Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    και γιατι να μην ειναι το θεμα το πως να γλυτωσουμε την κληση
    δεν καταλαβα εβαλες και εσυ το πολιτικαλ κορεκτ κουστουμι.....

και ναι και με το κουτι παω και παραπανω

δεν σε ξερω απλα ελπιζω εσυ να πληρωνεις ολες τις κλησεις σου και να εισαι σωστος γιατι βαρεθηκα ολοι να ειναι πιο νομιμοι και απο τον ευταξια ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε μου καταρχάς να ξέρεις πως απεχθάνομαι τα κουστουμάκια και δε συνηθίζω να φοράω,βασικό και κεφαλαιώδες!!!!Δε θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν έχει νόημα απλά θα απαντήσω στο ερώτημά σου...Τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που έφαγα κλήση θα σε στεναχωρήσω αλλα ΝΑΙ την πλήρωσα...Να σαι καλά!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου...Αν ήταν κανένας με κουτί και πήγαινε με 180 τι θα είχε ακούσει εδώ μέσα Αν έγραφε κάποιος ότι φίλος του έλαβε τηλ γιατί έτρεχε τόσο με αυτοκίνητο....Ο ασυνείδητος εν δυνάμει δολοφόνος,που οδηγάει αυτοκίνητο και πηγαίνει με 180 κτλ,κτλ...thread στα στραβά και ανάποδα με τίτλο μ@λ@κ@ που πας με 183 και νομίζεις ότι με το αμάξι σου είσαι σε πίστα...τώρα τίποτα...183 με μοτοσυκλέττα,η κολυμπήθρα του Σιλωάμ,το θέμα δεν είναι το ότι ο τύπος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ και χοντρά,το θέμα είναι πως να γλυτώσουμε την κλήση....Να μας χαιρόμαστε... [/B]

Φίλε μου καταρχάς να ξέρεις πως απεχθάνομαι τα κουστουμάκια και δε συνηθίζω να φοράω,βασικό και κεφαλαιώδες!!!!Δε θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν έχει νόημα απλά θα απαντήσω στο ερώτημά σου...Τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που έφαγα κλήση θα σε στεναχωρήσω αλλα ΝΑΙ την πλήρωσα...Να σαι καλά!!!

Sehr geehrter Herr Aufgebracht.

Αξιοτιμε κυριε Αufgebracht καθως ειμαι σιγουρος πως με την γερμανικη πειθαρχια (Disziplin und Ordnung über alles !!!) την οποια φανερα σας διακατεχει διαβασατε αναλυτικα το post,θα διαπιστωσατε με την Αρεια υπεροχη σας,πως εξαρχης δεχομαι την υπαιτιοτητα της πραξης μου ως γνησιος ελληνας χωρις να αναζητω συγκαταβαση και συμπονοια στο σφαλμα,λαθος και πονο μου ,αλλα υπερβαινοντας καθε εγωισμο παραδεχομενος την γενετικη μου ατελεια,την συμβουλη των μεγαλυτερων,σοφοτερων (183+++) προκειμενου να ανταποκριθω στην γνησια φυση του καθε ανθρωπου που μονο αλανθαστη δεν μπορει να ειναι.
    Ναι κυριε Αufgebracht δεν μεγαλωσα με τις πανισχυρες ντιρεκτιβες πειθαρχιας και υποταγης στους νομους του κρατους και των ηγετων του,καθως στην Καλαματα επικρατει εκτος απο τον νομο της φουντας,και ο νομος που επικρατει στην υπολοιπη Ελλαδα.......ουδεις αναμαρτητος!!!
    Ειλικρινα και ταπεινα δηλωνω ΕΝΟΧΟΣ και με θλιβει βαρυτατα το γεγονος,καθως μου επισημαινει την ανωριμοτητα και απειθαρχητη φυση μου,τις συνεπειες της οποιας εχω υποστει βαθυτατα στον γεντικουλε του κορυδαλλου πολυ περισοττερο απο τα ροζ χαρτακια της τροχαιας,συμπαιρενοντας πως εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου ετσι ωστε να πλησιασω το δικο σας επιπεδο.Πιστεψτε ομως οτι προσπαθω με νυχια και με δοντια να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος σε μια κοινωνια που με δυσκολια το συστημα της θα μπορουσε να,οχι να συγκριθει,αλλα να κοιταξει με ταπεινοτητα το δικο σας.
    Ειναι αδιαμφισβητητα πολυ μεγαλο κριμα να εχεις μολις αποκτησει ενα GSXR1000 και να μην εχεις μια Autobahn (εθνικη οδο made in germany) στην οποια εχεις δικαιωμα να αναπτυσεις αστρονομικες ταχυτητες χωρις να φοβασαι το τρακτερ του βλαχου η' το γαιδουρι της κυρα Νιτσας που εκοψε τον σπαγγο του και ακολουθησε τις ορμονες του.
    Δωστε μας λιγο χρονο αξιοτιμε κυριε Αufgebracht και δεν θα προδωσουμε τις προσδοκιες σας,αν οχι σε αυτην την ζωη.................σιγουρα στην επομενη!!!

Hochachtungsvoll
    Panosfree

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious

Re: Re: Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

δεν εχω σκοπο για διαξιφισμούς απλα εχω γινει δύσπιστος, πως με το που καποιος αναφερει κατι το οποιο ειναι μεμπτο ολοι τον αποπερνουν λες και ολοι ειναι τέλειοι...
    σεβαστη ειναι αποψη κάποιου οταν αυτος που την λεει την εφαρμόζει κιολας........
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Re: Re: Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Kαλα ρε AUFGEBRACHT και με τα συχωρεσεως.......εγω εχω φαει 40 κλησεις και εχω πληρωσει 2......μισες!!!
    Και εσυ μια εφαγες και ετρεξες να την πληρωσεις ολοκληρη????
    ΑΑΑΑΑ ρε γερμανια......αυτο ειναι κρατος........αυτοι ειναι πολιτες.........ευγε ευγε παληκαρι μου!!!!!
    ΑΑχχχχχ και να σου μοιαζαμε στο μικρο σου δαχτυλακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Re: Re: Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    δεν εχω σκοπο για διαξιφισμούς απλα εχω γινει δύσπιστος, πως με το που καποιος αναφερει κατι το οποιο ειναι μεμπτο ολοι τον αποπερνουν λες και ολοι ειναι τέλειοι...
    σεβαστη ειναι αποψη κάποιου οταν αυτος που την λεει την εφαρμόζει κιολας........
    καλά λογικό δεν είναι?
    Το 99% των οδηγών στην Ελλάδα δεν έχουν δυνατότητα αντίδρασης στα 180 γιατί απλά δεν οδηγούν πουθενά με αυτή την ταχύτητα.
    Πιστεύεις οτι είναι υγιεινό για τους ίδιους και τους υπόλοιπους?
    Δεν θα μπώ στο θέμα συντήρησης των αυτοκινήτων?Οχι λαδάκια φιλτράκια αλλά αμορτισεράκια λαστιχάκια δισκόπλακες...

Αλλά ακόμα και να το έχεις πόσο σίγουρος μπορεί να είσαι γι αυτόν που προσπερνάς?στην Ελλάδα? που λαδώνουν προληπτικά πλέον γιατί πρέπει να κάνεις πολλά μαθήματα αν κοπείς στο δίπλωμα...

Για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις εχω πληρώσει οτι υπάρχει στον κοκ (και ξέρουν οι τροχαίοι το άρθρο) εκτός από κόκκινο κτέο και δακτύλιο, επείσης θεωρώ οτι μερικές κλήσεις για ταχύτητα στην παραλία με 70 κάτι δεν πιάνονται γιατί είναι πολύ κοντά στο όριο και δεν έχω κοντέρ στη μηχανή.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    αν ειναι να παρουν λεφτα..... ασε

το πανε δικασιμο και αυτοι σιγουρα εχουν καλυτερους δικηγορους απο εμας...ΟΠΟΤΕ.....

ΖΗΤΑ ΕΝΑ COPY γιατι θα ειναι η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ FOTO του μηχανακιου σου
    Accipere quam facere praestat injuriam

Sehr geehrter Herr Aufgebracht.

Αξιοτιμε κυριε Αufgebracht καθως ειμαι σιγουρος πως με την γερμανικη πειθαρχια (Disziplin und Ordnung über alles !!!) την οποια φανερα σας διακατεχει διαβασατε αναλυτικα το post,θα διαπιστωσατε με την Αρεια υπεροχη σας,πως εξαρχης δεχομαι την υπαιτιοτητα της πραξης μου ως γνησιος ελληνας χωρις να αναζητω συγκαταβαση και συμπονοια στο σφαλμα,λαθος και πονο μου ,αλλα υπερβαινοντας καθε εγωισμο παραδεχομενος την γενετικη μου ατελεια,την συμβουλη των μεγαλυτερων,σοφοτερων (183+++) προκειμενου να ανταποκριθω στην γνησια φυση του καθε ανθρωπου που μονο αλανθαστη δεν μπορει να ειναι.
    Ναι κυριε Αufgebracht δεν μεγαλωσα με τις πανισχυρες ντιρεκτιβες πειθαρχιας και υποταγης στους νομους του κρατους και των ηγετων του,καθως στην Καλαματα επικρατει εκτος απο τον νομο της φουντας,και ο νομος που επικρατει στην υπολοιπη Ελλαδα.......ουδεις αναμαρτητος!!!
    Ειλικρινα και ταπεινα δηλωνω ΕΝΟΧΟΣ και με θλιβει βαρυτατα το γεγονος,καθως μου επισημαινει την ανωριμοτητα και απειθαρχητη φυση μου,τις συνεπειες της οποιας εχω υποστει βαθυτατα στον γεντικουλε του κορυδαλλου πολυ περισοττερο απο τα ροζ χαρτακια της τροχαιας,συμπαιρενοντας πως εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου ετσι ωστε να πλησιασω το δικο σας επιπεδο.Πιστεψτε ομως οτι προσπαθω με νυχια και με δοντια να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος σε μια κοινωνια που με δυσκολια το συστημα της θα μπορουσε να,οχι να συγκριθει,αλλα να κοιταξει με ταπεινοτητα το δικο σας.
    Ειναι αδιαμφισβητητα πολυ μεγαλο κριμα να εχεις μολις αποκτησει ενα GSXR1000 και να μην εχεις μια Autobahn (εθνικη οδο made in germany) στην οποια εχεις δικαιωμα να αναπτυσεις αστρονομικες ταχυτητες χωρις να φοβασαι το τρακτερ του βλαχου η' το γαιδουρι της κυρα Νιτσας που εκοψε τον σπαγγο του και ακολουθησε τις ορμονες του.
    Δωστε μας λιγο χρονο αξιοτιμε κυριε Αufgebracht και δεν θα προδωσουμε τις προσδοκιες σας,αν οχι σε αυτην την ζωη.................σιγουρα στην επομενη!!!

Hochachtungsvoll
    Panosfree [/B][/QUOTE]

Παλαιότερο thread....http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=70100
    Φίλτατε Panosfree σε ευχαριστώ...Όταν είχα πρωτοδιαβάσει το παραπάνω είχα σκεφτεί για το παληκάρι πράγματα για τα οποία πλέον ολοφύρομαι.Αν δεν είχα διαβάσει τα γραφόμενά σου,θα έμενα ακόμα με την ιδέα ότι σκοτώθηκε ένας μ@λ@κ@ς...Τώρα κατάλαβα ότι έφυγε ένας ΗΡΩΑΣ!!!!Τότε νόμιζα ότι έτρεχε ασυνείδητα με 200 ένας κάγκουρας,τώρα κατάλαβα ότι δεν έτρεχε...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να με νύχια και με δόντια να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος σε μια κοινωνία όπως η ελληνική όπως πολύ σοφά λες...Αν αυτή η χώρα δεν κυβερνιόταν από εξωνημένους ταγούς αυτό το κείμενό σου,αυτός ο νέος θούριος θα έπρεπε να διδάσκεται σε κάθε μικρό παιδί,να μπει σε σχολικά εγχειρίδια,να αντικαταστήσει την Καινή Διαθήκη στα συρτάρια των ξενοδοχείων,να το έχει κάθε Έλληνας ευαγγέλιο όπως είχαν οι Κινέζοι το Κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο...Πόσο περήφανοι πρέπει να είναι οι γονείς του ΗΡΩΑ...ο οποίος έκανε πράξη τις σκέψεις σου...Αντιγράφω πάλι τα μεγαλειώδη λόγια σου...Αν όχι σε αυτή τη ζωή στη επόμενη....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ!!!!! Σε ευχαριστώ panosfree....

Y.Γ. Ένα μόνο παράπονο...Κάπου αναφέρεις για την άρεια υπεροχή μου...Τέτοιες φράσεις μου προκαλούν έμετο.Σε μένα απευθύνεσαι όχι στον Άδωνι (γνωστότερος ως μπουμπούκος) του ΛΑ.Ο.Σ....

Re: Re: Re: Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosfree
    Kαλα ρε AUFGEBRACHT και με τα συχωρεσεως.......εγω εχω φαει 40 κλησεις και εχω πληρωσει 2......μισες!!!
    Και εσυ μια εφαγες και ετρεξες να την πληρωσεις ολοκληρη????
    ΑΑΑΑΑ ρε γερμανια......αυτο ειναι κρατος........αυτοι ειναι πολιτες.........ευγε ευγε παληκαρι μου!!!!!
    ΑΑχχχχχ και να σου μοιαζαμε στο μικρο σου δαχτυλακι
    Ναι,την πλήρωσα...
    Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε ότι η διαφήμιση του Αλογοσκούφη για την φοροδιαφυγή είναι αναποτελεσματική...Που πάνε τα έσοδα από τις κλήσεις;;;Γίνονται νοσοκομεία και γεροκομεία.Σε ευχαριστώ μέγιστε Αλογοσκούφη που πριν από το διαφημιστικό ζούσαμε στο σκοτάδι...

Υ.Γ.1 40 κλήσεις;;;Τον Πάσσαρη τί τον έχεις;;
    Υ.Γ.2 2...μισές;;; Τον Ρουσσόπουλο τί τον έχεις;;;

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Hochachtungsvoll
    Panosfree
    Επιστρεφοντας και εγω με το κουτι μου απο Γερμανια στην Σλοβακια και οδηγωντας στο Autobahn (Εθνικο) της Γερμανιας κινομουν με 150 χιλιομετρα στην δεξια πλευρα του δρομου μην με φανε ζωντανο οσοι ερχονταν απο πισω μου με 180+ Τι παμε να συγκρινουμε τωρα;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ειτε δουν τη φατσα σου ειτε εχουν τα στοιχεια του αυτικινητου σου (πινακιδα κλτ) δεν ειναι προσωπικα δεδομενα??

μα εχει επισημανθεί το οριο ταχυτητας προηγουμενος με σχετικη πινακιδα
    παριαβιασες ή οχι τη σημανση?

αφου εδωσες το οχημα σου στον Ψ φιλο σου κ δεν ηταν κλοπη -αφου δε το δηλωσες- μπορει καλλιστα να κλειθει ο ενοχος ο οποιος θα πληρωσει το προστιμο........

γραφε ελληνικα εαν σου ευκολο

Κοιτα για το πρωτο ξερω οτι θεωρειται ακυρη η κληση αν εχει φωτογραφηθει προσωπο γιατι μπορει το αμαξι να ειναι στο ονομα της γυναικας σου και να να το παρεις εσυ με την γκομενα και να βγεις. Οποτε
    Οι πινακιδες δεν θεωρουνται πρσωπικο δεδομενο για αυτο και σου κανουν κατι σαν αγωγη για να παει μεσω υπυργειου και να μαθουν τα στοιχεια σου.

Για το δευτερο πρεπει να εχεις παρατηρησει οτι σε πολλα σημεια γραφουν στο πλαι, η ταχυτητα ελεχγεται με ρανταρ. Αυτη η προειδοποιητικη σημανση υπαρχει καριβως για τον λογω που σου ειπα. Στον παλιοτερο ΚΟΚ εγραφε ρητως οτι πρεπει το μπλοκο να ειναι μετα απο τετοια πινακιδα. Τωρα που διαβασ ααυτον δεν γραφει κατι. Οποτε δεν ξερω αν ισχθει πλεον....
    http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf
    Σελιδες 62-63-64-191. Επισης βλεπω οτι δεν προβλεπεται φυλακιση ή καποια αλλη κυρωση. Καλη φαση γιατι επισης στον παλιο ειχα διαβασει οτι πηγαινε για πλημελημα και σου ανοιγαν και φακελο. Πραγμα εντελως αδικο.

Για το τριτο. Συμφωνω οτι μπορει να κληθει εκεινος που οδηγουσε να πληρωνει. Αλλα ειναι δικαιωμα του καθε ανθρωπου στο δικαστηριο να μην απαντησει. Εκει εξαρταται απο την επιοικεια του δικαστη ποιος και ποσο θα την φαει.

Ξεχαστηκα με τα greeklish...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Επιστρεφοντας και εγω με το κουτι μου απο Γερμανια στην Σλοβακια και οδηγωντας στο Autobahn (Εθνικο) της Γερμανιας κινομουν με 150 χιλιομετρα στην δεξια πλευρα του δρομου μην με φανε ζωντανο οσοι ερχονταν απο πισω μου με 180+ Τι παμε να συγκρινουμε τωρα;
    Τι να τις κανεις τις Autobahn? Ανοιξαμε και εδω. Προτωχρονια γυρνουσα απο Αραχωβα με το αμαξι μου με παρεα κτλ και στην εθνικη λιγο πριν τη Χαλκιδα σε μια μεγαλη ευθεια καλα που εχω το "κακο" συνηθειο να κοιταω καθρεφτες. Πηγαινα 150 και με περασαν ενα bmw kai ena porsche κολημενο στον προφυλακτυρα του ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΟΟ!

Κυριολεκτικα πρεπει να ειχαν 300αρισει και βαλε. Ολοι στο αμαξι ειχαμε μεινει με το στομα ανοιχτο απλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Εγώ πάλι θυμάμαι όταν γύρναγα κάποτε απο σαλονίκη με το 175 που είχε τελική 105 , προσπέρναγα κάτι ντουζίνες Γερμανούς με Κ που ήταν τότε καινούργια ,με τριβάλιτσα πάνω και φούλ δέρματα που σερνόντουσαν στη δεξιά με 70 και χαιρετάγανε και τους απέναντι.
    Αλλά μάλλον αυτοί δεν ήταν καλοί οδηγοί και δεν μπορούσαν να ανοίξουν.
    Επείσης κανένας τους δεν παρουσίαζε συμπτώματα ψυχολογικών προβληματων απο το αργό της πορείας, αλλά μάλλον δεν θα ήταν συντάκτες περιοδικών.
    Τι πάμε να συγκρίνουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παντως κυκλοφορουν αυτοκινητα της αστυνομιας με πολιτικη περιβολη,με ενσωματωμενες καμερες πισω απο την μπροστινη πινακιδα,που σε "χτυπανε" εν κινησει και καταγραφουν στοιχεια που επιβεβαιωνουν την παραβαση..
    Γιαυτο η δεν τρεχουμε,η δεν εχουμε πινακιδα
    The only easy day was yesterday.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ πάλι θυμάμαι όταν γύρναγα κάποτε απο σαλονίκη με το 175 που είχε τελική 105 , προσπέρναγα κάτι ντουζίνες Γερμανούς με Κ που ήταν τότε καινούργια ,με τριβάλιτσα πάνω και φούλ δέρματα που σερνόντουσαν στη δεξιά με 70 και χαιρετάγανε και τους απέναντι.
    Αλλά μάλλον αυτοί δεν ήταν καλοί οδηγοί και δεν μπορούσαν να ανοίξουν.
    Επείσης κανένας τους δεν παρουσίαζε συμπτώματα ψυχολογικών προβληματων απο το αργό της πορείας, αλλά μάλλον δεν θα ήταν συντάκτες περιοδικών.
    Τι πάμε να συγκρίνουμε...
    Βασικα φιλε μου, οι γερμανοι ειναι οδηγαρες!!!!

Εχουν βεβαια και φοβερους δρομους!

Οταν οδηγησεις γερμανικους δρομους, προσεξε να μην μενεις στην μεσαια λωριδα με 150 διοτι θα σε προσπερασουν χαλαρα με 200+ απο δεξια και αριστερα Ειμαι παθων! Και η ειρωνεια ειναι πως το κανουν και σε παγωμενους δρομους,

Τωρα, ο μονος λογος που σερνονται στην Ελλαδα, ειναι επειδη ακολουθουν τους κανονες των πινακιδων

Και επειδη βεβαια δεν εχουν μαθει να οδηγουν σε ελληνικους δρομους (σε μονοπατια απο πισσα για αυτους)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 06:45
  2. ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 01:00-05:00
    από Konti στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 13:45
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2006, 01:54
  4. Αττικη οδο χτες βραδυ....
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου