Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Επιτελους...h.i.d.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Επιτελους...h.i.d.

Μετα απο ΑΥΤΟ το απογοητευτικο αποτελεσμα...
    περασα χτες επιτελους σε ΑΥΤΟ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δε μας λες περισσότερες πληροφορίες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δε μας λες περισσότερες πληροφορίες?
    H.I.D. kit απο Αγγλια , made in UK (οπως λενε...αν και πιστευω πως μονο η συναρμολογηση ειναι UK) στα 6000 Κelvin , τυπος λαμπας H7 , 72 ευρω μεχρι την πορτα , σε 7 μερες.

Καλο ? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    H.I.D. kit απο Αγγλια , made in UK (οπως λενε...αν και πιστευω πως μονο η συναρμολογηση ειναι UK) στα 6000 Κelvin , τυπος λαμπας H7 , 72 ευρω μεχρι την πορτα , σε 7 μερες.

Καλο ? ? ?
    Super, αλλά ξέρεις τι ακόμα χρειαζόμαστε

Super, αλλά ξέρεις τι ακόμα χρειαζόμαστε
    Sorry....

http://www.hids4u.co.uk/

Ας κάνω τώρα την ερώτηση μου για όποιον ξέρει.

Η μηχανή μου έχει μια λάμπα H4 με μικρή & μεγάλη σκάλα.
    Βάζοντας κάποιο HID Kit η λάμπα που θα μπει, θα λειτουργεί όπως & τώρα με μικρή & μεγάλη σκάλα? Xenon φως θα βγάζει και στη μικρή & στη μεγάλη σκάλα ή σε μια από τις δυο?

Ευχαριστώ.

Κάνοντας ένα search διαπιστώνω ότι για να έχω και σε μικρή και σε μεγάλη σκάλα xenon χρειάζομαι ένα H4 Bi-xenon system.

"The H4 Bi-xenon system operates both main and dipped beam as with the H4 halogen bulb"

Σωστά?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδες καμια προταση για να βελτιωσω τα φωτα μου ωστε να φωτιζουν ποιο μακρια?

ττρ600 χωρις μπαταρια(πρεπει να παιζει ρολο)

μαικ μπορεις να ψαξεις για κανα σερβις μανουαλ ? δεν μπορω να βρω τιποτα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Τσέκαρε εδώ για φώτα. http://www.rickystator.com/catalog/index.php?cPath=22 Πολύ καλή πρόταση, νομίζω η καλύτερη και ταιριάζει και στο μοτόρι.
    Αλλιώς απλά αλλάζεις λάμπα και ίσως έχεις κάποια μικρή διαφορά προς το καλύτερο.

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Κάνοντας ένα search διαπιστώνω ότι για να έχω και σε μικρή και σε μεγάλη σκάλα xenon χρειάζομαι ένα H4 Bi-xenon system.

"The H4 Bi-xenon system operates both main and dipped beam as with the H4 halogen bulb"

Σωστά?
    Aκριβως αυτο ειναι που χρειαζεσαι ...

Απλα ψαξε πολυ καλα σε ποια τεχνολογια bixenon θα καταληξεις μιας και ειναι απαραιτητη η μεταφορα της λαμπας μπρος πισω ... Αν θυμαμαι καλα η μετακινηση της λαμπας για την συγκεντρωση της δεσμης γινεται με ελατηριο , μαγνητη και κατι αλλο που μου διαφευγει ...
    Να προσεξεις και το "κλειδωμα" της μεγαλης σκαλας μετα απο παρατεταμενη χρηση ( αυτο οταν γινεται χανεις το σινιαλο και αργει η επαναφορα στην μεσαια )

www.fazerclub.gr

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Καλο ? ? ?
    Τα Η4 που κοιταζω στο site που εβαλες εχουν 80-90 λιρες,90 με 100 ευρω χωρις μεταφορικα.Κανω κατι λαθος η υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στον τυπο της λαμπας?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
    Aκριβως αυτο ειναι που χρειαζεσαι ...

Απλα ψαξε πολυ καλα σε ποια τεχνολογια bixenon θα καταληξεις μιας και ειναι απαραιτητη η μεταφορα της λαμπας μπρος πισω ... Αν θυμαμαι καλα η μετακινηση της λαμπας για την συγκεντρωση της δεσμης γινεται με ελατηριο , μαγνητη και κατι αλλο που μου διαφευγει ...
    Να προσεξεις και το "κλειδωμα" της μεγαλης σκαλας μετα απο παρατεταμενη χρηση ( αυτο οταν γινεται χανεις το σινιαλο και αργει η επαναφορα στην μεσαια )

Με αυτό τώρα με μπέρδεψες κάπως... Μεταφορά της λάμπας... Οπότε πρέπει να τσεκάρω τι "χώρος" υπάρχει στο φανάρι.
    Γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες? Στο site που παράγγειλε ο φίλος δεν αναφέρει κάτι.

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Με αυτό τώρα με μπέρδεψες κάπως... Μεταφορά της λάμπας... Οπότε πρέπει να τσεκάρω τι "χώρος" υπάρχει στο φανάρι.
    Γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες? Στο site που παράγγειλε ο φίλος δεν αναφέρει κάτι.

Μην αγχωνεσαι για τα κατοπτρα ... Η μεταφορα της λαμπας γινεται εσωτερικα οποτε δεν αυξομειωνεται το μεγεθος της ...

www.fazerclub.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Ας κάνω τώρα την ερώτηση μου για όποιον ξέρει.

Η μηχανή μου έχει μια λάμπα H4 με μικρή & μεγάλη σκάλα.
    Βάζοντας κάποιο HID Kit η λάμπα που θα μπει, θα λειτουργεί όπως & τώρα με μικρή & μεγάλη σκάλα? Xenon φως θα βγάζει και στη μικρή & στη μεγάλη σκάλα ή σε μια από τις δυο?

Ευχαριστώ.

Θα αγοράσεις κιτ H4 Bi-Xenon και θα έχεις και μικρή και μεγάλη σκάλα!
    Θα προσέξεις όμως πίσω από τη λάμπα να έχει λίγο παραπάνω χώρο γιατί η Bi-Xenon H4 στο
    πίσω μέρος της λάμπας έχει ηλεκτρομαγνήτη για να μετακινεί την κάψουλα μπρος πίσω ώστε
    να αλλάζει σκάλα! Αν δεν υπάρχει χώρος δεν θα μπαίνει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Το χωρίς μπαταρία ''πονάει'' φίλε μου με το με το μεταβαλλόμενο ρεύμα που θα έχεις από τον
    ανορθωτή απλά ξεχνάς τα xenon! Δε νομίζω να υπάρχει μπάλλαστ να μπορεί να δουλέψει με μεταβαλλόμενο ρεύμα!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF