Σελίδα 143 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 4393133138139140141142143144145146147148153193243 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.131 έως 2.145 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    νταξ κατι μπορουμε να λεμε και εμεις για την ευρωπη ...

η φετινη μας πορεια (ντροπιαστκη φυσικα...) ειναι η κλασικη πορεια σας μεχρι πριν λιγα χρονια...

Ουεφα..???

Προκριματικα...???

Πριν λιγα χρονια...???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καινουργια ηθη και εθιμα απο τον Τεν Κατω....

<<< «Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα πέναλτι;»! Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την... ελλιπή αντίδραση τους «στις φάσεις των πέναλτι», έκανε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά τη διάρκεια της... επεισοδιακής προπόνησης της Δευτέρας (5/1). Μάλιστα, ο Ολλανδός κάλεσε την ομάδα (σ.σ. εννοώντας τη διοίκησε) «να φτιάξουμε δύο dvd, ένα με τα πέναλτι που δεν μας έχουν δώσει και ένα με τα πέναλτι που έχουν δώσει στους άλλους», ωστόσο, οι παίκτες του... θύμισαν ότι «το χουμε κάνει και στο παρελθόν αλλά δεν είχε αποτέλεσμα»!

Συνεχίζοντας, ο Τεν Κάτε είπε στους παίκτες του: «Γιατί δεν αντιδράτε στα πέναλτι; Δεν είναι δυνατόν να γίνονται δύο φάσεις και να μην αντιδράτε, θα έπρεπε να πηγαίνει όλη η ομάδα στον διαιτητή να διαμαρτύρεται. >>>

Την ωρα που ολοι οι προπονητες του κοσμου προσπαθουν να κρατανε την ομαδα σε μια ηρεμια σχετικα με τις αποφασεις των διαιτητων προσπαθωντας με αυτο τον τροπο να τους προφυλαξουν απο καρτες ο τεν κατω συμβουλευει ακριβως το αντιθετο....:rotflmao

Καποιος θα πρεπει να του πει ομως οτι θα πρεπει να παιξει και η ομαδα του λιγο μπαλα γιατι το κοτερο παει για αδιεξοδο.

Και πως να μην πηγαινει.... Οταν στα τεσσερα ντερμπυ που εχει δωσει φετος ο παο, στα τρια απο αυτα (με αεκ και ολυμπιακο) οι αντιπαλοι του παο εκαναν απο τις χειροτερες παρουσιες σε ντερμπυ..

Τοτε μας μενει μονο η διαιτησια.... Το dvd... Και η επιθεση ολης της ομαδας στον διαιτητη....

( Ειπα dvd :rotflmao: και θυμηθηκα προπερσυ....

Που ηρθαν στο καραισκακη στο τελος και εφαγαν την αδιαμαρτυρητη τριαρα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Ευχομαι σε ολους τους βαζελους και στην διοικηση τους το καλοκαιρι να μεινουν με το σκεπτικο οτι το μονο που ελειπε απο αυτη την ομαδα ειναι ......

Το πεναλτι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

<<< «Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα πέναλτι;»! Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την... ελλιπή αντίδραση τους «στις φάσεις των πέναλτι», έκανε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά τη διάρκεια της... επεισοδιακής προπόνησης της Δευτέρας (5/1). Μάλιστα, ο Ολλανδός κάλεσε την ομάδα (σ.σ. εννοώντας τη διοίκησε) «να φτιάξουμε δύο dvd, ένα με τα πέναλτι που δεν μας έχουν δώσει και ένα με τα πέναλτι που έχουν δώσει στους άλλους», ωστόσο, οι παίκτες του... θύμισαν ότι «το χουμε κάνει και στο παρελθόν αλλά δεν είχε αποτέλεσμα»!

Συνεχίζοντας, ο Τεν Κάτε είπε στους παίκτες του: «Γιατί δεν αντιδράτε στα πέναλτι; Δεν είναι δυνατόν να γίνονται δύο φάσεις και να μην αντιδράτε, θα έπρεπε να πηγαίνει όλη η ομάδα στον διαιτητή να διαμαρτύρεται. >>>

Την ωρα που ολοι οι προπονητες του κοσμου προσπαθουν να κρατανε την ομαδα σε μια ηρεμια σχετικα με τις αποφασεις των διαιτητων προσπαθωντας με αυτο τον τροπο να τους προφυλαξουν απο καρτες ο τεν κατω συμβουλευει ακριβως το αντιθετο....:rotflmao

Καποιος θα πρεπει να του πει ομως οτι θα πρεπει να παιξει και η ομαδα του λιγο μπαλα γιατι το κοτερο παει για αδιεξοδο.

Και πως να μην πηγαινει.... Οταν στα τεσσερα ντερμπυ που εχει δωσει φετος ο παο, στα τρια απο αυτα (με αεκ και ολυμπιακο) οι αντιπαλοι του παο εκαναν απο τις χειροτερες παρουσιες σε ντερμπυ..

Τοτε μας μενει μονο η διαιτησια.... Το dvd... Και η επιθεση ολης της ομαδας στον διαιτητη....
    :

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σπρωξιμο υπηρχε..... θελεις ... δεν θελεις.... Αλλο η τουμπα.... Σπρωξιμο υπηρχε !!

"sorry μαλακια..."..??? Ξερεις ποσα "sorry μαλακια..." πρεπει να ζητησετε εσεις που σκιζετε τα ρουχα σας οταν προσπαθειτε να κανετε το ασπρο ... Μαυρο.....?????

Εγω...

Εγω...

Εγω...

Δεν ειμαι χανουμι ... Δεν με αφορα......

Αν παιζαμε μεταξυ μας θα ελεγες αλλα..... Αρνεισου το αν μπορεις...???
    Στο εγραψα παλιοτερα, στο ξαναγραφω και τωρα, το μονο σπρωξιμο που υπηρξε στη φαση ηταν αυτο της διαιτησιας...αυτο ουτε στο μπασκετ δεν το δινουν φαουλ...

Πιστευε οτι θες, βγαλε δικες σου αποφασεις, κρουσε τα οπισθια σου στο πατωμα, πεναλτυ δεν ηταν ουτε με σφαιρες...μη σου πω οτι ενας παρατηρητικος διαιτητης θα εδινε και κιτρινη στο θεατρινο...αλλα τι να λεμε τωρα...

Για τα μεταξυ μας παιχνιδια και το τι θα δηλωνα, ανετρεξε στα post του περσινου αγωνα μεταξυ μας στο σαραϊ σας, για να διαπιστωσεις ποιος βγηκε πρωτος και ειπε οτι κακως μετρησε το γκολ του Παναθηναϊκου, αφου η μπαλα ειχε βγει εξω...

βλεπεις δεν ειμαι απο τους τυπους που απλως δεν σχολιαζω τις "περιεργες" φασεις...και αποψη και θεση εχω, ακομα και αν ειναι εις βαρος μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φιλε μου αφου ξερεις και τα νεφελιμ στο πλανιτη των πιθηκων θα ησουν πρωθυπουργος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και εσύ η χανούμισσα πιθηκίνα φανταζομαι...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

:rotflmao: :rotflmao:

που καταντάει ο άνθρωπος άμα πάει στον βάζελο...

εδώ στον αγώνα με το αεκακι φώναζε στους παίκτες του να μην παίξουν το fair-play σε τραυματισμό αντίπαλου ποδοσφαιριστή...!!!

τι να λέμε τώρα...

κατα φιλάθλους έτσι και κατά προπονητή....τι περιμένεις...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Ουεφα..???

Προκριματικα...???

Πριν λιγα χρονια...???

me to hmerologio ton aztekon
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Στο εγραψα παλιοτερα, στο ξαναγραφω και τωρα, το μονο σπρωξιμο που υπηρξε στη φαση ηταν αυτο της διαιτησιας...αυτο ουτε στο μπασκετ δεν το δινουν φαουλ...

Πιστευε οτι θες, βγαλε δικες σου αποφασεις, κρουσε τα οπισθια σου στο πατωμα, πεναλτυ δεν ηταν ουτε με σφαιρες...μη σου πω οτι ενας παρατηρητικος διαιτητης θα εδινε και κιτρινη στο θεατρινο...αλλα τι να λεμε τωρα...

Για τα μεταξυ μας παιχνιδια και το τι θα δηλωνα, ανετρεξε στα post του περσινου αγωνα μεταξυ μας στο σαραϊ σας, για να διαπιστωσεις ποιος βγηκε πρωτος και ειπε οτι κακως μετρησε το γκολ του Παναθηναϊκου, αφου η μπαλα ειχε βγει εξω...

βλεπεις δεν ειμαι απο τους τυπους που απλως δεν σχολιαζω τις "περιεργες" φασεις...και αποψη και θεση εχω, ακομα και αν ειναι εις βαρος μου...

Ρε φιλε μην το κουραζεις απλος ρωτα τους σε παρακαλω ποσοι διατητες εχουν παει πειθαρχικη
    σε δικατους ματς και ποσα στους υπολοιπους.Α και ρωτα ειναι τυχαιο που η ομαδα που εχουν μετα στο προγραμμα τυχαινει να εχει ευνοηθει στο προηγουμενο ματς που παιζει εκτος εδρας????
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

έλα stoubi να γελάσεις...

ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο...ξεφύγαν απο την εύνοια μας και απο το σφάξιμο τους (των 2)...εξελιχθήκαμε κι άλλο

αντε τον πηραν χαμπαρι μεχρι και οι προεδροι....

χρησιμοποιησε ολο το υλικο που εχεις....ειπαν.

και επιτελους ο τζιωλης εφυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    αντε να παιρνουν σειρα και αλλοι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αντε τον πηραν χαμπαρι μεχρι και οι προεδροι....

χρησιμοποιησε ολο το υλικο που εχεις....ειπαν.

και επιτελους ο τζιωλης εφυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    αντε να παιρνουν σειρα και αλλοι

Παλι ο Τεν Κατε σου φταιει;

ρε γαμοτο.....basta!

εχε χαρη που ειμαι συντετριμμενος απο την φυγη του παικταρα κλασης Τζιολη, αλλιως θα ηθελα να μου εξηγησεις...

προς το παρον, πενθω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παλι ο Τεν Κατε σου φταιει;

ρε γαμοτο.....basta!

εχε χαρη που ειμαι συντετριμμενος απο την φυγη του παικταρα κλασης Τζιολη, αλλιως θα ηθελα να μου εξηγησεις...

προς το παρον, πενθω...

Tεραστια μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟ...........η φυγη του Τζιωλη!!!!!

......................ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....................

το μονο κακο ειναι οτι εφυγε δανεικος και οχι με μεταγραφη και φοβαμαι μην την παθουμε οπως περσι με το Ματζιο που τον πηραν χαμπαρι τι παλτο ειναι και μας τον στειλαν πισω!!!

Μπραβο παντως στον Τεν Κατε αν πραγματικα ειναι αυτος που επελεξε να αφησει το Τζιωλη εκτος πλανων!!!!

Δεν ειναι μονο η μετριοτητα ως χαρακτηριστηκο του Τζιωλη............
    Απαθεια, τουπε και διαθεση να παιξει για την παρτυ του ειναι στοιχεια που λειτουργουσαν αρνητικα για την ομαδα!!!!!

ΤΖΙΩΛΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Παντως η διοικηση το εσωσε καπως τζωρτζη......

http://sports.e-go.gr/article.asp?ca...&pubid=1643663

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Tεραστια μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟ...........η φυγη του Τζιωλη!!!!!
    θα βαλω τα κλαματα ρπμ !!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα βαλω τα κλαματα ρπμ !!!!!!

Οχι τωρα ρε.......

κατσε να βγαλουν και το dvd...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις