα ποσοστό από τους φόρους που πληρώνω. Χαλάλι. Από το να πηγαίνουν στις μίζες του κάθε μαλάκα, καλύτερα σε μία (έστω και αντίπαλη) ΠΑΕ.

:smilea:

ο Γεας δεν ανατρεπει κανενα ...αν μιλαμε τα ιδια Ελληνικα το τεντομενο ποδι που παει στην μπαλα και την κοβει δεν μπορει ποτε να θεωρειτε οτι εχει σκοπο τον παικτη ουτε απο καποιον που δεν ειδε ποτε την φαση.Κοβει την μπαλα..παει στην μπαλα και οχι στον παικτη και τελικα βρισκει την μπαλα και στην δυναμικη της φασης και με την φορα Ρουκαβινα βρισκει ο Κροατης το τεντομενο ποδι..δεν ανατρεπει ο Γεας τον παικτη..δεν παει το ποδι του Γεα στο ποδι του Κροατη...την μπαλα βρισκει και μετα τον παικτη αρα πεναλτυ δεν υπαρχει.
    ο γεας βρισκει κατα λαθος την μπαλα, κραταει τεντωμενο το ποδι του και ανατρεπει με το κουντεπιε τον ρουκαβινα.

δεν λεω οτι επρεπε να δωθει...αλλα οχι οτι δεν τον βρισκει

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και ετσι να ειναι ( που δεν ειναι ) τι σημαινει;;
    οτι αφου εχει ηδη αρχισει να πεφτει οπως λες, επιτρεπεται να τον ανατρεψει;
    και να σου πω και κατι? στη τελικη ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ? εχει παιξει δε ξερω και εγω ποσα παιχνιδια της ΑΕΚ... εχω βαρεθει να τον βλεπω.....

και πονηρεψου λιγο! η ΑΕΚ εχανε κερδιζε τιποτα δεν θα αλλαζε.... αλλον βολεψε το Χ.... τι να λεμε τωρα....

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

πχ. κοιτα τι εκανε τη τριπολη

εφερε τους στρατευμενους ουρακοταγκους του... τα κανε ολα λιμπα... επαιξε ουσιαστικα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.... και τωρα "λεει" η Τριπολη οτι δε θα δωσει αλλα εισητηρια στους φιλοξενουμενους... αρα ΠΑΟ και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παιξουν χωρις οπαδους στη Τριπολη

ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΦΥΣΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΥΩΝΕ....ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ...)

δες τις δηλωσεις θεωδοριδη.... αυτο ειναι το επιπεδο του ολυμπιακου και ... αυτο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα
    .....

αρε Ντεμη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Τι παρανομία την βρήκα ότι την ΑΕΚ την έβαλαν από το παράθυρο. Δεν πληρούσε τις προυποθέσεις για να πάρει χάρη και διαγραφή χρεών στο δημόσιο. Κονέ ήταν!
    Δεν εφαρμοζεται σε όλες τις ΑΕ. Αν ήταν έτσι θα την είχαμε όλοι κάνει για Τζαμάικα
    Το γήπεδο συμφωνώ. Το νοικιάζει η ΠΑΕ. Χωρίς φράγκο βέβαια. Αλλα από ότι έχεις αντιθληφθεί, για να δούμε σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα, μόνο έτσι γίνεται.

Δεν θα πω για δακρυγόνα που θες. Απλά θα σου απαντήσω ότι το πέναλτι ήταν πεναλτάρα, για τον απλούστατο λόγο ότι η μπάλα λόγω πορείας βρίσκει το πόδι του Γεωργέα και ο όχι ο Γεωργέας την μπάλα. Μην τα γ@μ@με όλα μεσημεριάτικα.

Μακάρι να κάνεις και εσύ γήπεδο σαν ΠΑΕ, και το εύχομαι πραγματικά, και ας είναι και με ένα ποσοστό από τους φόρους που πληρώνω. Χαλάλι. Από το να πηγαίνουν στις μίζες του κάθε μαλάκα, καλύτερα σε μία (έστω και αντίπαλη) ΠΑΕ.

:smilea:
    Ο Γεας παει προς τη ΜΠΑΛΑ (τη βρισκει) με κατευθυνση τη γραμη του αουτ και ο ρουκαβινα παει ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΕΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ.... δεν υπαρχει καμια προθεση για να κοψει το ρουκαβινα. ο ρουκαβινα παει πανω στα ποδια του γεα (που προσπαθει να τα μαζεψει κιολλας) για να κερδισει πεναλτυ

σε ολες τις χωρες ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ δε θα εδινε τιποτα ο διαιτητης...

και να σου πω και κατι? στη τελικη ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ? εχει παιξει δε ξερω και εγω ποσα παιχνιδια της ΑΕΚ... εχω βαρεθει να τον βλεπω.....

και πονηρεψου λιγο! η ΑΕΚ εχανε κερδιζε τιποτα δεν θα αλλαζε.... αλλον βολεψε το Χ.... τι να λεμε τωρα....

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

.....
    ειπα και πιο πανω οτι δεν ζηταω πεναλτυ
    ουτε ψαχνω δικαιολογιες
    ουτε και περιμενω ενα πεναλτυ στο 88 γαι να καθαρισω ενα παιχνιδι...δεν ειναι αυτη η ομαδα που θελω...

αλλα άλλο αν ήταν, και άλλο αν θα μπορουσε να το δωσει

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ξεκοληστε και μην λειτουργειτε σαν γαυροι!

Αυτο πεναλτυ δεν ειναι βαση του κανονισμου...ο Γεωργεας βρισκει (ηθελημενα η μη) μπαλα και τα ποδια του ειναι χαμηλα...δεν εχει προθεση να ανατρεψει τον αντιπαλο ασχετως αν ο Ρουκα ακολουθησε τη μπαλα και ανετραπη τελικα...

Οπως επισης ομως δεν υπαρχει και προθεση του Ρουκα να εκβιασει το πεναλτυ!!!

Καθαρη φαση ειναι για μενα, τελεια και παυλα.

Τωρα για το τι θα δινοταν και τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε σε παικτη του γαυρου, το αφηνω στην φαντασια σας...

...εγω λεω οτι το στραγαλι απο την σφυριχτρα θα εμπαινε σε τροχια γυρω απο την Γη απο την ενταση του σφυριγματος, ο Γεωργεας θα αποβαλοταν απευθειας με κοκκινη ενω δυο κιτρινες θα ετρωγαν αλλοι παικτες για διαμαρτυριες...μετα θα εβγαινε το φως και ο πρωταθλητης (ωραιος τιτλος... ) με πλανα απο καμερες αντιθετης ληψης που θα "πιστοποιουσαν" την εγκυροτητα της "παραβασης" και οι γνωστοι - αγνωστοι γαυροι εδω μεσα θα αφριζαν για το οτι ηταν πεναλταρα καραμπινατη, ενω ταυτοχρονα θα κομπαζαν για τους - τοσους βαθμους που διακιως κερδισαν με το "σπαθι τους" αλλη μια αγωνιστικη...

Ω Super League, τι ωραιος θεσμος που εισαι....

Ο Γεας παει προς τη ΜΠΑΛΑ (τη βρισκει) με κατευθυνση τη γραμη του αουτ και ο ρουκαβινα παει ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΕΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ.... δεν υπαρχει καμια προθεση για να κοψει το ρουκαβινα. ο ρουκαβινα παει πανω στα ποδια του γεα (που προσπαθει να τα μαζεψει κιολλας) για να κερδισει πεναλτυ

Το δεξί του πόδι ο Γεωργέας, το σηκώνει στο τελείωμα του τάκλιν. Δεν εκβίασε τίποτα ο Ρουκάβινα. Απολύτως. Ξαναδες το σε παρακαλώ γιατί θα μας τρελάνεις.

Και συμφωνώ με τον kalgeorge, οτι δεν έχει να κάνει. Ας κέρδιζε ο καλύτερος και εχθές δεν ήταν καμία από τις δύο ομάδες υποδεέστερη του αντιπάλου της

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ωπ, εδω εισαι φαουλ!

κανενα πεναλτυ δεν θελει να εκβιασει ο Ρουκαβινα, ο οποιος απλως ακολουθει την πορεια της μπαλας...

επερεπε να ειχε κανα Ντιογο εκει να σου εχει βουτηξει 2 δευτερολεπτα πιο νωρις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Τωρα για το τι θα δινοταν και τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε σε παικτη του γαυρου, το αφηνω στην φαντασια σας...

...εγω λεω οτι το στραγαλι απο την σφυριχτρα θα εμπαινε σε τροχια γυρω απο την Γη απο την ενταση του σφυριγματος, ο Γεωργεας θα αποβαλοταν απευθειας με κοκκινη ενω δυο κιτρινες θα ετρωγαν αλλοι παικτες για διαμαρτυριες...μετα θα εβγαινε το φως και ο πρωταθλητης (ωραιος τιτλος... ) με πλανα απο καμερες αντιθετης ληψης που θα "πιστοποιουσαν" την εγκυροτητα της "παραβασης" και οι γνωστοι - αγνωστοι γαυροι εδω μεσα θα αφριζαν για το οτι ηταν πεναλταρα καραμπινατη, ενω ταυτοχρονα θα κομπαζαν για τους - τοσους βαθμους που διακιως κερδισαν με το "σπαθι τους" αλλη μια αγωνιστικη...

Ω Super League, τι ωραιος θεσμος που εισαι....

να καποιος που εχει πιασει το νοημα...

κανενας δε μου απαντησε στην ερωτηση για το πεναλτυ του γαυρου στη τριπολη...

να καποιος που εχει πιασει το νοημα...

κανενας δε μου απαντησε στην ερωτηση για το πεναλτυ του γαυρου στη τριπολη...

Επειδή το είδα μόνο μια φορά, θέλει κάποιος να με διαφωτίσει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ωπ, εδω εισαι φαουλ!

κανενα πεναλτυ δεν θελει να εκβιασει ο Ρουκαβινα, ο οποιος απλως ακολουθει την πορεια της μπαλας...

επερεπε να ειχε κανα Ντιογο εκει να σου εχει βουτηξει 2 δευτερολεπτα πιο νωρις....
    ο Ντιογο θα επιανε το κεφαλι του και τη μεση του και θα το επαιζε αναπηρος.. ασε εχει κανει διατριβη στις βουτιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω δε θα κρινω αν ηταν πεναλτυ ... (αλλωστε η Αλητικη Κυριακη και ο Μπουρουχας θα ξερουν καλυτερα απο εμενα )

εγω κανω την εξης λογικη και κλασικη ερωτηση.... και φυσικα δε περιμενω απαντηση σοβαρη απο κανενα γαυρο....

και πες οτι το παιχνιδι ηταν στο Καραισκακι...

και στη θεση του Ντιογο ειναι ο Τσεζαρεκ...

και στη θεση του αμυντικου ειναι ο Αβρααμ.... (BTW παιχτουρα μεγαλη ο Ανατολακης 5 φορες καλυτερος και πιο καθαρος... )

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ?????????

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    και βέβαια ήταν μούφα

και σενα χθες γιατί δεν απέβαλε τον μουσλίμοβιτς που έκανε αντιαθλητική ενέργεια πριν ακόμα βάλει το γκολ και γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ σου ενώ ήταν οφσαιντ? απλά φίλε μου γιατί οι διαιτητές δεν ειναι καλοί αυτίο δεν σημαίνει όμως ότι πάντα ευνοείται ο Ολυμπιακός και σίγουρα όχι μόνο αυτός.
    Η εύνοια έχει και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το να με ευνοήσει σε ένα ματς που παίζω μονότερμα και έχω 15 ευκαιρίες δε μου λέει και πολλά (για να είμαι ειλικρινής αυτό για τον Μουσλίμοβιτς δεν το είδα).

Το να μου δώσει όμως τρία πονταλάκια σε παιχνίδι που σέρνομαι και με το ζόρι έχω το Χ μου λέει πολλά, γιατί έτσι διατηρώ τη διαφορά και την ψυχολογία στην ομάδα. Δες τί έγινε στον ΠΑΟ μετά από Εργοτέλη, Ηρακλή κλπ. Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...

Αυτό είναι που δεν μπορείτε -ή μάλλον κάνετε πως δεν μπορείτε- να καταλάβετε. Όταν είσαι μπροστά με διαφορά ασφαλείας όλα είναι ωραία και καλά. Όταν η διαφορά είναι μικρή ξεκινούν τα ζόρια, γιατί τότε δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας, καθώς στο ποδόσφαιρο -θεωρητικά πάντα- όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους...

Αυτό είναι και το μεγάλο γαμώτο με τον Ολυμπιακό. Έχει την καλύτερη ομάδα (δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει αυτοδικαίως να κερδίζει όλα τα ματς ή ακόμη και το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν και κακές μέρες τις οποίες εκμεταλλεύονται οι μικροί για να κλέψουν βαθμούς. Πόσες τέτοιες μέρες να κάνεις στο πρωτάθλημα; 5-6; Όταν από αυτές τις 5-6 αντί να έχεις 5 βαθμούς έχεις 15 τότε χτίζεις εκ του ασφαλούς μία διαφορά, καθώς οι αντίπαλοί σου δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα με τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-Θρασύβουλος και Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ. Σε παιχνίδι που εσύ άξιζες το Χ πήρες νίκη, ενώ εγώ πήρα με το ζόρι Χ, λόγω κουλαμάρας των παικτών του Πανσερραϊκού. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να μου δώσει μία μούφα και να καθαρίσω.

Μπορεί, όπως λες, να μη σου αρέσει να κερδίζεις άδικα, αλλά στο τέλος εσύ πανηγυρίζεις την κούπα και ξεχνάς όλα τα άλλα. Άφησέ με λοιπόν να παίρνω για 15 χρόνια σερί πρωτάθλημα (και τα λεφτά του CH.L. με ότι αυτό συνεπάγεται για μεταγραφές, προβολή, σπόνσορες κλπ) και μετά θα μπορώ κι εγώ να μιλάω για θεωρίες περί fair play, "κάνε κι εσύ ομάδα και μετά μίλα" και άλλα που κατά καιρούς διαβάζουμε.

ΥΓ Τα σχόλια δεν απευθύνονται προσωπικά στον CIRUS, απλά έχουν αφορμή τα δικά του λεγόμενα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε