H.I.D. kit απο Αγγλια , made in UK (οπως λενε...αν και πιστευω πως μονο η συναρμολογηση ειναι UK) στα 6000 Κelvin , τυπος λαμπας H7 , 72 ευρω μεχρι την πορτα , σε 7 μερες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε μας λες περισσότερες πληροφορίες?![]()
Καλο ? ? ?
Super, αλλά ξέρεις τι ακόμα χρειαζόμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
H.I.D. kit απο Αγγλια , made in UK (οπως λενε...αν και πιστευω πως μονο η συναρμολογηση ειναι UK) στα 6000 Κelvin , τυπος λαμπας H7 , 72 ευρω μεχρι την πορτα , σε 7 μερες.
Καλο ? ? ?![]()
![]()
Sorry....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Super, αλλά ξέρεις τι ακόμα χρειαζόμαστε![]()
![]()
![]()
http://www.hids4u.co.uk/
Ας κάνω τώρα την ερώτηση μου για όποιον ξέρει.
Η μηχανή μου έχει μια λάμπα H4 με μικρή & μεγάλη σκάλα.
Βάζοντας κάποιο HID Kit η λάμπα που θα μπει, θα λειτουργεί όπως & τώρα με μικρή & μεγάλη σκάλα? Xenon φως θα βγάζει και στη μικρή & στη μεγάλη σκάλα ή σε μια από τις δυο?
Ευχαριστώ.
![]()
Κάνοντας ένα search διαπιστώνω ότι για να έχω και σε μικρή και σε μεγάλη σκάλα xenon χρειάζομαι ένα H4 Bi-xenon system.
"The H4 Bi-xenon system operates both main and dipped beam as with the H4 halogen bulb"
Σωστά?![]()
παιδες καμια προταση για να βελτιωσω τα φωτα μου ωστε να φωτιζουν ποιο μακρια?
ττρ600 χωρις μπαταρια(πρεπει να παιζει ρολο)
μαικ μπορεις να ψαξεις για κανα σερβις μανουαλ ? δεν μπορω να βρω τιποτα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Τσέκαρε εδώ για φώτα. http://www.rickystator.com/catalog/index.php?cPath=22 Πολύ καλή πρόταση, νομίζω η καλύτερη και ταιριάζει και στο μοτόρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Αλλιώς απλά αλλάζεις λάμπα και ίσως έχεις κάποια μικρή διαφορά προς το καλύτερο.![]()
Aκριβως αυτο ειναι που χρειαζεσαι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάνοντας ένα search διαπιστώνω ότι για να έχω και σε μικρή και σε μεγάλη σκάλα xenon χρειάζομαι ένα H4 Bi-xenon system.
"The H4 Bi-xenon system operates both main and dipped beam as with the H4 halogen bulb"
Σωστά?![]()
Απλα ψαξε πολυ καλα σε ποια τεχνολογια bixenon θα καταληξεις μιας και ειναι απαραιτητη η μεταφορα της λαμπας μπρος πισω ... Αν θυμαμαι καλα η μετακινηση της λαμπας για την συγκεντρωση της δεσμης γινεται με ελατηριο , μαγνητη και κατι αλλο που μου διαφευγει ...
Να προσεξεις και το "κλειδωμα" της μεγαλης σκαλας μετα απο παρατεταμενη χρηση ( αυτο οταν γινεται χανεις το σινιαλο και αργει η επαναφορα στην μεσαια )![]()
www.fazerclub.gr
Τα Η4 που κοιταζω στο site που εβαλες εχουν 80-90 λιρες,90 με 100 ευρω χωρις μεταφορικα.Κανω κατι λαθος η υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στον τυπο της λαμπας?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
H.I.D. kit απο Αγγλια , made in UK (οπως λενε...αν και πιστευω πως μονο η συναρμολογηση ειναι UK) στα 6000 Κelvin , τυπος λαμπας H7 , 72 ευρω μεχρι την πορτα , σε 7 μερες.
Καλο ? ? ?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
Aκριβως αυτο ειναι που χρειαζεσαι ...
Απλα ψαξε πολυ καλα σε ποια τεχνολογια bixenon θα καταληξεις μιας και ειναι απαραιτητη η μεταφορα της λαμπας μπρος πισω ... Αν θυμαμαι καλα η μετακινηση της λαμπας για την συγκεντρωση της δεσμης γινεται με ελατηριο , μαγνητη και κατι αλλο που μου διαφευγει ...
Να προσεξεις και το "κλειδωμα" της μεγαλης σκαλας μετα απο παρατεταμενη χρηση ( αυτο οταν γινεται χανεις το σινιαλο και αργει η επαναφορα στην μεσαια )![]()
Με αυτό τώρα με μπέρδεψες κάπως... Μεταφορά της λάμπας... Οπότε πρέπει να τσεκάρω τι "χώρος" υπάρχει στο φανάρι.
Γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες? Στο site που παράγγειλε ο φίλος δεν αναφέρει κάτι.
![]()
Μην αγχωνεσαι για τα κατοπτρα ... Η μεταφορα της λαμπας γινεται εσωτερικα οποτε δεν αυξομειωνεται το μεγεθος της ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Με αυτό τώρα με μπέρδεψες κάπως... Μεταφορά της λάμπας... Οπότε πρέπει να τσεκάρω τι "χώρος" υπάρχει στο φανάρι.
Γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες? Στο site που παράγγειλε ο φίλος δεν αναφέρει κάτι.
![]()
![]()
www.fazerclub.gr
Θα αγοράσεις κιτ H4 Bi-Xenon και θα έχεις και μικρή και μεγάλη σκάλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ας κάνω τώρα την ερώτηση μου για όποιον ξέρει.
Η μηχανή μου έχει μια λάμπα H4 με μικρή & μεγάλη σκάλα.
Βάζοντας κάποιο HID Kit η λάμπα που θα μπει, θα λειτουργεί όπως & τώρα με μικρή & μεγάλη σκάλα? Xenon φως θα βγάζει και στη μικρή & στη μεγάλη σκάλα ή σε μια από τις δυο?
Ευχαριστώ.
![]()
Θα προσέξεις όμως πίσω από τη λάμπα να έχει λίγο παραπάνω χώρο γιατί η Bi-Xenon H4 στο
πίσω μέρος της λάμπας έχει ηλεκτρομαγνήτη για να μετακινεί την κάψουλα μπρος πίσω ώστε
να αλλάζει σκάλα! Αν δεν υπάρχει χώρος δεν θα μπαίνει!
![]()
![]()
Το χωρίς μπαταρία ''πονάει'' φίλε μου με το με το μεταβαλλόμενο ρεύμα που θα έχεις από τονΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ανορθωτή απλά ξεχνάς τα xenon! Δε νομίζω να υπάρχει μπάλλαστ να μπορεί να δουλέψει με μεταβαλλόμενο ρεύμα!
![]()