Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ένα ΑΤV τις polaris, ίσως το καινούργιο με το μεγαλλίτερο μεταξόνιο και τα 1200κε...
Βίντσι μπρος-πίσω, κοτσαδόρο, θήκες για οπλισμό, υποβοήθηση στο τιμόνι, έξτρα κάνιστρα για βενζίνη, κλπ...
ηλιθιοι που συμμετειχατε σε αυτο το ακουτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
πραγματικά ηλίθιο thread.....:o :o :o![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙμας ανοιξες τα ματια
![]()
![]()
![]()
![]()
Μοτέρ γεννήτριας, φρέζας κλπ με ένα υποτυπώδες πλαίσιο, πολύ καλό.
ttr 600 μανιβελα
και φυσικα μετατροπη να καιει χορταρια![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
πράγματι είναι άσκοπο το θρέντ αλλα η μαμιόλα η δουλειά σε κάνει να θέλεις να ελπίζεις σε μια τέτοια περιπέτεια!
θα έσπαγα το λοιπόν την βιτρίνα του Κοντινότερου hellinstore (νίκο τρέμε!) και θα έπερνα το KTM super enduro 990 ενώ πρώτα βέβαια ανέβαζα ένα βυτείο της EKO στο βουνό!
![]()
λαθος, πρωτα θα εκανες αιτηση στην ΚΤΜ για εξουσιωδοτημενο ΚΤΜ service πανω στο βουνο..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ενώ πρώτα βέβαια ανέβαζα ένα βυτείο της EKO στο βουνό!![]()
γιατι οπως λεμε και στο χωριο μου,
τι να την κανεις την βενζινη, αν εχεις σπασμενα πιστονο-κυλινδρα![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το μόνο ευκολο... στα βουνά δεν θα ανέβουν και χελιώτες αυγέρηδες πουλόπουλοι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λαθος, πρωτα θα εκανες αιτηση στην ΚΤΜ για εξουσιωδοτημενο ΚΤΜ service πανω στο βουνο..
:rotflmao: :rotflmao:
ΚΤΜ 990 ADVENTURE
(πρ πρ πρ πρ πρ πρ πρ πρ)
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...