Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Αγορά ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Αγορά ...

Έφτασε η μέρα κι έχω αποφασίσει τη μάρκα. Είμαι ανάμεσα σε δυο μοντέλα. Όποιος έχει κάτι να πει για τα δυο μοντέλα εμπεριστατωμένα ας γράψει κάτι. Φεύγω για τη δουλειά μου και θα γυρίσω σε δυο βδομάδες οπότε αν στο μεταξύ υπάρξουν κάποιες απαντήσεις θα το εκτιμούσα πολύ. Τα δυο μοντέλα είναι της Moto Guzzi και συγκεκριμένα Breva 1100 και 1200 Sport. Σημειωτέον, τη μηχανή θα τη φέρω από Γερμανία.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

"πετώ πάνω σέναν αετό..." Το avatar του/της Lanegan
    Θα σου το πω και από εδώ. Πάρε την εφόσον τη βλέπεις και ξεροσταλιάζεις. Ό,τι και να σου πούμε εμείς....
    Αν σε αποτρέψουμε, θα έχεις απωθημένο μια ζωή...για μια ανεκπλήρωτη μεγάλη επιθυμία
    Αν σε προτρέψουμε, και την πάρεις, στη χειρότερη να την "πετάξεις" και να συνεχίσεις αλλάζοντας σελίδα, χωρίς απωθημένα.
    Και στη μέση (γιατί έπιασα τα άκρα) είναι να την πάρεις και να μην θες να ξανακατέβεις.

Καλή συνέχεια στην Ήπειρό και εδώ είμαστε αγαπητέ.
    V11 Le Mans Rosso Corsa 2003
    850 Le Mans 1978
    V50 Monza II 1983
    Ducati 999
    Moto Guzzi World Club

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ