απορώ αν ένας δύο από αυτούς που έχουν γράψει στο thread ξέρουν τι είναι ΑΙΧ, δρομολόγηση κίνησης ή έστω πώς δουλεύουν αυτά τα "tests" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ή να τα παρω?
με αθηνα...
χωρίς ίχνος κακίας - ούτε πάω να το παίξω guru![]()
απορώ αν ένας δύο από αυτούς που έχουν γράψει στο thread ξέρουν τι είναι ΑΙΧ, δρομολόγηση κίνησης ή έστω πώς δουλεύουν αυτά τα "tests" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ή να τα παρω?
με αθηνα...
χωρίς ίχνος κακίας - ούτε πάω να το παίξω guru![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
απορώ αν ένας δύο από αυτούς που έχουν γράψει στο thread ξέρουν τι είναι ΑΙΧ,
AI Xasou.....??
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το τελευταιο 2μηνο η HOL βαραει..... το πουλακι της
δειτε απαραδεκτα αποτελσματα μιας 24αρας συνδεσης
24ρας καλα διαβασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γυρισαμε 2 χρονια πισω!!!!!!!!!!![]()
![]()
άντε για να εξηγήσω λίγο, ο server του 'speedtest'στην Αθήνα είναι στην on telecoms
εγώ που έχω hol πάντως για να 'μιλήσω' με αυτό το server πάω μέσω εξωτερικού
το 'πρόβλημα' στις ταχύτητες μπορεί λοιπόν να σε οποιοδήποτε κομμάτι της διαδρομής (προφανώς)
να το συζητήσουμε αν θέλετε και περισσότερο αν και μάλλον είναι θέμα adslgr.com και όχι moto.gr :smilea:
Καλή Ανάσταση ρε σύντεκνε !Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Σάς έχω όλους...![]()
![]()
(σάμπως θα το δει νωρίτερα το ποστ μου; ):rotflmao:
Τήν άλλη φορά πού θα σε πετύχω στη κισσάμου να προσπαθείς να περάσεις απέναντι δε θα στη χαρισω, θα σε πατήσω να μάθεις να κοροιδεύεις![]()
Την άλλη φορά που θα με πετύχεις στην κισσάμου να σταματήσεις να κεράσω μπουγάτσα απ'του ψιλικαντζή που γ@μεί και δέρνει (η μπουγάτσα όχι ο ψιλικαντζής)Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Τήν άλλη φορά πού θα σε πετύχω στη κισσάμου να προσπαθείς να περάσεις απέναντι δε θα στη χαρισω, θα σε πατήσω να μάθεις να κοροιδεύεις![]()
![]()
Κι άμα δεν σ'αρέσει θα κάτσω να με πατήσεις, άντε για να μη λες![]()
![]()
ωωωπα κάτσε τώρα μακης γιατί χτύπησες εκεί που πονάω..
ποιός εχει φοβερή μπουγάτσα?
τα ώνια?
Γιατί εγώ στου ιορδανη εχω μονιμο ρεζερβέ..
Δεν θα την έλεγα και ιορδανέικη αλλά σίγουρα θα μου χαρίσεις τη ζωή μου αν τη δοκιμάσεις ζεστή ζεστήΑρχικά δημιουργήθηκε από ernti
τα ώνια?
Γιατί εγώ στου ιορδανη εχω μονιμο ρεζερβέ..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
τα ώνια?
Γιατί εγώ στου ιορδανη εχω μονιμο ρεζερβέ..Μη μιλάτε για μπουγάτσες ρε βραδιάτικα! :o Που να τρέχω τώρα.......!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν θα την έλεγα και ιορδανέικη αλλά σίγουρα θα μου χαρίσεις τη ζωή μου αν τη δοκιμάσεις ζεστή ζεστή![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα δοκιμάσω και θα σου πω, αλλά μέχρι τότε μην επαναπαύεσαι...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν θα την έλεγα και ιορδανέικη αλλά σίγουρα θα μου χαρίσεις τη ζωή μου αν τη δοκιμάσεις ζεστή ζεστή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
Λεωνιδα το προβλημα στη ΗΟΛ το ειδα πολυ πριν κανω αυτο το τεστ που φυσικα δεν μου λεει κατι , αλλα η ΗΟΛ εχει σιγουρα προβλημα τελευταια! ξερω οτι μπορεισ να το δεις και εσυ ... συνεχεια αποσυνδεεται και τις ωρες αιχμης σερνεται big time
ΒΑΡΕΘΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΟΛ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠ ΠΕΛΑΤ ..ΜΑΛΛΟΝ Η FORTHNET ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ(ΕΜΕΝΑ)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλησπέρα!![]()
Ρε μάγκες είναι σίγουρα σωστό το speed test;;; Ρωτάω γιατί έχω 4 Mbps γραμμή και μου βγάζει ότι κατεβάζω με αρκετά παραπάνω![]()
![]()
![]()
Θα το τσεκάρω και με άλλο τρόπο γιατί δε νομίζω η οτενέτ να κάνει τέτοιες ''χάρες'' !!!
Mάλλον είναι από τον διπλασιασμό που κάνει κατά καιρούς ο ΟΤΕ.
Μην αγχώνεσαι
Και σε όσα λεει ο Λεωνίδας έχει δίκιο.