Σελίδα 140 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 4090130135136137138139140141142143144145150190240 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.086 έως 2.100 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ...............και συνεχιζω!!!!!!!!!!

και αν δεν εδινε το μουφα πεναλτυ στο Ντουντου θα ειμασταν στο -5
    με το πεναλτυ στο πρωτο λεπτο του Κοτσιου με τη Λαρισα θα μπορουσαμε να νικησουμε και να ειμαστε στο -3
    με το μουφα πεναλτυ που σου εδωσε με τον Πανθρακικο μιας και ειδε το κορακι οτι στην περιοχη του δεν εμπαινες ουτε με αιτηση -1............
    με το γκολ οφσαιντ που μας νικησε ο Εργοτελης (ασχετα αν παιξαμε χαλια) μας στερησαν και εκει ενα βαθμο ................παμε στο 0!!!!!
    και να μην βαλουμε και το καθαρο πεναλτυ στο Ματζιο με ΠΑΟΚ, τα 2 πεναλτυ καθαρα που δεν εδωσε στον Πανιωνιο με τα 2 γκολ οφσαιντ που του εβαλες οπως και τη δευτερη κιτρινη που δε δοθηκε στο Ντιογκο 5 λεπτα πριν βαλει το γκολ νικης μεσα στην Ξανθη!!!!!!!!!!

ελα ομως που ειμαστε στο -9!!!!!!!!!!
    να πως χτιζονται οι διαφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα οπως σου ειπε και ο Terens....................
    φετος κοιταξατε να καθαρισετε απο νωρις, για να μην γινετε ρομπα οπως περσι που αναγκαστηκατε να κλεψετε στα χαρτια το πρωταθλημα απ την ΑΕΚ!!!!

Ενταξει σιγουρα δικαιουμαστε να γκρινιαζουμε για την διαιτησια και οπως χρονια τωρα αντιλαμβανομαστε ποιος ειναι ο διορισμενος ψευτοπρωταθλητης.....

αλλα μην παραβλεπουμε τα εξης:........

εχουν γινει σοβαρα λαθη τακτικης και επιλογων του Κατε κυριως στα εντος εδρα ματς και στα ντερμπι..... εχουμε δει παιχτες σε κρισιμα ματς να κωλοβαρανε αδιαφοροι ολοκληρα ημιχρονα πχ μαντζιος........η λαλακια της διοικησης να μην φερει 2 καλα μπακ ολοκληρο καλοκαιρι.....και επισης αφου αδικουμαστε γιατι η διοικηση δεν αντιμετωπιζει σοβαρα το προβλημα ?

Δυστυχως οι λαλακιες συνεχιζοντε..... οι μεταγραφες επρεπε ηδη να εχουν κλεισει για να βοηθησουν στο πρωταθλημα....υπαρχουν χτυπητες αδυναμιες

Με αυτα και με αυτα δε παιρνεις πρωταθλημα..... για τους αρουραιους ενα μονο εχω να πω.....
    το γηπεδο θα γινει θελετε δε θελετε ο ΠΑΟ εχει δυναμωσει και σας ζωνουν τα φιδια ...... τα κοκκινα πετρινα χρονια ειναι πολυ κοντα και θα ειναι παρα πολλα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Eμφανιστειτε εσεις ετσι στο μεταξυ μας παιχνιδι.......

( Να δω ποσο καιρο θα κανουν καποιοι απο εσας να ξαναγραψετε εδω μεσα...)

Να μου το θυμηθεις αυτο !!!!

Και εσυ.... Και οι υπολοιποι.....

...την περιπτωση να κανετε εσεις χαλια εμφανιση την εχεις σκεφτει;

παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις...

το θεμα ειναι -και ειμαι 110% σιγουρος για αυτο- οτι θα "καθαρισετε" η μαλλον θα σας βοηθησουν να καθαριστε με τον ενα η με τον αλλο τροπο...

...και μετα φυσικα θα μπαινετε εδω μεσα και θα λετε τις καφριλες σας...

να μου το θυμηθεις και εσυ με την σειρα σου αυτο..

θα το ξαναπω τα παντα ειναι θεμα ημερας.
    βαζεις η τρως 3-4 τεμαχια δεν εχει να κανει με ομαδες.
    π.χ. η Ρεαλ εχει χασει απο την τελευταια του ισπανικου πρωταθληματος .
    εδω εχουμε δει παικτες σαν τον σκουφαλη να πιανουν αποδοση σαν τον ρομπεν τις Ρεαλ τι λεμε τωρα.και τον Κουτσιανικουλη σαν τον Μεσι.

ηρεμα λοιπον ολα ειναι θεμα ημερας.

αυτο που ολοι λενε εδω ειναι οτι στην κακη μερα του γαυρου κατα διαβοληκη σύμπτωση υπαρχει και ενα ακουμπισμα - πεναλτι που για τους αλλους δεν υπαρχει.....
    εδω δεν τους δινουν τα καθαρα θα τους δωσουν το ακουμπισμα???

και για να μην ακουσω αλλες λαλακιες περι βρηκε μπαλα.....πρωτα ......την μπαλα τιν κλοτσισε ο ρουκαβινα και περασε κατω απο τα ποδια του γεωργεα βρισκοντας στο κατω μερος τις γαμπας του οχι οτι το ηθελε.....η πηγε για την μπαλα ...... αυτο ηταν ποιο καθαρο απο τον πρωτο γυρο του εντινιο.

αν αυτο ηταν στο μεταξυ μας παιχνιδι στο καραισκακι στο ιδιο λεπτο με το ιδιο σκορ και αντι του ρουκαβινα ηταν ο ντιογο π.χ. ο βασαρας και ο καθε βασαρας θα το εδινε??

θελω μια τετοια φαση να δω τι θα πειτε μετα.....

javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    πες μου ένα παιχνίδι που δεν άφησε ο διαιτητης την αντίπαλη ομάδα στο καραισκάκι να κερδίσει με τα σφυριγματα του ενώ ήταν καλύτερη από εμάς? ένα μόνο

ΥΓ. στην απάντηση Θρασύβουλος σου έχω απαντήσει πιο πάνω
    http://www.youtube.com/watch?v=1jlcV2wY4kk&NR=1

δες μονο το πρωτο κομματι....γιατι ελεγες και κατι για γκολ offside κλπ κλπ...

α ναι...αυτα ειναι προπερσινα ξινα σταφυλια....βεβαια αν ειχαμε τους ποντους οπως θα ηταν το σωστο θα μιλαγαμε για ισοβαθμια....και παπαλα η κουπα...

υ.γ.Για την κριτική που του έγινε περί κακής διαχείρισης χρημάτων:

«Το μόνο που μπορεί να με ενοχλήσει και να κινηθώ και πιο σκληρά, είναι αυτά τα περί κακομεταχείρισης χρημάτων…ότι δηλαδή τα χρήματα έφευγαν δεξιά και αριστερά. Δέχομαι τα πάντα, όχι όμως αυτό. Χρήματα για την ΑΕΚ έχω βάλει όπως είναι λογικό και η περιουσία μου είναι δεσμευμένη μέχρι το 2014».

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    πες μου ένα παιχνίδι που δεν άφησε ο διαιτητης την αντίπαλη ομάδα στο καραισκάκι να κερδίσει με τα σφυριγματα του ενώ ήταν καλύτερη από εμάς? ένα μόνο

ΥΓ. στην απάντηση Θρασύβουλος σου έχω απαντήσει πιο πάνω
    Δεν θα σου πω ποιος αξιζε να νικησει αλλα ποιος αξιζε τη ισοπαλια που θα σου στερουσε εσενα τους 2 απ τους 3 βαθμους της νικης!

Θρασιβουλος
    Πανθρακικος
    και ο Πανιωνιος με μια σωστη διαιτησια θα επαιζε τις πιθανοτητες του μιας και 2 γκολ οφσαιντ και 2 καθαρα πεναλτυ που δεν δοθηκαν στον Πανιωνιο θα μπορουσαν να σου στερησουν τους 3 βαθμους!

και πες εσυ τωρα σε ποσα απ τα εκτος εδρας παιχνιδια του ο ΟΣΦΠ επαιξε καλυτερα απ τον αντιπαλο του πλην τον αγωνα στο Καυτατζογλειο

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε παιδί άλλο αυτό που λες άλλο αυτό που σου λέει!

Αν παίξεις καλά βάλε και 1 και 2 και 15 γκολ. Μαγκιά σου. Δεν λέει κανείς ότι ο ΟΣΦΠ δεν πρέπει να κερδίζει ή ότι δεν έχει ομάδα.

Απλά σου λέμε ότι ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ αυτή η ομάδα βρεθεί σε κακή βραδιά ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να χάσει και βαθμούς, κάτι που όμως επανηλειμένες φορές δεν συμβαίνει.

Προσοχή, δε μιλώ για συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά για μεμονωμένα παιχνίδια κακών σας εμφανίσεων στα οποία σπρώχτηκες. Αν τα βάλεις αυτά στη σειρά κάνουν μία ιδιαιτέρως περίεργη σειρά συμπτώσεων και ως γνωστόν "σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση".

Απλά τα πράγματα...
    Ρε παιδια..... Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι βαρεθηκαμε να ακουμε την πανελληνια κλαψα σας...????

Λες συνεχεια για σπρωξιματα.......

Μονο λες ομως...????

Ελα να τα δουμε παρεα....... Καθε Κυριακη... Καθε παιχνιδι....Απο που να πιασω ...??

Απο το περσυνο παιχνιδι με τον αρη και το μη καταλογισμο του πεναλτυ του παπαδοπουλου στον κοβασεβιτς ( 10 λεπτα πριν το γκολ ) που λεει ο τερενς.....Μεχρι την δημοσια δηλωση προχθες του Αμπαρη( που παραδεχετε οτι ηταν πεναλτυ...)

Μου λες παραπανω οτι.... Θα χρειαζοσουν να δεις 25 φορες το ριπλευ για να καταλαβεις την αγκωνια του Γκαρσια ( Οταν ολοι οι υπολοιποι δεν χρειαστηκαν καθολου το ριπλευ...)

Τα σπρωξιματα ομως υπερ του ολυμπιακου τα βλεπεις με την πρωτη... Σωστα...???

Και ας μην μιλησουμε για την περσυνη σας παρασταση στο μεταξυ σας παιχνιδι με την αεκ γιατι εκει θα γελασει ο καθε πικραμενος.....

Τωρα... Για το αν εχω καταλαβει εγω..... Αστο καλλυτερα......

Κοιταξτε τι θα κανετε εσεις.....

Βαλτε της ομαδες σας να παιξουν μπαλα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

Υιοθετηση της κλαψιαρικης νοοτροπιας χρονων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...... ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΡΝΕΙ........

Γιατι.......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ..... ΠΑΟΚ η δεν ξερω εγω τι ......ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ( 3 ) Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΗΡΑΚΛΗ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...την περιπτωση να κανετε εσεις χαλια εμφανιση την εχεις σκεφτει;

παιζει και αυτο το σεναριο ξερεις...

το θεμα ειναι -και ειμαι 110% σιγουρος για αυτο- οτι θα "καθαρισετε" η μαλλον θα σας βοηθησουν να καθαριστε με τον ενα η με τον αλλο τροπο...

...και μετα φυσικα θα μπαινετε εδω μεσα και θα λετε τις καφριλες σας...

να μου το θυμηθεις και εσυ με την σειρα σου αυτο..

Ξεχασες την περιπτωση της ανικανοτητας σας σε κενο τερμα η τετατετ με τον τερματοφυλακα να πετατε την μπαλα αουτ οπως προχθες με την αεκ.....

Η απο το πουθενα να σας εχουν κανει σωβρακο την αμυνα......

Αλλα αστο.......

(Εισαι στην παστα οπαδων που αυτα ειναι ψιλα γραματα για εσας..... παστα ΤΕΝΚΑΤΕ...)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	freddosapokatw_b.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	39,3 KB 
ID:	151721

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    http://www.youtube.com/watch?v=1jlcV2wY4kk&NR=1

βεβαια αν ειχαμε τους ποντους οπως θα ηταν το σωστο θα μιλαγαμε για ισοβαθμια....και παπαλα η κουπα...

:

Α' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2006-2007

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71
    2 ΑΕΚ 62
    3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 54

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

και πες εσυ τωρα σε ποσα απ τα εκτος εδρας παιχνιδια του ο ΟΣΦΠ επαιξε καλυτερα απ τον αντιπαλο του πλην τον αγωνα στο Καυτατζογλειο
    Πες μου ποια παιχνιδια στα εκτος........ ηρακλη , ξανθη, αστερα, κερδισε ο ολυμπιακος εκτος εδρας......???

(Ρε .... κατι λεγαμε για διαιτησια..... λες...???? Και φασεις υπαρχουν μπολικες... Αλλες που κανουν κρα.... Αλλες αμφισβητισιμες.... χμ...χμ..... )

μπα???

δεν βλέπω τπτ για την διαιτησία μας στην Κρήτη!!! +3
    μπα δεν βλέπω πάλι τπτ για την διαιτησία του βάζελου στην Τούμπα (πεντακάθαρο πέναλτυ πάνω στον Μουσλίμοβιτς έγινε γαργάρα) +6
    δεν βλέπω τπτ για την διατησία του βάζελου στην κρήτη... τουλάχιστον +7
    η κόκκινη στον Μελίσση με το που μπήκε στο ντέρμπυ για αντιαθλητικό χτύπημα ....+10
    κτλ κτλ

άρα μια χαρά είναι η βαθμολογία...που να θυμηθώ κι άλλα...

τι στα διάλα???
    και βλέπω κάτι άλλες επινοήσεις τύπου πανιωνίου στο καραισκάκη!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

AMA BΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ.........ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ

Νομίζω πώς χτυπάς πρώτη θέση,πάει ό Πάντσο ........

τόν κατετρόπωσες....!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ,........ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........

ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ..........ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΘΡΥΛΟΥ............!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.........

ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ.......!!!!!

Καί κάθε χρόνο φυσικά φροντίζετε νά μάς δείχνετε,πόσο καταξιωμένοι

είστε...........ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...........μέ τίς λαμπρές

πορείες σας,πού άλλού μά έκεί πού λάμπει ή άλήθεια,

έκεί πού δέν έχει Σταυρίδηδες,Ζωγράφους,Βασσάρες,Παπαπέτρους....!!!

Έκεί πού τά μάτς δέν τελειώνουν στό 82ο λεπτό,...........

Έκεί πού δέν δίνονται πέναλτυ έξω άπό τήν περιοχή.........

Έκεί πού οί όμάδες χάνουν πού καί πού όταν δέν παίζουν..........

Έκεί πού ΣΑΣ.......ΓΑΜΙΣΑΝ..........μέ τό ...ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ........

ΡΟΜΠΕΡΤΟ...........ΜΟΝΑΚΟ.........ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ........

γιατί ξέρουν πόσο άξιόπιστους τίτλους κατακτήσατε.......

Έκεί πού ήρθε άντιπροσωπεία νά δεί........ΠΩΣ......κερδίζονται οί τίτλοι......!!!!

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ...........ΕΥΡΩΠΗ..........ΕΥΡΩΠΗ............

Έκεί πού έπενδύετε,όλα αύτά τά μύρρια πού κάνουν τή διαφορά σας

άπό έμάς τούς ύπόλοιπους......!!!

ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.....??

ΓΙΟΥΒΕ.........ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ.............ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ...........ΜΑΚΑΜΠΗ... .........ΧΕΡΕΝΦΕΝ...........

καί φυσικά ή.........

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ...........!!!!

ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ................άσε τούς άλλους νά λένε........ΖΗΛΕΥΟΥΝ

Άπλά μερικές φορές περνάνε κάτι μαύρες σκέψεις άπό τό μυαλό μου.........

Μά είναι δυνατόν ...........12 χρόνια νάσαι μόνιμα στούς 32 ,νά παίρνεις τό

χοντρό πακέττο,νά σέ πηγαίνουν μέ άναπηρικό καροτσάκι καί όταν έρχεται

ή ώρα νά παίξεις μιά φορά καί μέ τό ζόρι νά μπαίνεις στούς 8....???

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.........ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.........ΘΑΧΕ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.........???

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΧΡΗΜΑ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ

ΘΑΧΕ ΤΟΣΟ.............ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....!!!!

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.........ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ

ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ............ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 32 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΕΤΟΙΟ

ΠΑΠΑΡΙ...........ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....???

Όταν λοιπόν άγαπητοί γαύροι,πού τόσο σάς λιδώρησε ό Φέργκιουσον..........

άντιληφθείτε ποτέ αύτό πού είπε.........ό Άγγλος όταν άποκλείστηκε άπό τήν Πόρτο

στά νόκ-άουτ........ΟΤΙ........

ΓΙΑ ΝΑΧΩ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ .........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...........ΓΙΑ ΝΑΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ....!!!

καί όχι μαιμούδες άντιπάλους..........παράγκες,..........κοράκια.........CAS...........

καί ότι άλλο περιλαμβάνει τό ρεπερτόριο........πού μού κάνει τή ζωή εύκολη....

ΤΟΤΕ.............ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΕΤΕ.............

ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ..............ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....!!!!

Άλλά φαίνεται πώς κάποιος σάς ταίζει σαννό καί παράλληλα προτιμάει νάναι

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ........!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ..............ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ........!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.............ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.............

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ............ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...............

ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.............

VIRTUAL.........REALITY.......!!!!!

Θάμαι λοιπόν Παναθηναικάρα..........μέ τή Βιγιαρεάλ..............καί θά εύχομαι

ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.........!!!!

Καί δέν πιστεύω πώς είμαι ό μόνος...............

BONNE ANNEE.............

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ξεχασες την περιπτωση της ανικανοτητας σας σε κενο τερμα η τετατετ με τον τερματοφυλακα να πετατε την μπαλα αουτ οπως προχθες με την αεκ.....

Η απο το πουθενα να σας εχουν κανει σωβρακο την αμυνα......

Αλλα αστο.......

(Εισαι στην παστα οπαδων που αυτα ειναι ψιλα γραματα για εσας..... παστα ΤΕΝΚΑΤΕ...)

Ενω η δικη σου παστα ειναι του πρωταθλητη...

Που παρ ολες τις αθλιες εμφανισεις, καμαρωνεις για το εξωφθαλμα πεναλτι και τα υποστηριζεις κιολας ως καθαρες φασεις...που νομιζεις οτι εχεις την υπερομαδα, που θεωρεις τον Ντιογο αμεμπτου ηθικης παικτης...

κατι ελεγες για ξεφτυλα πριν απο λιγο...

οι διαφορες μας ειναι πολυ μεγαλες...

βλεπεις εχω τα φρυδια να παραδεχομαι οτι το πεναλτι στον αγωνα με την ΑΕΚ δεν υπηρξε ποτε, οτι η αγκωνια του Γκαρσια ηταν η πιο αθλια ενεργεια στον α΄γυρο, οτι η μπαλα στη πασα του Σαλπιγγιδη προς τον Ν' Ντοϊ περσι ειχε βγει εξω, οτι το πενλατι που καταλογισε ο Ευθυμιαδης στον Κωνσταντινου πριν χρονια ηταν οντως παραβαση και πολλα αλλα τα οποια αν ψαξεις τα post μου μπορει να τα βρεις...

βρες μου ενα δικο σου post οπου να παραδεχεσαι οτι αδικως δοθηκε ενα πεναλτι στην ομαδα σου ολα αυτα τα χρονια...βρες μου ενα δικο σου post οπου οχι μονο δεν παραδεχεσαι οτι καπου μπορει να εχεις ευνοηθει, αλλα δεν υποστηριζεις με θερμη σε βαθμο γελοιοτητας την εγκυροτητα της οποιας πετσινης αποφασης...

Περισι σε ειχα ρωτησει, αν θα πανηγυρισεις τον τιτλο και μου ειχε απαντησει πως δικαιως προστεθηκε στο παλμαρε σας, αλλα, οχι, δεν θα τον πανηγυρισεις με τον τροπο που σας δοθηκε....ανετρεξε λοιπον σε φετεινες συζητησεις για να δεις ποσο συνεπης εισαι στα λεγομενα σου...

Οποτε ασε τα περι παστας οπαδων, εκτειθεσαι ακομη περισσοτερο...

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ΡΕΕΕΕΕΕΕ

Χαλαρά............

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενω η δικη σου παστα ειναι του πρωταθλητη...

Που παρ ολες τις αθλιες εμφανισεις, καμαρωνεις για το εξωφθαλμα πεναλτι και τα υποστηριζεις κιολας ως καθαρες φασεις...που νομιζεις οτι εχεις την υπερομαδα, που θεωρεις τον Ντιογο αμεμπτου ηθικης παικτης...

κατι ελεγες για ξεφτυλα πριν απο λιγο...

οι διαφορες μας ειναι πολυ μεγαλες...

βλεπεις εχω τα φρυδια να παραδεχομαι οτι το πεναλτι στον αγωνα με την ΑΕΚ δεν υπηρξε ποτε, οτι η αγκωνια του Γκαρσια ηταν η πιο αθλια ενεργεια στον α΄γυρο, οτι η μπαλα στη πασα του Σαλπιγγιδη προς τον Ν' Ντοϊ περσι ειχε βγει εξω, οτι το πενλατι που καταλογισε ο Ευθυμιαδης στον Κωνσταντινου πριν χρονια ηταν οντως παραβαση και πολλα αλλα τα οποια αν ψαξεις τα post μου μπορει να τα βρεις...

βρες μου ενα δικο σου post οπου να παραδεχεσαι οτι αδικως δοθηκε ενα πεναλτι στην ομαδα σου ολα αυτα τα χρονια...βρες μου ενα δικο σου post οπου οχι μονο δεν παραδεχεσαι οτι καπου μπορει να εχεις ευνοηθει, αλλα δεν υποστηριζεις με θερμη σε βαθμο γελοιοτητας την εγκυροτητα της οποιας πετσινης αποφασης...

Περισι σε ειχα ρωτησει, αν θα πανηγυρισεις τον τιτλο και μου ειχε απαντησει πως δικαιως προστεθηκε στο παλμαρε σας, αλλα, οχι, δεν θα τον πανηγυρισεις με τον τροπο που σας δοθηκε....ανετρεξε λοιπον σε φετεινες συζητησεις για να δεις ποσο συνεπης εισαι στα λεγομενα σου...

Οποτε ασε τα περι παστας οπαδων, εκτειθεσαι ακομη περισσοτερο...

Ευτυχως το ηθος το επιπεδο η κριση και ο τροπος σκεψης της πλειοψηφιας των ανθρωπων που αποτελουν την μεγαλη Παναθηναικη οικογενεια ειναι πολυ ανωτερο απο των αρουραιων .....αυτο φαινεται καθαρα απο τα παραπανω γραφομενα σου

Σαν Παναθηναικος δεν αλλαζω οσα και πρωταθληματα να μου χαριζαν την ποιοτητα ολου του Παναθηναικου κοσμου.......

Δεν θα μιλησω για την αντιμετωπιση που εχει η ομαδα μου στο Ελληνικο πρωταθλημα απο τη διαιτησια..... θα πω ομως ενα πραμα ........

Οταν δεν τραβαει ο Ντιογο ..... οταν δεν βοηθαει ο παιχταρας γκαλετι και οταν δεν σκοραρει ο μπελουσι ....τοτε ερχεται να σκοραρει ο 12κατος παιχτης με τη σφυριχτρα...... το εχουμε βαρεθει το εργο εμεις και ολη η φιλαθλη Ελλαδα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
    φιλαρακο....τα ντουκατι δεν παθαινουν τιποτα...ειναι αθανατα μηχανακια!!!κ μην μ πεις για bmw και yamaha...

λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα...
    μωρε πολλες μαλακιες λετε...η ωρα δε ξερω γιατι δεν περναει...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε