Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 75

Θέμα: Πανεπιστημια μηχανολογιας στην Ευρωπη

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo

Πανεπιστημια μηχανολογιας στην Ευρωπη

Ρε παιδες θελω την βοηθεια σας και τα φωτα σας
    Σε ποια χωρα ειναι τα καλυτερα πανεπιστημια για μηχανολογια στην Ευρωπη?
    Ενδιαφερομαι για να παω κατευθειαν εκει και οχι για μεταπτυχιακο...
    Πως μπαινεις σε αυτες τις σχολες?
    Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Νέο μέλος
    φιλε μου εγω εχω ακουσει οτι το καλυτερο ειναι στην σουηδια...δανειζουν και δανειζονται γνωσεις απο τα μεγαλυτερα ναυπηγια του κοσμου και αρκετες δικες τους ιδεες ηδη αποτελουν τεχνολογια αιχμης πανω στην εφαρμοσμενη μηχανικη...
    Παιδιά Πάνω απο Ολα ΠΡΟΣΟΧΗ...
    Υπάρχουν Άνθρωποι που Σας Περιμένουν να Γυρίσετε...

μπορεις να μου δωσεις πιο πολλες πληροφοριες?καποια σελιδα ή το ονομα του ?
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ξεκίνα ρίχνοντας μια ματιά από εδώ.

http://www.kth.se/?l=en_UK

Νέο μέλος
    δυστυχως οχι φιλε μου διοτι ηταν πανω σε συζητηση του ποδαριου που λεμε και δεν ειπωθηκαν περισσοτερες πληροφοριες...Θα ρωτησω ξανα να μαθω και σε ενημερωνω...Παντως την λεξη κλειδι πιστευω την εχεις!
    Παιδιά Πάνω απο Ολα ΠΡΟΣΟΧΗ...
    Υπάρχουν Άνθρωποι που Σας Περιμένουν να Γυρίσετε...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: Πανεπιστημια μηχανολογιας στην Ευρωπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    Ρε παιδες θελω την βοηθεια σας και τα φωτα σας
    Σε ποια χωρα ειναι τα καλυτερα πανεπιστημια για μηχανολογια στην Ευρωπη?
    Ενδιαφερομαι για να παω κατευθειαν εκει και οχι για μεταπτυχιακο...
    Πως μπαινεις σε αυτες τις σχολες?
    Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη

Ο μηχανικός ήταν και θα είναι γερμανός
    Στουτγγάρδη και βερολίνο είναι top επιλογές...
    Για να μπείς σε γερμανική σχολή πρέπει να έχει πολύ καλό επίπεδο γερμανικών (kleines ή στην χειρότερη duff) και μετάφραση της εδώ σου βαθμολογίας ( απολυτήριο λυκείου) στην γερμανική κλίμακα .1-7 με άριστα το 1
    Η σχολή μηχανολογίας έχει πάρα πολλά εργαστήρια και συνδέουν άμεσα τις σπουδές με την αγορά εργασίας.
    Αν δν είσαι έτοιμος να φάς χοντρό γ@μήσει με τους φοιτητικούς ρυθμούς άστω καλύτερα.

Για εμένα η καλύτερη επιλογή είναι ένα ελληνικό ανώτατο ίδρυμα στη μηχανολογία και μετά μεταπτυχιακό στη γερμανία.
    Εγώ έχω ψαχτεί και λογικά θα κάνω την πτυχιακή μου εργασία στο πολυτεχνείο της στουτγκάρδης σε συνεργασία με την bosch

Γνώμη μου είναι οτι αν δεν πετύχεις σε ελληνικό ανώτατο ίδρυμα ξέχνα τη γερμανία , είναι σε άλλο επίπεδο , κοίτα για αγγλία μεργια
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

http://www.uni-stuttgart.de/

stuttgard πανεπιστήμιο
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

red_monster εμενα γιατι μου ειπανε οτι ειναι Αγγλια και Σκωτια τα καλυτερα?
    παντου θα ειναι υψηλοτεροι οι ρυθμοι απο την Ελλαδα...τωρα αν Γερμανια θα ειναι πολυ δυσκολα δεν το ξερω αλλα γιατι στην Αγγλια θα ειναι κατωτερα?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Και στην Ελλαδα μια χαρα υψηλοι ειναι οι ρυθμοι.Γι'αυτο και απο τα 200 ατομα που μπαινουν βγαινουν 50.

Απλα το θεμα ειναι οτι εδω υπαρχει αλλη φιλοσοφια στα μαθηματα, με την εννοια οτρι δε σε αναγκαζουν να παρακολουθεις η να διαβαζεις, εισαι ελευθερος να κανεις οτι θες, οποτε οι περισσοτεροι τα παρατανε εντελως.Αλλα για να παρεις ενα πτυχιο με σοβαρο βαθμο εδω πρεπει να φτυσεις αιμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Και στην Ελλαδα μια χαρα υψηλοι ειναι οι ρυθμοι.Γι'αυτο και απο τα 200 ατομα που μπαινουν βγαινουν 50.

Απλα το θεμα ειναι οτι εδω υπαρχει αλλη φιλοσοφια στα μαθηματα, με την εννοια οτρι δε σε αναγκαζουν να παρακολουθεις η να διαβαζεις, εισαι ελευθερος να κανεις οτι θες, οποτε οι περισσοτεροι τα παρατανε εντελως.Αλλα για να παρεις ενα πτυχιο με σοβαρο βαθμο εδω πρεπει να φτυσεις αιμα.

το οτι την σχολη την τελειωνουν τα 50 απο τα 200 ατομα δεν πιστευω οτι ειναι χαρη στους υψηλους ρυθμους αλλα στο οτι οταν καποιος διαλεγει σχολη την διαλεγει ετσι απλα για να πει οτι πηγε καπου...

δεν ειναι εκει το θεμα ομως...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το οτι την σχολη την τελειωνουν τα 50 απο τα 200 ατομα δεν πιστευω οτι ειναι χαρη στους υψηλους ρυθμους αλλα στο οτι οταν καποιος διαλεγει σχολη την διαλεγει ετσι απλα για να πει οτι πηγε καπου...

δεν ειναι εκει το θεμα ομως...

ανοιξε το μσν να σου πω

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    Κοίτα αν μπορείς να πάς στο ΜΙΤ στην Αμερική πήγαινε.

Αλλιώς κάτσε διάβασε να περάσεις εδώ και ύστερα φεύγεις για έξω, αν θέλεις να προχωρήσεις.

Το επίπεδο σπουδών την Ελλάδας σε σχέση με το εξωτερικό σε επίπεδο βασικού πτυχίου είναι καλύτερο άντε ίδιου επιπέδου. εκεί που υπάρχει η διαφορά είναι αργότερα στο μεταπτυχιακό. Εδώ 5 χρόνια (τουλάχιστον το πολυτεχνείο) και έχεις ένα πτυχίο μόνο, ενώ στο εξωτερικό σε 5 χρόνια έχεις και ένα μεταπτυχιακό, ίσως και δύο (αν είναι μονοετούς φοίτησης).

Εξαρτάται βέβαια τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου.

άποψη μου:
    Κάτσε και στρώσου να περάσεις κάπου εδώ και αφού τελειώσεις φύγε έξω για μεταπτυχιακό, διδακτορικό και ότι άλλο θέλεις.

red_monster εμενα γιατι μου ειπανε οτι ειναι Αγγλια και Σκωτια τα καλυτερα?
    παντου θα ειναι υψηλοτεροι οι ρυθμοι απο την Ελλαδα...τωρα αν Γερμανια θα ειναι πολυ δυσκολα δεν το ξερω αλλα γιατι στην Αγγλια θα ειναι κατωτερα?

Μην υποτιμάς το ανώτατα ελληνικά ιδρύματα.
    Αποφοιτος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό εφτιαξε τον κινητηρα diesel της χρονιάς κάτω των (<1400cc ,comrail) δουλεύοντας στη fiat
    H βασική διαφορά της ελλάδας με το εξωτερικό είναι το επίπεδό των φοιτητών.
    Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο ανώτερα μυαλά μπαίνουν στις σχολές , τώρα πως αξιοποιούντια είναι άλλο θέμα.
    Τα μαθηματικά του πολυτεχνείου είναι σε άλλο επίπεδο επίσης

Για να εξηγούμαστε , υπάρχουν πανεπιστήμια και πανεπιστημια στην αγγλία .
    Το θέμα είναι πως πριν πας πρέπει να ψαχτείς με τα μαθήματα και τις ισοτιμίες αν θες να ξαναέρθεις ελλάδα.
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Μην υποτιμάς το ανώτατα ελληνικά ιδρύματα.
    Αποφοιτος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό εφτιαξε τον κινητηρα diesel της χρονιάς κάτω των (<1400cc ,comrail) δουλεύοντας στη fiat
    H βασική διαφορά της ελλάδας με το εξωτερικό είναι το επίπεδό των φοιτητών.
    Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο ανώτερα μυαλά μπαίνουν στις σχολές , τώρα πως αξιοποιούντια είναι άλλο θέμα.
    Τα μαθηματικά του πολυτεχνείου είναι σε άλλο επίπεδο επίσης

Για να εξηγούμαστε , υπάρχουν πανεπιστήμια και πανεπιστημια στην αγγλία .
    Το θέμα είναι πως πριν πας πρέπει να ψαχτείς με τα μαθήματα και τις ισοτιμίες αν θες να ξαναέρθεις ελλάδα.
    ένας...

Το ΕΜΠ που υποτίθεται είναι το καλύτερο στην ελλάδα σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα βρίσκεται στα "χαμμένα"...πολύ κάτω, ακόμα πιο κάτω

Βέβαια τις λίστες τις φτιάχνουν οι ξένοι και ως γνωστόν τα παίρνουνε για να μας πολεμάνε επειδή μας ζηλεύουνε... Δεν είναι τυχαίο που στην ελλάδα δεν κατασκευάζουμε ούτε σπίρτα...

Όσο για την Αγγλία, καλή και χρυσή, αλλά δυστυχώς δεν είναι Ευρώπη... Η ζωή εκεί είναι λίγο πιο αμερικανική...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    ένας...

Το ΕΜΠ που υποτίθεται είναι το καλύτερο στην ελλάδα σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα βρίσκεται στα "χαμμένα"...πολύ κάτω, ακόμα πιο κάτω

Βέβαια τις λίστες τις φτιάχνουν οι ξένοι και ως γνωστόν τα παίρνουνε για να μας πολεμάνε επειδή μας ζηλεύουνε... Δεν είναι τυχαίο που στην ελλάδα δεν κατασκευάζουμε ούτε σπίρτα...

Όσο για την Αγγλία, καλή και χρυσή, αλλά δυστυχώς δεν είναι Ευρώπη... Η ζωή εκεί είναι λίγο πιο αμερικανική...
    Συμφωνο οτι τα ελληνικά πανεπιστήμια δν είναι εκέι που ήταν κάποτε , αλλά πόσοι από αυτούς που σπουδάζουν έξω το κάνουν επειδή πραγματικά το γουστάρουν και όχι γιατί απέτυχαν παταγωδός στην ψαροκώσταινα?
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF