Σελίδα 138 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3888128133134135136137138139140141142143148188238 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.056 έως 2.070 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Η εύνοια έχει και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το να με ευνοήσει σε ένα ματς που παίζω μονότερμα και έχω 15 ευκαιρίες δε μου λέει και πολλά (για να είμαι ειλικρινής αυτό για τον Μουσλίμοβιτς δεν το είδα).

Το να μου δώσει όμως τρία πονταλάκια σε παιχνίδι που σέρνομαι και με το ζόρι έχω το Χ μου λέει πολλά, γιατί έτσι διατηρώ τη διαφορά και την ψυχολογία στην ομάδα. Δες τί έγινε στον ΠΑΟ μετά από Εργοτέλη, Ηρακλή κλπ. Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...

Αυτό είναι που δεν μπορείτε -ή μάλλον κάνετε πως δεν μπορείτε- να καταλάβετε. Όταν είσαι μπροστά με διαφορά ασφαλείας όλα είναι ωραία και καλά. Όταν η διαφορά είναι μικρή ξεκινούν τα ζόρια, γιατί τότε δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας, καθώς στο ποδόσφαιρο -θεωρητικά πάντα- όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους...

Αυτό είναι και το μεγάλο γαμώτο με τον Ολυμπιακό. Έχει την καλύτερη ομάδα (δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει αυτοδικαίως να κερδίζει όλα τα ματς ή ακόμη και το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν και κακές μέρες τις οποίες εκμεταλλεύονται οι μικροί για να κλέψουν βαθμούς. Πόσες τέτοιες μέρες να κάνεις στο πρωτάθλημα; 5-6; Όταν από αυτές τις 5-6 αντί να έχεις 5 βαθμούς έχεις 15 τότε χτίζεις εκ του ασφαλούς μία διαφορά, καθώς οι αντίπαλοί σου δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα με τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-Θρασύβουλος και Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ. Σε παιχνίδι που εσύ άξιζες το Χ πήρες νίκη, ενώ εγώ πήρα με το ζόρι Χ, λόγω κουλαμάρας των παικτών του Πανσερραϊκού. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να μου δώσει μία μούφα και να καθαρίσω.

Μπορεί, όπως λες, να μη σου αρέσει να κερδίζεις άδικα, αλλά στο τέλος εσύ πανηγυρίζεις την κούπα και ξεχνάς όλα τα άλλα. Άφησέ με λοιπόν να παίρνω για 15 χρόνια σερί πρωτάθλημα (και τα λεφτά του CH.L. με ότι αυτό συνεπάγεται για μεταγραφές, προβολή, σπόνσορες κλπ) και μετά θα μπορώ κι εγώ να μιλάω για θεωρίες περί fair play, "κάνε κι εσύ ομάδα και μετά μίλα" και άλλα που κατά καιρούς διαβάζουμε.

ΥΓ Τα σχόλια δεν απευθύνονται προσωπικά στον CIRUS, απλά έχουν αφορμή τα δικά του λεγόμενα.
    μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παιχνίδια που έχεις ευνοηθεί φέτος και παιχνίδια που έχω αδικηθεί, δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός μου, η ουσία για μένα είναι ότι έχουμε κακή διαιτησία και μετά ο καθένας το μετεουσιώνει σε ό,τι θέλει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα όπως έβγαλες και εσύ τα δικά σου. ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του και οι άλλοι έχουν χάσει γιατί εκτός έδρας έχω χάσει και εγώ πολούς βαθμούς

Και μια που ανέφερες το παιχνίδι με το Θρασύβουλο σου θυμίζω ότι ναι μεν κακώς μας έδωσε πέναλτυ και κερδίσαμε στο τέλος αλλά μια χαρά μας ακύρωσε καθαρό γκολ πιο πριν με οφσαιντ που δεν υπήρχε και δεν θα χρειαζόμουν κανένα πέναλτυ για να κερδίσω αλλά αυτά δεν μετράνε βλέπεις!!!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παιχνίδια που έχεις ευνοηθεί φέτος και παιχνίδια που έχω αδικηθεί, δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός μου, η ουσία για μένα είναι ότι έχουμε κακή διαιτησία και μετά ο καθένας το μετεουσιώνει σε ό,τι θέλει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα όπως έβγαλες και εσύ τα δικά σου. ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του και οι άλλοι έχουν χάσει γιατί εκτός έδρας έχω χάσει και εγώ πολούς βαθμούς

Και μια που ανέφερες το παιχνίδι με το Θρασύβουλο σου θυμίζω ότι ναι μεν κακώς μας έδωσε πέναλτυ και κερδίσαμε στο τέλος αλλά μια χαρά μας ακύρωσε καθαρό γκολ πιο πριν με οφσαιντ που δεν υπήρχε και δεν θα χρειαζόμουν κανένα πέναλτυ για να κερδίσω αλλά αυτά δεν μετράνε βλέπεις!!!!!!
    Ευχαρίστως να τα πάρουμε ένα ένα και να μετρήσουμε βαθμούς...

Σε σχέση με το "ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του" απαντώ ότι δεν τον αφήνουν να χάσει. Προφανώς όχι σε όλα τα ματς, αλλά και 2-3 πόντους να πάρει κάνουν διαφορά. Στην τελική, μέχρι τώρα φέτος δεν χρειάστηκε να μπουν τα μεγάλα μέσα. Αυτά τα βλέπουμε όταν υπάρχουν ζόρια (Ριζούπολη, Καλαμαριά, Λάρισα κλπ).

Προφανώς και δεν θέλω, ούτω μπορώ, να σε πείσω ότι ο ΠΑΟΚ πάει ή αξίζει το Πρωτάθλημα, απλά προσωπικά θεωρώ ότι η διαφορά του ΟΣΦΠ στη βαθμολογία είναι μεγαλύτερη από αυτό που αξίζει.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Διαιτητικα λαθη παντα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται...
    Απλως στη δικη σας περιπτωση ποτε δεν γινονται εις βαρος σας και αν αυτο συμβει, φροντιζουν να "ρεφαρουν" ανταποδιδοντας το...

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Θρασυβουλο με ενα αδικως καταλογισμενο οφσαιντ...οι πρωτοι η οι τελευταιοι θα εισασταν;

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Αστερα με Χ, το οποιο αλλωστε ηταν και μια χαρα αποτελεσμα δεδομενης της αθλιας εμφανισης σας...

Η μηπως δεν εχει συμβει σε αλλη ομαδα της super league κατι τετοιο; Μονο τα πεναλτυ που εχουν κανει γαργαρα στον Παναθηναϊκο να μετρησεις....

Απλως απαγορευεται να χασετε...

Σου αναφερω δυο αγωνες απο τους οποιους εχετε 4 βαθμους...και μερικοι κομπαζουν για το κατορθωμα του +9....

Ποσο συγκυριακο μπορει να ειναι ενα γεγονος που επαναλαμβανεται με τετοια συχνοτητα;

Ο Sferopetadhn μια χαρα τα ειπε...+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ευχαρίστως να τα πάρουμε ένα ένα και να μετρήσουμε βαθμούς...

Σε σχέση με το "ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του" απαντώ ότι δεν τον αφήνουν να χάσει. Προφανώς όχι σε όλα τα ματς, αλλά και 2-3 πόντους να πάρει κάνουν διαφορά. Στην τελική, μέχρι τώρα φέτος δεν χρειάστηκε να μπουν τα μεγάλα μέσα. Αυτά τα βλέπουμε όταν υπάρχουν ζόρια (Ριζούπολη, Καλαμαριά, Λάρισα κλπ).

Προφανώς και δεν θέλω, ούτω μπορώ, να σε πείσω ότι ο ΠΑΟΚ πάει ή αξίζει το Πρωτάθλημα, απλά προσωπικά θεωρώ ότι η διαφορά του ΟΣΦΠ στη βαθμολογία είναι μεγαλύτερη από αυτό που αξίζει.
    πες μου ένα παιχνίδι που δεν άφησε ο διαιτητης την αντίπαλη ομάδα στο καραισκάκι να κερδίσει με τα σφυριγματα του ενώ ήταν καλύτερη από εμάς? ένα μόνο

ΥΓ. στην απάντηση Θρασύβουλος σου έχω απαντήσει πιο πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Διαιτητικα λαθη παντα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται...
    Απλως στη δικη σας περιπτωση ποτε δεν γινονται εις βαρος σας και αν αυτο συμβει, φροντιζουν να "ρεφαρουν" ανταποδιδοντας το...

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Θρασυβουλο με ενα αδικως καταλογισμενο οφσαιντ...οι πρωτοι η οι τελευταιοι θα εισασταν;

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Αστερα με Χ, το οποιο αλλωστε ηταν και μια χαρα αποτελεσμα δεδομενης της αθλιας εμφανισης σας...

Η μηπως δεν εχει συμβει σε αλλη ομαδα της super league κατι τετοιο; Μονο τα πεναλτυ που εχουν κανει γαργαρα στον Παναθηναϊκο να μετρησεις....

Απλως απαγορευεται να χασετε...

Σου αναφερω δυο αγωνες απο τους οποιους εχετε 4 βαθμους...και μερικοι κομπαζουν για το κατορθωμα του +9....

Ποσο συγκυριακο μπορει να ειναι ενα γεγονος που επαναλαμβανεται με τετοια συχνοτητα;

Ο Sferopetadhn μια χαρα τα ειπε...+1000

με τον ΟΦΗ τα θυμάσαι με μας τι έγινε και τι έγινε με σας έτσι?

πες αυτό με το θρασύβουλο το καταλαβαίνω ότι ήθελες να λήξει με καταλογισμένο ένα άδικο οφσαιντ κατά μας, αυτό με τον αστέρα τι το ανέφερες μπορεί να ήμασταν άθλιοι αλλά δεν αδικήσαμε κάποιον απλά είμασταν τυχεροί και σε αυτό φταίμε??? δηλαδή φταίμε που οι άλλοι έκαναν δοκάρι και δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν???????????? εκτός βέβαια αν λες να μην καταλογίσουν το πέναλτυ που έβγαζε μάτια από χιλιόμετρα και το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος ο παιχτης ότι έκανε πέναλτυ, ε, εκεί έχουμε πρόβλημα!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ok...ωραια τα λες...πες μας και για περισυ λοιπον...περισυ τι εγινε ???

για πες μας εσύ τι έλεγες και όλοι οι υπόλοιποι όταν σας παραμύθιαζαν οι φυλλάδες σας ότι θα δικαιωθήτε στο cas?

και υποστηρίζατε ότι αν το cas πει υπερ του Θρύλου (που το απεκλειαν οι φυλλάδες σας και εσείς το χάψατε) θα έχει δίκιο και ότι θα έβγαινε θα βούλωνε στόματα

έλα κωλοτούμπες μου ....έλα άλλη μια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    πες μου ένα παιχνίδι που δεν άφησε ο διαιτητης την αντίπαλη ομάδα στο καραισκάκι να κερδίσει με τα σφυριγματα του ενώ ήταν καλύτερη από εμάς? ένα μόνο

ΥΓ. στην απάντηση Θρασύβουλος σου έχω απαντήσει πιο πάνω
    Μα δεν είπα ότι έπρεπε να χάσεις. Ισοπαλία έπρεπε να φέρεις. Επίσης πρέπει να βλέπεις και τη συγκυρία που δίνεται το κάθε σφύριγμα. Άλλο να σου δώσει το ματς όταν είσαι +4 κι άλλο στο +7. Στην πρώτη περίπτωση σε σώζει στη δεύτερη απλά σου κάνει τη χάρη. Τεράστια διαφορά.

Ήταν το πρώτο ματς που κινδύνευσες φέτος να μην κερδίσεις στην έδρα σου και σου το έδωσε. Άρα έχεις 100% ως τώρα

Εγώ στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν άξιζα να κερδίσω τον Πανιώνιο και το Χ με το πέναλτι στον Μάντζιο. Στα άλλα ματς που δεν έπαιξα καλά έφυγα με Χ (και ευχαριστημένος είμαι σε μερικές περιπτώσεις).

Περιπτώσεις που θέλω 5 επαναλήψεις για να δω αν ήταν ή όχι, θεωρώ ότι είναι διαιτητικά λάθη (απλώς τυχαίνει πάντα να είναι υπέρ του Ολυμπιακού). Αν όμως βλέπω να δίνεται πέναλτι όπως αυτό με τον Θρασύβουλο, ενώ μία αγωνιστική μετά και για ολόιδια παράβαση δίνεται δεύτερη κίτρινη για θέατρο στον Παπαδημητρίου της Ξάνθης, θεωρώ ότι γίνεται εσκεμμένα.

Και σου ξαναλέω. Μπορεί να μην το γουστάρεις, αλλά σημασία στο τέλος έχει ότι εσύ -ως ομάδα- θα πάρεις την κούπα, θα μπεις στον όμιλο του CH.L. και θα μΕ κάνεις και πλάκα ότι πρέπει να φτιάξω ομάδα και μετά να ζητάω τίτλο (έχοντας όμως μια σίγουρη καβάτζα μερικών εκατομμυρίων Ευρώ που για μένα είναι το μπάτζετ δύο ετών).

Πώς να τη φτιάξω τη μαμημένη όταν από ιδρύσεως του ελληνικου ποδοσφαίρου έχω είτε τον πράσινο είτε τον κόκκινο νταβατζή πάνω απ' το κεφάλι μου; Ότι και να μου λέτε παιδιά, έχετε γαμήσει του κόσμου τις ομάδες στερώντας του κάθε πιθανότητα τίτλου και συνεπώς χρημάτων, αναγνωρισιμότητας, σεβασμού και δημιουργίας κόσμου. Δεν αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ αλλά σε ομάδες όπως Καστοριά, Ηρακλής, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, ΠΑΣ κλπ

Πώς μετά να θέλω να κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη; Γιατί; Για να με πηδάνε την Κυριακή ούτως ώστε να βγουν και του χρόνου Ευρώπη και μετά την Τεταρτοπέμπτη να χαίρομαι κιόλας;

Δεν έχω μνήμη χρυσόψαρου. Δόξα τω Θεώ θυμάμαι πολύ καλά τί έχω κάνει και τί μου έχουν κάνει και η ζυγαριά γέρνει προς το "μαμημένος", όπως για όλους άλλωστε πλην κόκκινων και πράσινων.

Απλά λόγω ηλικίας μπορώ και θυμάμαι καλύτερα την κόκκινη δικτατορία...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

2) δεν έδωσε καθαρό πέναλτυ στον ΠΑΟ και φταίει ο Ολυμπιακός πάλι μάλιστα, αν δεν έδινε πέναλτυ στην ΑΕΚ ενοείται ότι πάλι ο Ολυμπιακός θα έφταιγε. Είμαστε 9 βαθμούς μπροστά από τον βάζελο και δεν ξερω και εγώ πόσους από εσάς, αν κέρδιζε ο βάζελος θα είμασταν 7 βαθμούς μπροστά του, λες να έχουμε ανάγκη κάτι για να το πάρουμε? δεν με λες αν έβαζε ο Ζιμπέρτο το άχαστο στο πλεχτό λες πάλι θα σφύριζε οφσαιντ για να μην κερδίσει???
    .
    ρε άστους στον πόνο τους...

μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο κόκκαλης καθαρίζει μόνο για τον Θρύλο...

τώρα μάθαινουμε ότι καθορίζει ΚΑΙ τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον Θρύλο...

σε λίγο θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι ο Κόκκαλης ευθύνεται και για το τι συμβαίνει και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα...

βαζελοχάνουμα ναι ρε ο κόκκλαης αποφασίζει ποιος θα βγει πρωταθλητης σε Ισπανία και Ιταλία....τι δεν το ξέρατε????

αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν και κρατήστε σε ένα αρχείο στο Pc τα μυθιστορήματα....καποια στιγμή όλα μαζί θα βγάλουν τρελό γέλιο....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και να σου πω και κατι? στη τελικη ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ? εχει παιξει δε ξερω και εγω ποσα παιχνιδια της ΑΕΚ... εχω βαρεθει να τον βλεπω.....

και πονηρεψου λιγο! η ΑΕΚ εχανε κερδιζε τιποτα δεν θα αλλαζε.... αλλον βολεψε το Χ.... τι να λεμε τωρα....

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

αρε Ντεμη...
    Βολεψε το πρωτοπορο......

Με μολις 7 βαθμους μπροστα....????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επρπε αμεσως μετα το πεναλτυ να τους αφησετε να σας ριξουν ενα γκολ χαλαρο βρε ιντι.....

Μπας και πατσιζατε την... Αδικια.....

( εχετε ξεφυγει λεμε...)

i see dead people....................OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Οταν πια η μονη λυση που εχει μεινει στο κοτερο ειναι.... Οι συνεχεις ανακοινωσεις-κλαψα κατα της διαιτησιας, προσπαθωντας να εκβιασει καταστασεις , και να στρεψει την προσοχη των προβατων προς τα εκει ( αλλα ΑΕΚ ) καθως η ομαδα ονειρο απλα ...... ΔΕΝ....

Τοτε..... Καιρος να αρχισουμε να ξεσκονιζουμε και τα σωσιβια....

( Α ρε τζιγγερακο.... Σου βγαινει σιγα σιγα..... ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στο παιχνίδι που είδα την Κυριακή , σαφώς και είδα μια ΑΕΚ πάρα πολύ βελτιωμένη με τους ίδιους παίκτες που είχε και ο Δώνης... σημάδι του Σέρβου οτι ξέρει να παίρνει το 100% απο τους παίκτες του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έδειξε καλά σημάδια ομάδας.

Στο δεύτερο έκατσε σε απόδοση ... αιτία;.. μαντέψτε! Η μεταφορά του Μπασινά απο δεξί μπάκ σε χαφ. Όλη η ομάδα τραβήχτηκε πίσω μιας και οι γκέλες ήταν πολλές πλέον. Δεν τον κρατάει δεξί μπακ;.. μια χαρά τα κατάφερε στο Α ημίχρονο! Αφού εξέπληξε και τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες που βλέπαμε το παιχνίδι!

Ο ΠΑΟ δικαιούταν την νίκη στο Β ημίχρονο.. μας έβαλε στο τέρμα και αδικήθηκε σε μια φάση για το πέναλτυ.. (την άλλη δεν την δίνουν ούτε στην αλάνα). Μιλώ για το μάζεμα των ποδιών του Ρουκάβινα. Ευτυχώς για εμάς αδικήθηκε και πάλι ο ΠΑΟ απο την διαιτησία. Αυτός ο Βασσάρας νομίζει οτι πρέπει οι κάμερες να δείχνουν μόνο εκείνον!! Τι εμμονή είναι αυτή με το που θα στηθεί η μπάλα;

Για το πέναλτυ του Γαύρου... ΕΛΕΟΣ... ΕΛΕΟΣ.. βλέπει το πόδι, πάει και πέφτει πάνω του και του το σφυράει. Ναι μεν είναι λάθος του αμυντικου αλλά σε κανένα σοβαρό πρωτάθλημα ή διοργάνωση δεν τον δίνουν αυτό. Σε κάθε περίπτωση όμως, απο την στιγμή που δεν υπάρχει αντίπαλος απέναντι του , καθώς όλοι έχουν το μαύρο τους το χάλι είτε το πήρε έτσι , είτε γιουβέτσι.. πολύ λίγο ρόλο παίζει.(ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω οτι μπορεί να χτυπήσει στα ίσα τον ΟΣΦΠ .... ακόμα τουλάχιστον! ).

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει και μοιάζει επικίνδυνα με τον ΠΓΣ καθώς οι μέτοχοι δεν μπορούν αλλά και δεν βγαίνουν να το πούν , παίζοντας κρυφτούλι. Ο δε Μελισσανίδης , έκανε "μαγκιές" το καλοκαίρι και τώρα "ποιεί την νήσσαν". Το είχε προγραμματισμό τότε και οχι τώρα τα ακούω βερεσέ. Περισσότερα θα έδινε τότε, απο τα τώρα ... χώρια που αν μπεί τώρα, κανείς δεν θα του αντιμιλήσει. Σε αντίθεση με τότε. Οι "ΣΩΤΗΡΕΣ"¨πάλι κρύβονται λοιπόν.

Ο μόνος ΑΕΚτζής απο όσο φαίνεται , είναι ο Σέρβος που παρόλο και πάλι δεν βλέπει αυτά που θέλει έχει καταφέρει απο το τίποτα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Για τον Ντέμη που λες idi.... 35.000.000 ευρώ... αυτή είναι η οικονομική ανάκαμψη... ή μήπως έγιναν μέσα στους 2 μήνες που έχει φύγει;

Στην μπάλα οτι βάζεις παίρνεις... έβαλαν μια χρονιά κάποια εκατομμύρια , έφεραν Ρίμπο και αρκετούς άλλους και γέμιζε το γήπεδο. Πληρωθήκαν τα όσα έδωσαν.. έκαναν "καβουριές" την επόμενη χρονιά με πρόσχημα το προπονητικό (που μόνο ο Νοτιάς το πλήρωσε τελικά) και τώρα λέει φοβούνται οτι δεν θα πάρουν και τα λεφτά τους.

Εντάξει.. ΠΑΕ είναι και πρέπει να έχει έστω ενα καλό ισολογισμό. Αλλά το να θεωρείς οτι είναι μαγαζί που πρέπει να δίνει κέρδος 100% σε όσα πληρώνεις είναι γελοίο... πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Για να έχεις μια ομάδα πρέπει να δηλώνεις και παθος για αυτήν και οχι να το παίζεις μετοχικός σύμβουλος. Δεν είναι κλασσική εταιρία.

Τώρα τι θα γίνει;...

Προσωπικά η μόνη διέξοδος που βλέπω είναι να αλλάξουν ρότα οι μέτοχοι και να βρεθει ενας ικανός μεγαλομέτοχος να πάρει την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά η ΑΕΚ στο αθλητικό της τμήμα είναι συμμαζεμένη (βλ. Μανωλάς - Μπάγιεβιτς) και με παίκτες που φαίνεται να ξυπνάνε. Σε καιρούς χαλεπούς βέβαια το να βρείς επενδυτή είναι κάτι απο joker... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν κιόλας.

Α... και για να μην ξεχνιόμαστε... σε ενα πρωτάθλήμα που ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός , ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ πλήρης και ισχυροί, η ΑΕΚ κινδυνεύει ακόμα και να μεινει εκτός Playoff.

Διανύει η ΑΕΚ συνέχεια στα πέτρινα χρόνια της με εξαίρεση τα έτη 2004 και 2005 .. αυτό συμβαίνει τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    για πες μας εσύ τι έλεγες και όλοι οι υπόλοιποι όταν σας παραμύθιαζαν οι φυλλάδες σας ότι θα δικαιωθήτε στο cas?

και υποστηρίζατε ότι αν το cas πει υπερ του Θρύλου (που το απεκλειαν οι φυλλάδες σας και εσείς το χάψατε) θα έχει δίκιο και ότι θα έβγαινε θα βούλωνε στόματα

έλα κωλοτούμπες μου ....έλα άλλη μια
    αντε παλι θα τα λεμε ξανα και ξανα...... στο CAS ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

για την Ιστορια θα το γραψω ακομα μια φορα (1000 φορες τα εχουμε πει)

η Καλαμαρια αποσυρθηκε το καλοκαιρι ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και ετσι και αλλιως ειχε πεσει

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ της επίσημης ΕΠΟ (εταιρεία προστασιας ολυμπιακου) εβαλε βεβαιως βεβαίως τα πραγματα προς οφελος ολυμπιακου... οι γνωστες τακτικές ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ (για να μη τα ξαναλεμε ... με τον ιδιο τροπο εγινε παραγραφη στο δικο του δικαστικο θεμα του Κοκκαλη.... αυτο περι κατσκοπιας...)

μη μου λες για τι χαβουμε αγορι μου .... ουρακοταγκε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για τον Ντέμη που λες idi.... 35.000.000 ευρώ... αυτή είναι η οικονομική ανάκαμψη... ή μήπως έγιναν μέσα στους 2 μήνες που έχει φύγει;

που το ειδες αυτο? το ειπαν 2-3 ΑΡΔακια και εγινε συνθημα? ακουσες τη συνεντευξη του Ντεμη σημερα στο ραδιο?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Βολεψε το πρωτοπορο......

Με μολις 7 βαθμους μπροστα....????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επρπε αμεσως μετα το πεναλτυ να τους αφησετε να σας ριξουν ενα γκολ χαλαρο βρε ιντι.....

Μπας και πατσιζατε την... Αδικια.....

( εχετε ξεφυγει λεμε...)
    ησουν στη Τριπολη αγορινα? τα εσπασες για τον προεδρο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε