E όχι και τόσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωπ, ελα ρε συ!!!![]()
Τοσο παλιος εισαι???
Μη λέμε ότι να'ναι....![]()
![]()
E όχι και τόσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωπ, ελα ρε συ!!!![]()
Τοσο παλιος εισαι???
Μη λέμε ότι να'ναι....![]()
![]()
Δηλαδή που καταλήξαμε ρε μάγκες? Ότι αν πάρεις ένα μπλε ΧΤ660 και του ρίξεις ένα κάρο λεφτά πάνω, πάλι "μπορντέλο" θα'ναι, και κακάσχημο, και παλαιολιθικό, και και...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αν ειναι το δικο σου τοτε ΝΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δηλαδή που καταλήξαμε ρε μάγκες? Ότι αν πάρεις ένα μπλε ΧΤ660 και του ρίξεις ένα κάρο λεφτά πάνω, πάλι "μπορντέλο" θα'ναι, και κακάσχημο, και παλαιολιθικό, και και...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισχυουν αυτα που εγραψες.
Αν ομως μιλαμε για αυτο στις φωτο πιο πανω τοτε σιγουρα ΟΧΙ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν ειναι το δικο σου τοτε ΝΑΙ.
Ισχυουν αυτα που εγραψες.
Αν ομως μιλαμε για αυτο στις φωτο πιο πανω τοτε σιγουρα ΟΧΙ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a29:
:a37:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τελικα χρημα ναχεις να ριχνεις και ολα φτιαχνοντε ομορφα.(Εκτος απο του XT_BILLY).Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Αλλο ενα ΧΤΧ χαλι βεβαια αφου δεν εχει usd πηρουνι:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τα ΧΤ είναι όμορφα από τη μάνα τους αγαπητέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τελικα χρημα ναχεις να ριχνεις και ολα φτιαχνοντε ομορφα.(Εκτος απο του XT_BILLY).![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αν τους ρίξεις και καμιά περιποίηση προσώπου, τότε...![]()
:a07:
Υ.Γ.
(ΠαλιοΤενεράκηδες !@#$%^$%&^!$#% )![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
παντως με τοσο χρημα που εριξε θα μπορουσε να του εβαζε αναρτησεις απο καποιο πολεμικο SM(WR,CRF), που ουτε θα κοστιζε τοσο πολυ σαν μετατροπη, και με το καταλληλο σεταρισμα θα αλλαζε παρα πολυ τη συμπεριφορα της μηχανης...
Αν είναι να ρίξεις σε ένα ΧΤ τόσα λεφτά, 'νταξ δε λέω ωραίο είναι αλλά παίρνεις ένα ΚΤΜ να γουστάρεις ρε πστ μου.
Καλό χρυσό το ΧΤ αλλά το όλο σκηνικό μου θυμίζει κάτι πιτσιρίκια που ρίχνουν τριχίλιαρα σε παπάκια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αν είναι να ρίξεις σε ένα ΧΤ τόσα λεφτά, 'νταξ δε λέω ωραίο είναι αλλά παίρνεις ένα ΚΤΜ να γουστάρεις ρε πστ μου.
Καλό χρυσό το ΧΤ αλλά το όλο σκηνικό μου θυμίζει κάτι πιτσιρίκια που ρίχνουν τριχίλιαρα σε παπάκια.
εγω δε θα το εκανα ολο αυτο, αλλα μπορει καποιου να του περισσευουν, να του αρεσει πολυ το μηχανακι, να το εχει ως απασχοληση τις ελευθερες ωρες του, πολλα πραγματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω δε θα το εκανα ολο αυτο, αλλα μπορει καποιου να του περισσευουν, να του αρεσει πολυ το μηχανακι, να το εχει ως απασχοληση τις ελευθερες ωρες του, πολλα πραγματα...
+1000
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και η συζήτηση περί γούστων είναι άκυρη από την αρχή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
+1000
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και η συζήτηση περί γούστων είναι άκυρη από την αρχή.
ακριβως!
το σημαντικο ειναι οτι εχει γινει ωραια δουλεια σε μοτερ, και κατι που δε γνωριζεται οι περισσοτεροι, επειδη ειναι NiCaSil ο κυλιδρος, και ρεκτιφιε για να μπει μεγαλυτερο πιστονι, οπως σε παπακια(), τα προηγουμενα ΧΤ, και γενικα σε οσους κυλινδρους ειναι απο μαντεμι, δε γινεται, μπαινει κυλινδρος απο αυτο , με λιγη δουλεια σε μηχανουργειο...