καλησπερα ενας λογος που αγορασα το συγκεκριμενο κρανος ηταν οτι εχει την εξτρα φιμε ζελατιναΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
φιλαρακι με μπριζωσες...
αυριο το πρωι παω colori να δοκιμασω σαν αυτο που πηρες![]()
και το συστημα που εχει με τα γυαλια που κατεβαινουν ειναι οτι πρεπει για να μην αλλαζω ζελατινα φυμε λογω φωτοφοβιας που εχω!(αλλα 50 μειον λογω του οτι θα επρεπε να παρω για το shoei)
απλα ελπιζω να μου καθεται καλα!οσο για την ποιοτητα θα δω αυριο
εσυ μεσω πιστωτικης το αγορασες απο lidsdirect??
δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το bikers bargain...οσο φθηνα και αν ειναι...
εμενα μου εκατσε παρα πολυ καλα ,τωρα η ποιοτητα του ειναι οτι λεει carbon και καποιοι που το εχουν μου εχουν πει τα καλυτερα.
εγω το αγορασα μεσω της prepaid καρτας που εχω απο την τραπεζα Κυπρου ειναι κατι αναλογο με τις electron visa απλα καποιοι δεν δεχονται τις electron visa την πιστωτικη μου την χρησιμοποιω μονο σε αγορες απο το e bay που χρειαζεται pay pal παντως οπως και να εχει στειλε τους ενα mail ,εγω σε οσα τους εστειλα για διευκρινησεις μου απαντησαν.τωρα εσυ ξερεις παντως εμενα μου φανηκαν ενταξει και εαν ειδες εχω ποσταρει και την αποδειξη που μου εστειλαν μαζι με το δεμα.(μου εστειλαν με mail αμεσως μολις εγινε η πληρωμη καθως και νουμερο φορτωτικης απο ups για να βλεπω που ειναι το δεμα.)