Σελίδα 139 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3989129134135136137138139140141142143144149189239 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.071 έως 2.085 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ησουν στη Τριπολη αγορινα? τα εσπασες για τον προεδρο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κανα van του ALFA να ξεσπασεις βρηκες...????

( Α... Το αλλο το εμαθες..??? Ο προεδρος της καρδιας σου στηριζει.... Ντουσαν !! )

<<< Για τον Ντούσαν Μπάγεβτις: «Δεν ισχύει ότι δεν υπέγραψα συμβόλαιο του Μπάγεβιτς. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μπάγεβιτς. Από την στιγμή που είναι προπονητής μας και εγώ οπαδός είμαι μαζί του και πάντα πρέπει να στηρίζουμε τον προπονητή που έχουμε». >>>

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μα δεν είπα ότι έπρεπε να χάσεις. Ισοπαλία έπρεπε να φέρεις. Επίσης πρέπει να βλέπεις και τη συγκυρία που δίνεται το κάθε σφύριγμα. Άλλο να σου δώσει το ματς όταν είσαι +4 κι άλλο στο +7. Στην πρώτη περίπτωση σε σώζει στη δεύτερη απλά σου κάνει τη χάρη. Τεράστια διαφορά.

Ήταν το πρώτο ματς που κινδύνευσες φέτος να μην κερδίσεις στην έδρα σου και σου το έδωσε. Άρα έχεις 100% ως τώρα
    Με λίγα λόγια δεν μου αναφέρεις κανένα παιχνίδι που να αδίκησα κάποιον στο καραισκάκι που σου λέω ότι κρίνει τον τίτλο μέχρι στιγμής, άρα 0% αδικία

με τον Θρασύβουλο μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι σου εξήγησα ότι ναι μεν έδωσε πέτσινο πέναλτι αλλά αν ήθελε πραγματικά να με ευνοήσει δεν θα χρειαζόταν γιατί πολύ απλά θα κατοχύρωνε το καθαρό γκολ που είχα βάλει πιο πριν και ακύρωσε. πολύ απλά μαθηματικά 1 γκολ ακυρωθέν λάθος του διαιτητή κατά μου και ένα γκολ λάθος υπέρ μου. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ότι πρέπει για ένα λάθος σφύριγμα να σφυρίζεις ακόμα ένα λάθος αντίθετα, αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση.

τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις πολύ χοντρικά δεν έχεις άδικο ότι Ολυμπιακός και Παναθηναικός δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε γιατι τόσα χρόνια ευνοούνται σε σχέση με μικρότερες ομάδες. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και ο Παοκ φέτος λίγο σπρώχνεται αλλά τεσπα ας το αφήσουμε κατα μέρους.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο την συνέντευξη του Νικολαϊδη:

«Πέρυσι, στο τέλος της σεζόν, είχαμε κάνει μία συνάντηση οι μέτοχοι και καταλάβαμε ότι το να υποστηρίζεις μία ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι αν επενδύσεις θα πάρεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να έχεις πάντα τα ίδια διαρκείας. Θα έπρεπε να έχουμε προπονητικό κέντρο και επιτέλους είναι σε καλό δρόμο. Τον Μάιο αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ένα χρόνο ακόμα. Υπάρχει πάντα "τρύπα" γιατί δαπανώνται περισσότερα από τα έσοδα. Τρύπα λέγεται η διαφορά της χρονιάς σε έσοδα και έξοδα. Φέτος είναι στην ΑΕΚ γύρω στα 8 εκατομμύρια, το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα καλυφθεί όπως κάθε χρόνο. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι άδικο να παίρνουμε τα διακανονισμένα χρέη, το άρθρο 44, που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για έξι χρόνια, να τα βάζουμε όλα μαζί και να λέμε ότι η ΑΕΚ χρωστάει 30-35 εκατομμύρια. Είναι αστείο»
    Καθόλου αστείο δεν είναι φίλε idi να έχεις παθητικό ισολογισμό 8 εκατομύριων σε ενα έτος ... πόσο μάλλον όταν θές να μπεί επενδυτής και να τους λές οτι για φέτος είναι 8 και για 6 χρόνια είσαι -35 μύρια με την αγορά της ΠΑΕ.

Δηλαδή εσύ όταν πάς και αγοράζεις μια μηχανή με παρακράτηση κυριότητας στα 5000 ευρώ ας πούμε και έχει ενα χρέος δανείου ακόμα 4000 χιλιάρικα , δεν θα σου κάνει αίσθηση; Οτι θέλουμε λέμε;

Ακόμα και τα 8 μύρια ευρώ που λέει ώς παθητικό της ΑΕΚ είναι απορίας άξιο τότε γιατί ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος δεν πουλήθηκαν αντί να χαριστούν και που στο καλό πήγαν τα 6,5 μύρια των Τόζερ και Παπασταθόπουλου.

Κάθε χρόνο τα έξοδα είναι παραπάνω, συν του ότι φέτος αποκλειστήκαμε και από το ΟΥΕΦΑ. Κανείς δεν ξέρει από την αρχή πώς θα πάει η ομάδα και αν ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Κάθε χρόνο το έλλειμμα καλυπτόταν από τους μετόχους".
    Σαφώς και το ξέρεις , ειδικά απο την στιγμή που τα διαρκείας σταματάνε πωλήσεις πολύ πιο πριν ξεκινήσει η σαιζόν (προνόμιο της ΑΕΚ βλέπεις). Πόσο μάλλον όταν οι μεταγραφές που γίνονται δεν είναι ούτε στο 1/10 εκείνων που σε έφεραν σε δεύτερη θέση στην κανονική σαιζόν του πρωταθλήματος. Κάτι που έφερε και τον αποκλεισμό απο το UEFA. Και πριν πεί κανείς οτι οι παικταράδες δεν φέρνουν τις προκρίσεις.. οκ.. δεκτόν... αλλά είναι σίγουρο οτι φέρνουν τα διαρκείας.

Για τον απολογισμό του:

«Για μένα σημαντική χρονιά είναι η δεύτερη του Φερέρ. Εκεί πράγματα και διαδικασίες που είχαμε στην ομάδα, δηλαδή το να πάρουμε έναν παίκτη, να τον δούμε τέσσερις φορες κ.λπ. δεν έγιναν. Εκεί με δική μου ευθύνη το πράγμα χαλάρωσε και πήραμε παίκτες χωρίς να τους δούμε πολύ. Παρασυρθήκαμε με το να δώσουμε χαρά στον κόσμο και το πράγμα ξέφυγε κάπως. Η πρώτη χρονιά του Φερέρ μού έδωσε μεγάλο όραμα. Ήταν ένας προπονητής που δεν φοβόταν να βάλει νέους παίκτες. Το λάθος μου ήταν το επόμενο καλοκαίρι. Εκεί ξεφύγαμε. Προσπάθησα να το επαναφέρω, αλλά δεν τα κατάφερα».
    Πάλι καλά που το παραδέχεται εδώ.. κάτι είναι και αυτό. Αλλά τα λέει τώρα.. δεν βγήκε να τα πει πιο πριν.

Τώρα όσον αφορά για τις μεταγραφές που είπε και για τον Δώνη που ήθελε άλλα 3 χρόνια για να δέσει ομάδα... αναρρωτιέμαι.. τους ίδιους δεν έχει και ο Σέρβος;... γιατί άραγε τους έχει συμμαζέψει λίγο τώρα αυτός και χωρίς προετοιμασία και ο Δώνης ήθελε 3 χρόνια για να το κάνει;

Επίσης.. λέει πως έκανε τις καλύτερες μεταγραφές του , αυτή την χρονιά στην ΑΕΚ... Μα είμαστε σοβαροί.. Να συγκρίνουμε μήπως (σαφώς εκ του αποτελέσματος) ποιοί και πότε ήταν οι καλύτεροι παίκτες στην ΑΕΚ επί προεδρίας του; Μήπως εκείνοι που είχαν έρθει επί τεχνικού διευθυντή Ίβιτς;.. λέω τώρα.

Του δίνω τώρα δίκιο όμως στο εξής...

- Οτι σαφώς και έκανε καλό και έσωσε την ΑΕΚ όταν άλλοι κρυβόντουσαν πίσω απο το δάχτυλο τους.
    - Χάρισε στην ΑΕΚ ελπίδα και όνειρο κυρίως στην πρώτη και δεύτερη χρονιά του στο τιμόνι. Στο παρατσάκ θα έκανε και την ελπίδα πραγματικότητα πέρισυ αν κάποια πράγματα λειτουργούσαν σωστά.
    - Έδωσε το δικαίωμα στους ΑΕΚτζήδες να ζητούν το παραπάνω απο την ομάδα τους και να αποζητούν και πάλι καλή μπάλα.
    - Πάντα έβγαινε στα δύσκολα όπως λέει... και ας έλεγε μερικές φορές και παπαριές... τώρα στα δύσκολα κάποιοι άλλοι , στρουθοκαμηλίζουν.

Αυτή η ομάδα τελικά μοιάζει να είναι καταραμένη απο την δική της διχόνοια και την μιζέρια. Κανείς και ποτέ δεν έκατσε μέχρι το τέλος να κάνει την ομάδα να ανέβει εκεί που της αξίζει...

Γιατί μην γελιέστε φίλοι ΑΕΚτζήδες.. η ομάδα έχει πολύ ισχυρή ιστορία και ακόμα πιο ισχυρό πάθος απο τους υπόλοιπους του ΠΟΚ. Και για όσους αμφιβάλλουν μπορούν να ψάξουν ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν , να δούν πως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ανταποκρίνονται όταν βλέπουν κίνηση προς το καλύτερο.

όσον αφορά την δήλωση του Νικολαϊδη για το γήπεδο... ναι .. συνοικιακό και γειτονιακό τώρα στην κρίση γιατί κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Γιατί μπορεί η δήλωση να περάσει σε 5 έτη... αλλά 5 έτη η ΑΕΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο και χωρίς μάλιστα χρονικό όριο επαναδημιουργίας του με γνώμονα την εμπορική επιτυχία;

Τι να το κάνω το γήπεδο 50.000 θέσεων όταν η ΑΕΚ πλέον δεν θα έχει την αγωνιστική αξία που είχε; Γιατί μην γελιόμαστε.. το γήπεδο-έδρα δίνει βαθμούς και πρεστίζ. Και 4+5 χρόνια χωρίς γήπεδο μπορεί να γκρεμίσει και την Ρεάλ.

Οπότε προτιμώ τώρα Ν.Φιλαδέλφεια,.... παρά μετά απο 5 χρόνια (και αν ) κάπου αλλού ενα γήπεδο παραπάνω θέσεων. Και ας μην ξεχνάμε οτι στην Ελλάδα η ΑΕΚ τον μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας τον έκανε με 25000. Οχι με 40 και 50.000 ..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Κανα van του ALFA να ξεσπασεις βρηκες...????

( Α... Το αλλο το εμαθες..??? Ο προεδρος της καρδιας σου στηριζει.... Ντουσαν !! )

<<< Για τον Ντούσαν Μπάγεβτις: «Δεν ισχύει ότι δεν υπέγραψα συμβόλαιο του Μπάγεβιτς. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μπάγεβιτς. Από την στιγμή που είναι προπονητής μας και εγώ οπαδός είμαι μαζί του και πάντα πρέπει να στηρίζουμε τον προπονητή που έχουμε». >>>

στουμπι εσενα αγορι μου πρεπει να σου εκανε μεγαλη πληγη ο Ντεμης.... πρωτα μαθαινεις και σχολιαζεις τι λεει εσυ, και μετα εγω που ειμαι και φανατιλα και κολλημενος υποστηρικτης του.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαγε ο Ντεμης ηταν ο συνδετικος κρικος των μετοχων με την ομαδα.... πιστευω οτι συντομα θα αναγκαστει να επιστρεψει στην ΑΕΚ .... και οταν θα γινει αυτο δε θα ειναι γιατι θα πηγαινουμε καλα.....

θα γυρισει τοτε που "ενας τρελος ή λαμογιο" θα πρεπει να μας βγαλει απο τα σκατα....μακαρι να βγω ψευτης...

ONLY in Demis I trust!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	article_image1_80558.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	151691

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Με λίγα λόγια δεν μου αναφέρεις κανένα παιχνίδι που να αδίκησα κάποιον στο καραισκάκι που σου λέω ότι κρίνει τον τίτλο μέχρι στιγμής, άρα 0% αδικία

με τον Θρασύβουλο μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι σου εξήγησα ότι ναι μεν έδωσε πέτσινο πέναλτι αλλά αν ήθελε πραγματικά να με ευνοήσει δεν θα χρειαζόταν γιατί πολύ απλά θα κατοχύρωνε το καθαρό γκολ που είχα βάλει πιο πριν και ακύρωσε. πολύ απλά μαθηματικά 1 γκολ ακυρωθέν λάθος του διαιτητή κατά μου και ένα γκολ λάθος υπέρ μου. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ότι πρέπει για ένα λάθος σφύριγμα να σφυρίζεις ακόμα ένα λάθος αντίθετα, αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση.

τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις πολύ χοντρικά δεν έχεις άδικο ότι Ολυμπιακός και Παναθηναικός δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε γιατι τόσα χρόνια ευνοούνται σε σχέση με μικρότερες ομάδες. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και ο Παοκ φέτος λίγο σπρώχνεται αλλά τεσπα ας το αφήσουμε κατα μέρους.
    Μα ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν σπρωχνώταν μόνο όμως όταν έπαιζε με μικρότερες ομάδες, δηλαδή με όλους πλην του ΠΟΚ. Ποτέ όμως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι σοβαρό από αυτό το σπρώξιμο εκτός ίσως από πέρυσι που ήμασταν για φούντο... Αντιθέτως, όταν είχαμε καλή ομάδα (ακόμη και πολύ καλύτερη από όλους) μας γ@μούσαν. Ιδίως το 70 που έπρεπε να έχω τουλάχιστον άλλα 5 πρωταθλήματα, πήρα ένα με το ζόρι, ενώ εσύ σήκωνες το ένα μετά το άλλο.

Όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να με πείσεις ότι ένα σφύριγμα που από 5ο θα με κάνει 6ο είναι ίδιο με ένα σφύριγμα που δίνει πρωτάθλημα (όπως με τη Λάρισα).

Όσο για το οφσάιντ, σου είπα ότι αν χρειάζεται 5 ριπλέι για να το δω το θεωρώ ανθρώπινο λάθος. Όπως και η μπουνιά του Γκαρσία ή η αγκωνιά του Ντιόγκο νωρίτερα (αναφέρομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι). Έδειξαν 25 ριπλέι για να βγάλουμε άκρη. Ε, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι δεν το έδωσε ηθελημένα.

Τα εξώφθαλμα είναι που μου τη δίνουν και δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα κατά την πρόσφατη κόκκινη -και την παλαιότερη πράσινη- ιστορία.

Δεν ξέρω ρε παιδί μου πώς να το πω. Θεωρώ ότι ο ΟΣΦΠ έχει μακράν το καλύτερο ρόστερ και την καλύτερη ομάδα (λίγο πιο μπροστά από εμάς), αλλά παρόλα αυτά είναι πιο μπροστά από εκεί που του αξίζει. Τώρα πώς γίνεται αυτό; Τί να πω; Βαριούνται να παίξουν; Φοβούνται; Κρατάνε δυνάμεις για Ευρώπη;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Δηλαδή προσπαθείς να πείσεις τους άλλους και τον εαυτό σου, ότι η ανικότητα μιας ομάδας, συνεπάγεται και την εύνοια της άλλης?
    Ότι όλοι οι τίτλοι του Ολυμπιακού είναι πέτσινοι?
    Ότι η ΑΕΚ δεν ευνοήθηκε από την παράγκα?

Δεν είναι θέμα Ολυμπιακού,Παναθηναικού,ΠΑΟΚ κτλ, είναι θέμα ελληνικού ποδοσφαίρου.
    Γιατί δεν μπορείς να πάρεις εκτός έδρας νίκη φέτος?
    Φταίει ο Κόκκαλης και η MIG?
    Γιατί έχασες από τον Ολυμπιακό? Από αδικία εις βάρος σου, ή επειδή όπως και εχθές, από το 60ό λεπτό και μετά, η ΑΕΚ δεν υπάρχει? Δεν έχει πλεόν δυνάμεις?

Δεν βαρέθηκες την πιπίλα?
    Είμαι γαυρος αλλά φίλαθλος ρε, και όταν βλέπω ότι ευνοείται ο Ολυμπιακός θα το πω και αυτό.
    Και όταν παίξει χάλια και είναι για 4, θα το πω και αυτό.
    Ασχολούμαι με την μπάλα ρε φίλε....

Τελείως φιλικά, αλλά κακώς, γιατί σε ολα τα πόστ, αυτό προσπαθείς να μας πείσεις.
    Λες κια ξέρεις μόνο εσύ και οι άλλοι όλοι είναι τυφλοί

ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ.........

Έφ'όσον λοιπόν ....ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΡΕ..........όπως μάς είπες,

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΣΥ..........γιά όλα αύτά πού δήθεν

προσπαθώ νά σέ πείσω όπως είπες........!!!!!

Διάβασες γιά καμμιά ΑΕΚ .............ΦΕΤΟΣ....??

Δέ θά πάω πιό παλιά ,άπλά γιά πέρσυ γιά πές μας ....ΡΕ ΦΙΛΑΘΛΕ .....τή γνώμη σου..!!!

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....??

ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ...........ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...??

ΠΟΥ ΣΤΟ 60ο ΛΕΠΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ 4-0........ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΤΣΑΤΙΛΑ

ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΕΙ 7-8...??

ΠΕΣ ΜΑΣ...........λοιπόν ......ΑΓΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΦΙΛΑΘΛΕ.........τή γνώμη σου

γιά πέρσυ.......!!!!!

ΠΕΣ ΜΑΣ..........πώς νικήσατε ΑΡΗ καί ΛΑΡΙΣΣΑ.........τίς τελευταίες άγωνιστικές

στό Καραισκάκη.....!!!!!!

Άφού όπως λές είσαι άγνός φίλαθλος ,περιμένω μέ άγωνία τήν άποψη σου,όπως

κι έγώ βγήκα καί είπα τή γνώμη μού,πώς στήν Τρίπολη........ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ......

ή φάση τού Ντιόγο...!!!

υγ.Κανείς Άεκτσής δέν είπε ότι ή ΑΕΚ φέτος άξίζει κάτι καλύτερο πρός τό παρόν...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    για πες μας εσύ τι έλεγες και όλοι οι υπόλοιποι όταν σας παραμύθιαζαν οι φυλλάδες σας ότι θα δικαιωθήτε στο cas?

και υποστηρίζατε ότι αν το cas πει υπερ του Θρύλου (που το απεκλειαν οι φυλλάδες σας και εσείς το χάψατε) θα έχει δίκιο και ότι θα έβγαινε θα βούλωνε στόματα

έλα κωλοτούμπες μου ....έλα άλλη μια
    αν και απαντησε ο Ιdi ας κανουμε ενα μαθημα ιστοριας και νομικων για παιδακια...πιο νια νια δεν μπορω να το γραψω...ελπιζω να καταλαβεις...

Στον αγωνα Καλαμαρια-Ολυμπιακος που εληξε 1-0 επαιξε ενας παιχτης που λεγετε Βαλνερ...ΑΦΟΥ τελειωσε ο αγωνας καποιος απο την ΕΠΟ σφυριξε στον Ολυμπιακο οτι αυτος ο παιχτης επαιξε παρανομα....ο Ολυμπιακος ως ΜΕΓΑΛΗ ομαδα και λατρης της ενομης ταξης (οπως βεβαια και στην Ν.Σμυρνη πριν απο καποια χρονια) εκανε ενσταση....εκεινη την περιοδο η Καλαμαρια βρισκοταν στην ζωνη του υποβιβασμου και παλευε για την σωτηρια του...η ΕΠΟ αποφασησε στην αρχη να ξαναγινει ο αγωνας....μετα αποφασησε οτι ο αγωνας θα κατωχυρωθει υπερ του Ολυμπιακου...τοτε η Καλαμαρια ΤΟΛΜΗΣΕ να αμφισβητησει την αποφαση της ΕΠΟ και προσεφυγε στην ουδετερη αρχη αθλητικου δικαιου (CAS)...βεβαια για να γινει η εκδικαση της υποθεσης επρεπε οι καημενοι οι ευρωπαιοι δικηγοροι να εχουν και τα στοιχεια (ξεχασα να αναφερω οτι ο Ολυμπιακος πηρε τους βαθμους πισω αλλα η αποφαση δεν ειχε καθαρογραφει εντελως τυχαια)...ρωταγανε που ειναι τα στοιχεια....περιμενετε να τα γραψουμε ελεγε η ΕΠΟ (βασικα τα ειχαν γραψει καπου αλλα δεν μπορω να πω...διαβαζουν και παιδακια)....καποια στιγμη τα πηραν κρανιο απο το CAS και η ΕΠΟ τους εστειλε τα στοιχεια....αλλα επειδη ως γνωστον την ελληνικη την μειλανε μεχρι και στην Κινα (ναναι καλα ο Μεγας Αλεξανδρος) τους τα στειλανε μονο στα ελληνικα....ΡΟΜΠΑ εγινε η ΕΠΟ και ακομα γελανε τα παρδαλα κατσικια...αυτο ειχε ως επακολουθο να εχουμε και αλλη καθυστερηση....εντωμεταξυ στην Ελλαδα η Καλαμαρια ξαφνικα ειχε και εχθρικη διαιτησια και οι αμεσοι αντιπαλοι της υπερ τους...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα η Καλαμαρια να πεφτει κατηγορια...και φτανουμε την τελευταια μα τελευταια λεμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμη (αφου αργησε οσο μπορουσε η ΕΠΟ να παραδωσει τα στοιχεια) να εκδικαζει το CAS...βεβαια η πρωτη ακροαση δεν ηταν για το αν επαιξε σωστα η οχι ο Βαλνερ.....ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΓΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ....αντιδικοι σε αυτην την ιστορια ηταν ο Ολυμπιακος (λογικοτατο) και η ΕΠΟ (οτιναναι)....ακροατες χωρις κανενα εννομο δικαιωμα αφου αργησαν η δεν εκαναν ποτε προσφυγη στο χρονικο περιθωριο που επρεπε (14 μερες)ΠΑΟ και ΑΕΚ...αρα ηταν δεν ηταν εκει στους ορχεις (γραφω ορχεις γιατι ως γνωστον οι ευρωπαιοι δικηγοροι εχουν μια φινετσα μια κουλτουρα)του CAS...βλεποντας λοιπον οτι αν παρει η Καλαμαρια τους 3 ποντους παλι πεφτει κατηγορια...ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την επικυρωση της βαθμολογιας....αφου δεν θα παθαινε κατι χειροτερο απο αυτο που επαθε (υποβιβασμος)....η ΑΕΚ πρωτιστος και ο ΠΑΟ δευτερευον απο αυτην την ιστορια ειχαν οικονομικη ζημια,αλλα οπως προειπαμε ειταν απλως ΑΚΡΟΑΤΕΣ και οχι ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ....και δεν ειχαν κανενα δικαιωμα αμεσα με αυτην την προσφυγη...βεβαια η Καλαμαρια για την τιμη τον οπλων και του δικαιου της θα μπορουσε να ζητησει και την εκδικαση για τον ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ο Βαλνερ....αλλα αυτο και λεφτα θελει και τιποτα δεν θα κερδιζε (υλικα βεβαια....ηθικα δεν θα μαθουμε ποτε) και αποφασησε να αποσυρθει....και ετσι μπηκε αυτη η υποθεση στο αρχειο....και ζησαμε εμεις καλα και οι ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ καλυτερα...

γκε γκε τωρα???τραβα και κανε και κανα ταξιδι με συνουσια και κανε μας την χαρη.....

πες μου ένα παιχνίδι που δεν άφησε ο διαιτητης την αντίπαλη ομάδα στο καραισκάκι να κερδίσει με τα σφυριγματα του ενώ ήταν καλύτερη από εμάς? ένα μόνο

ΥΓ. στην απάντηση Θρασύβουλος σου έχω απαντήσει πιο πάνω
    Ολυμπιακος-Λαρισσα 2-1....με 10 παιχτες η Λαρισα απο το 27' ,μη καταλογισμος πεναλντυ για την Λαρισα στο 89' (3 λεπτα πριν κανει ο Μητρογλου το 2-1)

πρωταθλημα κερδισες με 2 βαθμους διαφορα και σου βαζω και την δικαιοτατη νικη σου επι της Καλαμαριας....μειλαω για περισυ εεεεε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σιγα πετρακη...θα χαλασει το ντουκατι !!!

φιλαρακο....τα ντουκατι δεν παθαινουν τιποτα...ειναι αθανατα μηχανακια!!!κ μην μ πεις για bmw και yamaha...

λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Διαιτητικα λαθη παντα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται...
    Απλως στη δικη σας περιπτωση ποτε δεν γινονται εις βαρος σας και αν αυτο συμβει, φροντιζουν να "ρεφαρουν" ανταποδιδοντας το...

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Θρασυβουλο με ενα αδικως καταλογισμενο οφσαιντ...οι πρωτοι η οι τελευταιοι θα εισασταν;

Ας τελειωνε το παιχνιδι με τον Αστερα με Χ, το οποιο αλλωστε ηταν και μια χαρα αποτελεσμα δεδομενης της αθλιας εμφανισης σας...

Η μηπως δεν εχει συμβει σε αλλη ομαδα της super league κατι τετοιο; Μονο τα πεναλτυ που εχουν κανει γαργαρα στον Παναθηναϊκο να μετρησεις....

Απλως απαγορευεται να χασετε...

Σου αναφερω δυο αγωνες απο τους οποιους εχετε 4 βαθμους...και μερικοι κομπαζουν για το κατορθωμα του +9....

Ποσο συγκυριακο μπορει να ειναι ενα γεγονος που επαναλαμβανεται με τετοια συχνοτητα;

Ο Sferopetadhn μια χαρα τα ειπε...+1000

ΒΑΛΕ ΚΑΙ +5 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ =9 ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.....
    αλλα ειπαμε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ..........
    γιατι δεν λες αν αυτοι σε 16 αγωνες αν ειχαν 1 πεναλτι θα ειχε γινει πολεμος.......

Υ.Γ. εγραψε παλι ο Σαββας στην τριπολη .......καλα αυτο το τσιρκο ποτε θα το μαζεψουν???
    εμεις φαγαμε 100.000 για το ηρακλειο αυτοι ????? ξερουμε ,,,,,,,..........
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

μπορώ να σου αναφέρω και άλλα παιχνίδια που έχεις ευνοηθεί φέτος και παιχνίδια που έχω αδικηθεί, δεν είναι αυτός όμως ο σκοπός μου, η ουσία για μένα είναι ότι έχουμε κακή διαιτησία και μετά ο καθένας το μετεουσιώνει σε ό,τι θέλει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα όπως έβγαλες και εσύ τα δικά σου. ο μεγαλύτερος λόγος που είναι πρώτος ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν χάνει βαθμούς στην έδρα του και οι άλλοι έχουν χάσει γιατί εκτός έδρας έχω χάσει και εγώ πολούς βαθμούς

Και μια που ανέφερες το παιχνίδι με το Θρασύβουλο σου θυμίζω ότι ναι μεν κακώς μας έδωσε πέναλτυ και κερδίσαμε στο τέλος αλλά μια χαρά μας ακύρωσε καθαρό γκολ πιο πριν με οφσαιντ που δεν υπήρχε και δεν θα χρειαζόμουν κανένα πέναλτυ για να κερδίσω αλλά αυτά δεν μετράνε βλέπεις!!!!!!

θες να πουμε για τον αστερα στον πρωτο γυρο,τον πανιωνιο,τον θρασυβουλο ????
    φαντασου να εχανες απο τον θρασυβουλο με γκολ οφσαιτ και να μην σου εδειναν 2 πεναλτι μεσα στο καραισκακι... τι θα λεγατε .....

μην το ψαχνεις ειδες μηπος τις δηλωσεις του σαββα πριν απο τον πανιωνιο???
    ειδατε γιατι δεν θα φτιαξουμε ποτε μας πρωταθλημα???
    αληθεια αν σε ενα ολοκληρο πρωτο γυρο σας δινανε μονο 1 πεναλτι αντι για 6-7 και χανατε βαθμους μεσα στο καραισκακι τι θα λεγατε??? φυσικα τα ιδια ετσι??
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν και απαντησε ο Ιdi ας κανουμε ενα μαθημα ιστοριας και νομικων για παιδακια...πιο νια νια δεν μπορω να το γραψω...ελπιζω να καταλαβεις...

Στον αγωνα Καλαμαρια-Ολυμπιακος που εληξε 1-0 επαιξε ενας παιχτης που λεγετε Βαλνερ...ΑΦΟΥ τελειωσε ο αγωνας καποιος απο την ΕΠΟ σφυριξε στον Ολυμπιακο οτι αυτος ο παιχτης επαιξε παρανομα....ο Ολυμπιακος ως ΜΕΓΑΛΗ ομαδα και λατρης της ενομης ταξης (οπως βεβαια και στην ............................ δεν θα μαθουμε ποτε) και αποφασησε να αποσυρθει....και ετσι μπηκε αυτη η υποθεση στο αρχειο....και ζησαμε εμεις καλα και οι ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ καλυτερα...

γκε γκε τωρα???τραβα και κανε και κανα ταξιδι με συνουσια και κανε μας την χαρη.....

στο έγραψε και ο trooper αλλά ας το συνεχίσουμε

μετα κατεβηκαν οι Νεφελίμ και είχατε 20ετή σύρραξη με τους Νεφελούμ η οποία οδήγησε σε πολιτιστικό μαρασμό τους 2 λαούς...

αλλά μετα κατεβεκαν και οι Thundercats και επωφελούμενοι απο την αποδυνάμωσει τον 2 (Νεφελίμ , Νεφελούμ μην ξεχνιόμαστε) επιβλήθηκαν ανετα και ο ΜαμΡα έσκασε απο το κακό του!!!

ρε την παλεύετε ???

πάντως στο πρώταθλημα δικαιολογίας ειστε χαλαρά πρώτοι....φέτος προσπαθουν λίγο τα βαζέλια να σας φτάσουν αλλά σας βλέπω να αλλάζετε επίπεδο άνετα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Είμαστε 9 βαθμούς μπροστά από τον βάζελο και δεν ξερω και εγώ πόσους από εσάς, αν κέρδιζε ο βάζελος θα είμασταν 7 βαθμούς μπροστά του, λες να έχουμε ανάγκη κάτι για να το πάρουμε?

...............και συνεχιζω!!!!!!!!!!

και αν δεν εδινε το μουφα πεναλτυ στο Ντουντου θα ειμασταν στο -5
    με το πεναλτυ στο πρωτο λεπτο του Κοτσιου με τη Λαρισα θα μπορουσαμε να νικησουμε και να ειμαστε στο -3
    με το μουφα πεναλτυ που σου εδωσε με τον Πανθρακικο μιας και ειδε το κορακι οτι στην περιοχη του δεν εμπαινες ουτε με αιτηση -1............
    με το γκολ οφσαιντ που μας νικησε ο Εργοτελης (ασχετα αν παιξαμε χαλια) μας στερησαν και εκει ενα βαθμο ................παμε στο 0!!!!!
    και να μην βαλουμε και το καθαρο πεναλτυ στο Ματζιο με ΠΑΟΚ, τα 2 πεναλτυ καθαρα που δεν εδωσε στον Πανιωνιο με τα 2 γκολ οφσαιντ που του εβαλες οπως και τη δευτερη κιτρινη που δε δοθηκε στο Ντιογκο 5 λεπτα πριν βαλει το γκολ νικης μεσα στην Ξανθη!!!!!!!!!!

ελα ομως που ειμαστε στο -9!!!!!!!!!!
    να πως χτιζονται οι διαφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα οπως σου ειπε και ο Terens....................
    φετος κοιταξατε να καθαρισετε απο νωρις, για να μην γινετε ρομπα οπως περσι που αναγκαστηκατε να κλεψετε στα χαρτια το πρωταθλημα απ την ΑΕΚ!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ...............και συνεχιζω!!!!!!!!!!

και αν δεν εδινε το μουφα πεναλτυ στο Ντουντου θα ειμασταν στο -5
    με το πεναλτυ στο πρωτο λεπτο του Κοτσιου με τη Λαρισα θα μπορουσαμε να νικησουμε και να ειμαστε στο -3
    με το μουφα πεναλτυ που σου εδωσε με τον Πανθρακικο μιας και ειδε το κορακι οτι στην περιοχη του δεν εμπαινες ουτε με αιτηση -1............
    με το γκολ οφσαιντ που μας νικησε ο Εργοτελης (ασχετα αν παιξαμε χαλια) μας στερησαν και εκει ενα βαθμο ................παμε στο 0!!!!!
    και να μην βαλουμε και το καθαρο πεναλτυ στο Ματζιο με ΠΑΟΚ, τα 2 πεναλτυ καθαρα που δεν εδωσε στον Πανιωνιο με τα 2 γκολ οφσαιντ που του εβαλες οπως και τη δευτερη κιτρινη που δε δοθηκε στο Ντιογκο 5 λεπτα πριν βαλει το γκολ νικης μεσα στην Ξανθη!!!!!!!!!!

ελα ομως που ειμαστε στο -9!!!!!!!!!!
    να πως χτιζονται οι διαφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα οπως σου ειπε και ο Terens....................
    φετος κοιταξατε να καθαρισετε απο νωρις, για να μην γινετε ρομπα οπως περσι που αναγκαστηκατε να κλεψετε στα χαρτια το πρωταθλημα απ την ΑΕΚ!!!!

Eμφανιστειτε εσεις ετσι στο μεταξυ μας παιχνιδι.......

( Να δω ποσο καιρο θα κανουν καποιοι απο εσας να ξαναγραψετε εδω μεσα...)

Να μου το θυμηθεις αυτο !!!!

Και εσυ.... Και οι υπολοιποι.....

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eμφανιστειτε εσεις ετσι στο μεταξυ μας παιχνιδι.......

( Να δω ποσο καιρο θα κανουν καποιοι απο εσας να ξαναγραψετε εδω μεσα...)

Να μου το θυμηθεις αυτο !!!!

Και εσυ.... Και οι υπολοιποι.....

Ρε παιδί άλλο αυτό που λες άλλο αυτό που σου λέει!

Αν παίξεις καλά βάλε και 1 και 2 και 15 γκολ. Μαγκιά σου. Δεν λέει κανείς ότι ο ΟΣΦΠ δεν πρέπει να κερδίζει ή ότι δεν έχει ομάδα.

Απλά σου λέμε ότι ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ αυτή η ομάδα βρεθεί σε κακή βραδιά ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να χάσει και βαθμούς, κάτι που όμως επανηλειμένες φορές δεν συμβαίνει.

Προσοχή, δε μιλώ για συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά για μεμονωμένα παιχνίδια κακών σας εμφανίσεων στα οποία σπρώχτηκες. Αν τα βάλεις αυτά στη σειρά κάνουν μία ιδιαιτέρως περίεργη σειρά συμπτώσεων και ως γνωστόν "σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση".

Απλά τα πράγματα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε