μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παιχνίδια που έχεις ευνοηθεί φέτος και παιχνίδια που έχω αδικηθεί, δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός μου, η ουσία για μένα είναι ότι έχουμε κακή διαιτησία και μετά ο καθένας το μετεουσιώνει σε ό,τι θέλει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα όπως έβγαλες και εσύ τα δικά σου. ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του και οι άλλοι έχουν χάσει γιατί εκτός έδρας έχω χάσει και εγώ πολούς βαθμούςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Η εύνοια έχει και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το να με ευνοήσει σε ένα ματς που παίζω μονότερμα και έχω 15 ευκαιρίες δε μου λέει και πολλά (για να είμαι ειλικρινής αυτό για τον Μουσλίμοβιτς δεν το είδα).
Το να μου δώσει όμως τρία πονταλάκια σε παιχνίδι που σέρνομαι και με το ζόρι έχω το Χ μου λέει πολλά, γιατί έτσι διατηρώ τη διαφορά και την ψυχολογία στην ομάδα. Δες τί έγινε στον ΠΑΟ μετά από Εργοτέλη, Ηρακλή κλπ. Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...
Αυτό είναι που δεν μπορείτε -ή μάλλον κάνετε πως δεν μπορείτε- να καταλάβετε. Όταν είσαι μπροστά με διαφορά ασφαλείας όλα είναι ωραία και καλά. Όταν η διαφορά είναι μικρή ξεκινούν τα ζόρια, γιατί τότε δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας, καθώς στο ποδόσφαιρο -θεωρητικά πάντα- όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους...
Αυτό είναι και το μεγάλο γαμώτο με τον Ολυμπιακό. Έχει την καλύτερη ομάδα (δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει αυτοδικαίως να κερδίζει όλα τα ματς ή ακόμη και το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν και κακές μέρες τις οποίες εκμεταλλεύονται οι μικροί για να κλέψουν βαθμούς. Πόσες τέτοιες μέρες να κάνεις στο πρωτάθλημα; 5-6; Όταν από αυτές τις 5-6 αντί να έχεις 5 βαθμούς έχεις 15 τότε χτίζεις εκ του ασφαλούς μία διαφορά, καθώς οι αντίπαλοί σου δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.
Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα τρανταχτό παράδειγμα με τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-Θρασύβουλος και Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ. Σε παιχνίδι που εσύ άξιζες το Χ πήρες νίκη, ενώ εγώ πήρα με το ζόρι Χ, λόγω κουλαμάρας των παικτών του Πανσερραϊκού. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να μου δώσει μία μούφα και να καθαρίσω.
Μπορεί, όπως λες, να μη σου αρέσει να κερδίζεις άδικα, αλλά στο τέλος εσύ πανηγυρίζεις την κούπα και ξεχνάς όλα τα άλλα. Άφησέ με λοιπόν να παίρνω για 15 χρόνια σερί πρωτάθλημα (και τα λεφτά του CH.L. με ότι αυτό συνεπάγεται για μεταγραφές, προβολή, σπόνσορες κλπ) και μετά θα μπορώ κι εγώ να μιλάω για θεωρίες περί fair play, "κάνε κι εσύ ομάδα και μετά μίλα" και άλλα που κατά καιρούς διαβάζουμε.
ΥΓ Τα σχόλια δεν απευθύνονται προσωπικά στον CIRUS, απλά έχουν αφορμή τα δικά του λεγόμενα.
Και μια που ανέφερες το παιχνίδι με το Θρασύβουλο σου θυμίζω ότι ναι μεν κακώς μας έδωσε πέναλτυ και κερδίσαμε στο τέλος αλλά μια χαρά μας ακύρωσε καθαρό γκολ πιο πριν με οφσαιντ που δεν υπήρχε και δεν θα χρειαζόμουν κανένα πέναλτυ για να κερδίσω αλλά αυτά δεν μετράνε βλέπεις!!!!!!