Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: συνεχιζει η Bmw G650gs 15% φθηνοτερη!![γιατι ομως?]

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

συνεχιζει η Bmw G650gs 15% φθηνοτερη!![γιατι ομως?]

διαβαστε το νεο.... η BMW G series 650 θα συνεχισει να παραγεται και να ειναι διαθεσιμη...και αρκετα φθηνοτερη? γιατι? ο κινητηρας θα "παραγεται" αλλου....

http://www.motomag.gr/index.php?opti...1624&Itemid=35

Accipere quam facere praestat injuriam

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ειχα διαβασει καπου(στο adv riders νομιζω) οτι ολη μη μηχανη θα συναρμολογειται στην Κινα:hypnotize

Μπράβο !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ΣΩΣΤΗ κίνηση

Δεν έχω καταλάβει την τάση τα ON-OFF να γίνονται όλο και πιο μεγάλα και βαριά. Παλιά είχαμε τα 650 και τα 1000. Τώρα πια έχουμε ξεφύγει και πήγαμε στα 800 και 1200. Σε λίγο δεν θα υπάρχει On-Off κάτω από 1000cc !!!! Η κατηγορία των 650 πρέπει να διατηρηθεί.

Εκτός των άλλων, το 650 της BMW παραμένει από τα πιο αξιόλογα της κατηγορίας. Εγώ θα το προτιμούσα και από τα νέα 800άρια, ειδικά εαν μιλάμε για την έκδοση DAKAR.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    ΣΩΣΤΗ κίνηση

Δεν έχω καταλάβει την τάση τα ON-OFF να γίνονται όλο και πιο μεγάλα και βαριά. Παλιά είχαμε τα 650 και τα 1000. Τώρα πια έχουμε ξεφύγει και πήγαμε στα 800 και 1200. Σε λίγο δεν θα υπάρχει On-Off κάτω από 1000cc !!!! Η κατηγορία των 650 πρέπει να διατηρηθεί.

Εκτός των άλλων, το 650 της BMW παραμένει από τα πιο αξιόλογα της κατηγορίας. Εγώ θα το προτιμούσα και από τα νέα 800άρια, ειδικά εαν μιλάμε για την έκδοση DAKAR.
    Σωστός !!!
    Τα μονοκύλινδρα έχουν ΠΟΛΥ μέλλον μπροστά τους...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    ειδικά εαν μιλάμε για την έκδοση DAKAR.
    Ισως το μοναδικο ον οφ 650αρι μονοκυλινδρο εκτος απο το δικο μου που να δικαιολογει τον τιτλο ον οφ.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: συνεχιζει η Bmw G650gs 15% φθηνοτερη!![γιατι ομως?]

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    διαβαστε το νεο.... η BMW G series 650 θα συνεχισει να παραγεται και να ειναι διαθεσιμη...και αρκετα φθηνοτερη? γιατι? ο κινητηρας θα "παραγεται" αλλου....

http://www.motomag.gr/index.php?opti...1624&Itemid=35

ο κινητήρας θα κατασκευάζεται στην Κίνα (και είναι ο ίδιος που φοράνε τα Xcountry/Xmoto ) αλλά η υπόλοιπη μοτο θα συναρμολογείτε στην γερμανία.....και μάλλον δεν θα έρθει Ευρώπη προς το παρόν

2009 BMW G650GS Review
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF