Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: μποτες revit

μποτες revit

προς καθε ενδιαφερομενο πληροφορω οτι χτες που περασα μεσα απο μια λακουβα με παρα πολυ νερο με τη μηχανη και φορωντας τις παρακατω μποτες ,αγορασμενες 160 ευρω και με διαβεβαιωση για στεγανοτητα ,οι μποτες εβαλαν νερα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	revit ergo.jpg 
Προβολές:	656 
Μέγεθος:	15,8 KB 
ID:	151725

sostos!
    kala ekanes kai to postares.
    tis eixa os ipopsifies,oxi pia

Racefit Growler...τελος!!
    εξαρταται πως τις φορεσες(μεσα απο το παντελονι ή απεξω)αν μπηκε ολο το ποδι στη λακκουβα ή απλα περασες με τη μηχανη μεσα απο λακουβα?γινε λιγο πιο αναλυτικος pls

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    γαμ0τ0!! και ελεγα να παραγγειλω μποτουλες απο αυτους....εχουν καλη φημη σαν εταιρεια(ειχαν μαλλον...) πηγαινε τες πισω και στειλε ενα MAIL στην εταιρεια
    Accipere quam facere praestat injuriam

το νερο μπηκε απο το μπροστινο μερος της μποτας και περασα με ταχυτητα απο λακουβα με πολυ νερο αλλα και μια αλλη φορα με πολυ βροχα βαλανε υγρασια απο μπροστα.

θα παω μαλλον να κραξω τον μαγαζατορα . ισως κανω κι ενα μειλ στην εταιρια.

Οι μποτες γραφουν οτι ειναι αδιαβροχες (waterproof) η στο ειπαν στο μαγαζι που τις
    αγορασες?
    VFR 750 RC 36

VFR 800VTEC RC 46

Αρχικά δημιουργήθηκε από icex
    Οι μποτες γραφουν οτι ειναι αδιαβροχες (waterproof) η στο ειπαν στο μαγαζι που τις
    αγορασες?
    είναι αδιάβροχες σύμφωνα με το site της εταιρείας.

κυνήγησέ το φίλε
    το ίδιο έπαθα με μπότες dainese
    όλα έχουν εγγύηση 2 χρόνων με την απόδειξη αγοράς
    εμένα μου είπε πως θα τα στείλει, ο έμπορος στην ιταλία ή όπου κατασκευάζονται, για να επιληφθούν του θέματος
    μπορείς να τις στεγανοποιήσεις με εύκολο τρόπο, αλλά δεν είναι το θέμα εμείς να κάνουμε τη δουλειά τους

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!

καλως ηρθες στην παρεα μας πατριωτη!!
    τι μηχανακι εχεις?
    (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑFRICANA ΜΟΥ)
    ....ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΕΡΝΩ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ,
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,
    ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,
    ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ,
    ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ....

τις εχω επιστρεψει στο μαγαζι που τις αγορασα και φερθηκαν αψογα.
    τις εχουν κρατησει προς το παρον να τις πανε στον αντιπροσωπο και
    θα επικοινωνησουν για νεωτερα οποτε θα ενημερωσω κι εγω το thread.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spourgiti
    τις εχω επιστρεψει στο μαγαζι που τις αγορασα και φερθηκαν αψογα.
    τις εχουν κρατησει προς το παρον να τις πανε στον αντιπροσωπο και
    θα επικοινωνησουν για νεωτερα οποτε θα ενημερωσω κι εγω το thread.
    να μας ενημερώσεις, αν στις αντικαταστήσουν ή τις φτιάξουν ή κλπ κλπ και αν θα ξαναμπάσουν νέρα μετά, γιατί είναι μπότες που τις είχαν στα υπόψη για μελλοντική αγορά

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν είμαι γνώστης, αφού σήμερα παρέλαβα τις πρώτες μου μπότες (oxtar matrix) (και δεν κατάφερα ακόμα να πάω βόλτα με την μηχανή αφού δεν μπορώ να αλλάξω τις ταχύτητες ) αλλά νομίζω ότι το ότι είναι δερμάτινες δεν σημαίνει ότι είναι και αδιάβροχες.. Εκτός και αν είναι gore-tex ή water-gate ή δεν ξέρω πως αλλιώς το ονομάζουν. Τουλάχιστον ο Coloris που πήρα τις δικές μου ήταν ξεκάθαρος, αλλά δεν έπαιζαν χρήματα για την gore-tex version. Αν θέλεις υπάρχουν αλειφές αδιαβροχοποίησης από λίπος(?) τις οποίες όμως πρέπει να περνάς μετά από κάθε βόλτα..

Λοιπον, πηγα τις μποτες στο μαγαζι που τις ειχα αγορασει και ευγενικα τους ειπα οτι οι μποτες που αγορασα για αδιαβροχες εβαλαν νερο. Εστω κι αν τις ειχα παρει πριν αρκετο καιρο (ομως φορεμενες λιγο και σε αψογη κατασταση) τις πηραν πισω. τις επεστρεψαν στον αντιπροσωπο και πριν λιγο μου εδωσαν ενα ζευγαρι ολοκαινουριες. γενικα φερθηκαν αψογα και καλα κανουν γιατι εκτος του οτι εκαναν το σωστο,διατηρησαν εναν πελατη που θα την εκανε δυσφημωντας τους.
    Τωρα οσον αφορα τη στεγανοτητα της μποτας και αν το προβλημα ειναι γενικο ή ετυχε σε εμενα
    το ελλατωμα θα επανερθω με νεα απαντηση μολις δοκιμαστουν. Και απο οτι βλεπω το παει για "τρελη" βροχη σε λιγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από spourgiti
    Λοιπον, πηγα τις μποτες στο μαγαζι που τις ειχα αγορασει και ευγενικα τους ειπα οτι οι μποτες που αγορασα για αδιαβροχες εβαλαν νερο. Εστω κι αν τις ειχα παρει πριν αρκετο καιρο (ομως φορεμενες λιγο και σε αψογη κατασταση) τις πηραν πισω. τις επεστρεψαν στον αντιπροσωπο και πριν λιγο μου εδωσαν ενα ζευγαρι ολοκαινουριες. γενικα φερθηκαν αψογα και καλα κανουν γιατι εκτος του οτι εκαναν το σωστο,διατηρησαν εναν πελατη που θα την εκανε δυσφημωντας τους.
    Τωρα οσον αφορα τη στεγανοτητα της μποτας και αν το προβλημα ειναι γενικο ή ετυχε σε εμενα
    το ελλατωμα θα επανερθω με νεα απαντηση μολις δοκιμαστουν. Και απο οτι βλεπω το παει για "τρελη" βροχη σε λιγο...
    στείλε μου με πμ το μαγαζί αν θες

στη σημερινη βροχη δεν ειχα προβλημα. ελπιζω να συνεχισει ετσι

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF