Μετά από 3.000 Km με τα Road Attack, συμφωνώ απόλυταΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
ROAD ATTACK αν δε πατε σε χωμα ειναι μονοδρομοσ
Μετά από 3.000 Km με τα Road Attack, συμφωνώ απόλυταΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
ROAD ATTACK αν δε πατε σε χωμα ειναι μονοδρομοσ
I had a dream ...
Θοδωρή τα εν λόγω ελαστικά, έχουν δείκτη ταχύτητας W????πες μου ότι βγαίνουν και σε χαμηλότερο! Πως τα ζεσταίνετε αν είναι w?
edit: τώρα τα βρήκα και σε V εντάξει...και εγώ λέω W θα είναι μια ζωή κρύα!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Φίλε υπάρχουν σε V. Είναι πολύ μαλακά και ζεσταίνονται εύκολα.
Sorry για την καθυστέρηση. Τώρα είδα το Post.
Τα έβαλες ? Σε τι τιμούλα ?
I had a dream ...
Tα conti για άσφαλτο έχουν αντοχή ή μετά από 7.000χλμ με normal χρήση θα θέλουν πέταμα;
Συγκριτικά με τα Michelin pilot road 1 που μου προτίνει ο λαστιχάς μου τι θα λέγατε;
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
εχω πανω απο 9000χλμ με τα conti ακομα κρατανε και δεν ειμαι και πιο ηρεμοσ οδηγοσ
Τα Pilot Road 1 είναι πάρα πολύ καλά λάστιχα. Απλά κορυφή.
Δεν τα επέλεξα όμως επειδή έχουν αργή κορώνα, κάτι που δεν ισχύει με τα Conti.
Αν έβγαινε για το μηχανάκι μας τα Pilot Road 2, τότε σίγουρα θα έβαζα αυτά για δοκιμή. Προς το παρόν, για καθαρόαιμο ασφαλτο - λάστιχο, πιστεύω πως τα Conti, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.
Για αντοχές δεν ξέρω γιατί έχω ακόμα λίγα χιλιόμετρα. Δεν με ενδιαφέρει όμως μια και δίδω έμφαση κυρίως στην ασφάλεια. Αν χρειαστεί αλλαγή μπορεί (απ' όσα έχω ακούσει) να αλλάξω το πίσω κοντά στα 10 - 12.000 Km (με άγρια χρήση).
I had a dream ...
οπωσ τα λεσ με αγρια χρηση αλλαζεισ ενα πισω στα 10-12000χλμ
Όσο και να το ψάχνω, δε βρίσκω τίποτα αρνητικό
στα conti που ίσως να έχετε δίκιο. Μπορεί και να είναι
το BEST OF ασφάλτου για το Suzuki V-Strom
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Δεν θα ήταν το Best Off, αν είχαν βγει τα Pilot Road 2 για το Strom. Προς το παρόν, είναι ένα πάρα πολύ καλό λάστιχο, που ζεσταίνει γρήγορα και προσφέρει πολύ καλό κράτημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Όσο και να το ψάχνω, δε βρίσκω τίποτα αρνητικό
στα conti που ίσως να έχετε δίκιο. Μπορεί και να είναι
το BEST OF ασφάλτου για το Suzuki V-Strom
http://www.forum-auto.com/uploads/20...attackhalf.jpg
http://www.canyonchasers.net/blog/up...tyoriginal.jpg
I had a dream ...
Γεια χαρά
Φέτος τις γιορτές περίμενε ένα Δωράκι την καλή μου κάτω από το δέντρο, το κλασικό ζευγαράκι BattleWing.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αλλαγή των μαμήσιων DeathWing στα 29800, έβγαζαν και άλλα αφού είναι εντελώς αναίσθητα αλλά είπα να μην το ξεφτιλίσω το θέμα αφενός γιατί ήταν πολυκαιρισμένα, αφετέρου γιατί κουβαλάω και μια κοπέλα που την αγαπάω πάνω.
Αγορά Combo:
BattleWing BW 501 110/80 R19 M/C 59H
BattleWing BW 502 150/70 R17 M/C 69H
Με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση 260? (πάνω κάτω η μεσαία τιμή της αγοράς).
Ο Λαστιχάς πρότεινε Anakee μιας και του είπα ότι δεν πάω χώμα παρα μόνο αν χρειαστεί. Μου έκανε εντύπωση πάντως το πόσο πιο μαλακιά είναι η γόμα των Anakee μιας και τα έπιασα και τα σύγκρινα.
Η πρώτη βόλτα από μαγαζί στο σπίτι και κάποιες δουλειές, δίνει απευθείας την εντύπωση του λάστιχου με σκληρό σώμα, πράγμα το οποίο μου φάνηκε περίεργο μιας και τα πολυκαιρισμένα DeathWing λογικά πρέπει να ήταν κούτσουρα.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ
Χρόνια πολλά σε όλους, πάντα καλοτάξιδοι, πάντα όρθιοι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Γεια χαρά
Φέτος τις γιορτές περίμενε ένα Δωράκι την καλή μου κάτω από το δέντρο, το κλασικό ζευγαράκι BattleWing.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αλλαγή των μαμήσιων DeathWing στα 29800, έβγαζαν και άλλα αφού είναι εντελώς αναίσθητα αλλά είπα να μην το ξεφτιλίσω το θέμα αφενός γιατί ήταν πολυκαιρισμένα, αφετέρου γιατί κουβαλάω και μια κοπέλα που την αγαπάω πάνω.
Αγορά Combo:
Ο Λαστιχάς πρότεινε Anakee μιας και του είπα ότι δεν πάω χώμα παρα μόνο αν χρειαστεί. Μου έκανε εντύπωση πάντως το πόσο πιο μαλακιά είναι η γόμα των Anakee μιας και τα έπιασα και τα σύγκρινα.
Η πρώτη βόλτα από μαγαζί στο σπίτι και κάποιες δουλειές, δίνει απευθείας την εντύπωση του λάστιχου με σκληρό σώμα, πράγμα το οποίο μου φάνηκε περίεργο μιας και τα πολυκαιρισμένα DeathWing λογικά πρέπει να ήταν κούτσουρα.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ
Που σαι ρε Βασιλακη;;
Καλοριζικα τα λαστιχακια σου!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Γεια χαρά
Αγορά Combo:
Τα υπόλοιπα εν καιρώ
Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο το "σκληρο σωμα"??? Τα εχω κανα/δυο μηνες πανω και πολλες φορες, ειδικα σε δρομο με ανωμαλιες (παντου δηλαδη), νιωθω σα να οδηγαω ποδηλατο σε πλακωστρωτο. Σα να μου φευγει δηλαδη απο μονο του...
Αυτο με τα μαμα δεν το ειχα!
Βεβαια σε φρεναρισματα σπανια δουλευει πλεον το abs...ενω με τα μαμα......
p.s. πανω απο ολα κουβαλας την παρτη σου πανω στη μηχανη...
Παιδιά συμφωνώ με προηγούμενες σελίδες του ποστ για τα μαμά. Ήθελαν ώρες να ζεσταθούν.
Αφήστε που κοσκίνιζε το τιμόνι στα 70-90χλμ.
Άλλαξα και έβαλα pirreli. Τέρμα το κοσκίνισμα. Απίστευτο ελαστικό. Μαλακό, τρομερή πρόσφυση. Ζεσταίνεται γρήγορα. Στη βροχή το κάτι άλλο. Μείον, η γρήγορη φθορά.
Τώρα παρήγγειλα τα continental. Θα σας πω από εβδομάδα. Πάντως οι λίγοι που τα φοράνε είναι ικανοποιημένοι και με το παραπάνω. Ίδωμεν.
Όταν λες ότι έβαλες τα pirreli παλιά ποια έβαλες εννοείς pirreli sync scorpio ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
Παιδιά συμφωνώ με προηγούμενες σελίδες του ποστ για τα μαμά. Ήθελαν ώρες να ζεσταθούν.
Αφήστε που κοσκίνιζε το τιμόνι στα 70-90χλμ.
Άλλαξα και έβαλα pirreli. Τέρμα το κοσκίνισμα. Απίστευτο ελαστικό. Μαλακό, τρομερή πρόσφυση. Ζεσταίνεται γρήγορα. Στη βροχή το κάτι άλλο. Μείον, η γρήγορη φθορά.
Τώρα παρήγγειλα τα continental. Θα σας πω από εβδομάδα. Πάντως οι λίγοι που τα φοράνε είναι ικανοποιημένοι και με το παραπάνω. Ίδωμεν.
Kαι τώρα ποια έβαλες to trail attack
Στο συνεργείο που ήμουν πρόσφατα κάποιος με vstrom έβαλε το pirreli sync trail και γιατί είχα την ευκαιρία δοκίμασα το πέλμα και μου φάνηκε αρκετό μαλακό και η χαραξη του ήταν τρελή και εντυπωσιακή.
Αλήθεια ξέρει κανείς για αυτό το λάστιχο
LongJohn
hello!
mipws exei dokimasei kaneis ta turance EXP gia na pei tis entypwseis tou?
![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!