Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Σκουρία στο πιρουνι

Σκουρία στο πιρουνι

Γεια σας και χρόνια πολλά .
    Έχω αγοράσει το v-strom 650 και έχω κάνει περίπου 5.000 χιλ. μόνο άσφαλτο προχθές ανακάλυψα ότι στο πιρούνι έχει σκουριά στο σημείο που βυθίζεται στην μπότα (δεν ξέρω αν έχω σωστή ορολογία) .Προσπάθησα με ψηλό σύρμα να την αφαιρέσω άλλα τίποτα έχει γρέζι ανεπαίσθητο άλλα φοβάμαι οτι θα μου φάει την τσιμούχα , βέβαια είναι σταλιτσες , δεν φαίνονται εύκολα με το μάτι από μακριά, ξέρει κανείς κανένα γιατρικό;η εγγύηση το καλύπτει; μπορώ να στείλω για γυάλισμα το πιρουνι ;
    street fighter

Εγώ τα δικά μου που τα είχα παρατήσει για 2 χρόνια και είχανε γίνει χάλια, τα έτριψα με πανί, το οποίο είχα βρέξει με αντισκωριακό. Είχαν πολλές κηλίδες σκουριάς. Το έκανα αρκετή ώρα και έγιναν μια χαρά. Ούτε τσιμούχες χάλασαν, ούτε διαρροές. Αν είναι τόσο μεγάλη η σκουριά, τρίψε με ψιλό σύρμα και αντισκωριακό. Πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    αν τριψεις με συρμα το πηρουνι μαλλον η επιφανεια θα γινει αρκετα σαγρε οποτε θα χασεις σε λειτουργια.

ειχε χτυπημα εκει το μεταλλο κ επιασε σκουρια;;
    αν οχι πιθανα με καποια αλοιφη κ πανι..

ρωτα ομως μην πιασεις συρματα πρωτα.

Σε κάποιο συνεργεια που ρώτησα μου σύστησε ψιλό σύρμα με υγρό που πλένουν τα πιάτα!!
    έκανα μία δοκιμή εχει κάποιο αποτέλεσμα άλλα θα δείξει.
    πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτό υπήρχε και κατά την αγορά ,πριν έξι μήνες δλδ, και δεν φαινόταν γιατί όπως προείπα είναι ψιλό σταλιτσες.
    street fighter

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από V-stelios
    Σε κάποιο συνεργεια που ρώτησα μου σύστησε ψιλό σύρμα με υγρό που πλένουν τα πιάτα!!
    έκανα μία δοκιμή εχει κάποιο αποτέλεσμα άλλα θα δείξει.
    πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτό υπήρχε και κατά την αγορά ,πριν έξι μήνες δλδ, και δεν φαινόταν γιατί όπως προείπα είναι ψιλό σταλιτσες.
    οι σταλιτσες οπως τις περιγραφεις μου κανουν σαν τις σταλιτσες που πιανουν τα δισκοφρενα αμα αφησεις ακινητοποιημενο το αμαξι μερες με βροχη..
    παντως το συρμα μου κανει καπως..εδω το εργοστασιο προσπαθει να κανει την επιφανεια οσο πιο λεια κ σκληρη γινεται κ να τη χαλασεις;

περιμενε ομως να σου απαντησει κ καποιος που να ξερει κ λεπτομερειες..μπορει κ στους χωματινους να βρεις ακρη.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το σύρμα είναι λίγο too much για ενα πηρούνι.
    Εφ όσον οι σκουριές είναι επιφανειακές απλώς κάτι πιο απαλό σαν αυτό ειναι η λύση.

Αν η σκουριά εχει προχωρήσει πιο μέσα το τρίψιμο με οτιδήποτε δεν λύνει το πρόβλημα.
    Υπάρχει τεχνική γεμίσματος χτυπημάτων κλπ αλλά η τελική λύση για επισκευη ειναι σκληροχρώμιο και μετά κατεβασμα στην αρχική διάμετρο.
    Αυτό συμφέρει μόνο για λιωμένα καλάμια που δεν βρίσκονται εύκολα η είναι ακριβά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	neverdull.jpg 
Προβολές:	235 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	151984
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα