sostos!
kala ekanes kai to postares.
tis eixa os ipopsifies,oxi pia![]()
εξαρταται πως τις φορεσες(μεσα απο το παντελονι ή απεξω)αν μπηκε ολο το ποδι στη λακκουβα ή απλα περασες με τη μηχανη μεσα απο λακουβα?γινε λιγο πιο αναλυτικος pls![]()
γαμ0τ0!! και ελεγα να παραγγειλω μποτουλες απο αυτους....εχουν καλη φημη σαν εταιρεια(ειχαν μαλλον...) πηγαινε τες πισω και στειλε ενα MAIL στην εταιρεια
Accipere quam facere praestat injuriam
το νερο μπηκε απο το μπροστινο μερος της μποτας και περασα με ταχυτητα απο λακουβα με πολυ νερο αλλα και μια αλλη φορα με πολυ βροχα βαλανε υγρασια απο μπροστα.
θα παω μαλλον να κραξω τον μαγαζατορα . ισως κανω κι ενα μειλ στην εταιρια.
Οι μποτες γραφουν οτι ειναι αδιαβροχες (waterproof) η στο ειπαν στο μαγαζι που τις
αγορασες?
VFR 750 RC 36
VFR 800VTEC RC 46
είναι αδιάβροχες σύμφωνα με το site της εταιρείας.Αρχικά δημιουργήθηκε από icex
Οι μποτες γραφουν οτι ειναι αδιαβροχες (waterproof) η στο ειπαν στο μαγαζι που τις
αγορασες?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κυνήγησέ το φίλε
το ίδιο έπαθα με μπότες dainese
όλα έχουν εγγύηση 2 χρόνων με την απόδειξη αγοράς
εμένα μου είπε πως θα τα στείλει, ο έμπορος στην ιταλία ή όπου κατασκευάζονται, για να επιληφθούν του θέματος
μπορείς να τις στεγανοποιήσεις με εύκολο τρόπο, αλλά δεν είναι το θέμα εμείς να κάνουμε τη δουλειά τους
καλως ηρθες στην παρεα μας πατριωτη!!
τι μηχανακι εχεις?
(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑFRICANA ΜΟΥ)
....ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΕΡΝΩ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ,
ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,
ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,
ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ,
ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ....
τις εχω επιστρεψει στο μαγαζι που τις αγορασα και φερθηκαν αψογα.
τις εχουν κρατησει προς το παρον να τις πανε στον αντιπροσωπο και
θα επικοινωνησουν για νεωτερα οποτε θα ενημερωσω κι εγω το thread.
να μας ενημερώσεις, αν στις αντικαταστήσουν ή τις φτιάξουν ή κλπ κλπ και αν θα ξαναμπάσουν νέρα μετά, γιατί είναι μπότες που τις είχαν στα υπόψη για μελλοντική αγοράΑρχικά δημιουργήθηκε από spourgiti
τις εχω επιστρεψει στο μαγαζι που τις αγορασα και φερθηκαν αψογα.
τις εχουν κρατησει προς το παρον να τις πανε στον αντιπροσωπο και
θα επικοινωνησουν για νεωτερα οποτε θα ενημερωσω κι εγω το thread.
Δεν είμαι γνώστης, αφού σήμερα παρέλαβα τις πρώτες μου μπότες (oxtar matrix) (και δεν κατάφερα ακόμα να πάω βόλτα με την μηχανή αφού δεν μπορώ να αλλάξω τις ταχύτητες) αλλά νομίζω ότι το ότι είναι δερμάτινες δεν σημαίνει ότι είναι και αδιάβροχες.. Εκτός και αν είναι gore-tex ή water-gate ή δεν ξέρω πως αλλιώς το ονομάζουν. Τουλάχιστον ο Coloris που πήρα τις δικές μου ήταν ξεκάθαρος, αλλά δεν έπαιζαν χρήματα για την gore-tex version. Αν θέλεις υπάρχουν αλειφές αδιαβροχοποίησης από λίπος(?) τις οποίες όμως πρέπει να περνάς μετά από κάθε βόλτα..
Λοιπον, πηγα τις μποτες στο μαγαζι που τις ειχα αγορασει και ευγενικα τους ειπα οτι οι μποτες που αγορασα για αδιαβροχες εβαλαν νερο. Εστω κι αν τις ειχα παρει πριν αρκετο καιρο (ομως φορεμενες λιγο και σε αψογη κατασταση) τις πηραν πισω. τις επεστρεψαν στον αντιπροσωπο και πριν λιγο μου εδωσαν ενα ζευγαρι ολοκαινουριες. γενικα φερθηκαν αψογα και καλα κανουν γιατι εκτος του οτι εκαναν το σωστο,διατηρησαν εναν πελατη που θα την εκανε δυσφημωντας τους.
Τωρα οσον αφορα τη στεγανοτητα της μποτας και αν το προβλημα ειναι γενικο ή ετυχε σε εμενα
το ελλατωμα θα επανερθω με νεα απαντηση μολις δοκιμαστουν. Και απο οτι βλεπω το παει για "τρελη" βροχη σε λιγο...
στείλε μου με πμ το μαγαζί αν θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από spourgiti
Λοιπον, πηγα τις μποτες στο μαγαζι που τις ειχα αγορασει και ευγενικα τους ειπα οτι οι μποτες που αγορασα για αδιαβροχες εβαλαν νερο. Εστω κι αν τις ειχα παρει πριν αρκετο καιρο (ομως φορεμενες λιγο και σε αψογη κατασταση) τις πηραν πισω. τις επεστρεψαν στον αντιπροσωπο και πριν λιγο μου εδωσαν ενα ζευγαρι ολοκαινουριες. γενικα φερθηκαν αψογα και καλα κανουν γιατι εκτος του οτι εκαναν το σωστο,διατηρησαν εναν πελατη που θα την εκανε δυσφημωντας τους.
Τωρα οσον αφορα τη στεγανοτητα της μποτας και αν το προβλημα ειναι γενικο ή ετυχε σε εμενα
το ελλατωμα θα επανερθω με νεα απαντηση μολις δοκιμαστουν. Και απο οτι βλεπω το παει για "τρελη" βροχη σε λιγο...
στη σημερινη βροχη δεν ειχα προβλημα. ελπιζω να συνεχισει ετσι