Μπορειτε να μου λυσετε αυτη την απορια?Γιατι εχει 16hp παραπανω αφου φορανε τον ιδιο κινητηρα??Τι εχει παραπανω οσο αφορα το θεμα κινητηρα??![]()
Μπορειτε να μου λυσετε αυτη την απορια?Γιατι εχει 16hp παραπανω αφου φορανε τον ιδιο κινητηρα??Τι εχει παραπανω οσο αφορα το θεμα κινητηρα??![]()
http://www.motorbikes.be/en/compare/4556/4756/
ισχυει και για τις αλλες χρονιες...αλλαζουν τα bore&stroke η συμπιεση και αλλα πωσταλενε....
Accipere quam facere praestat injuriam
Το 07-08 Hornet φοράει RR κινητήρα ή f4i ?
Γιατί αν είναι για f4i δεν έχει με την καμία 118 ίππους![]()
![]()
απο cbr600 rr φοραει το χορεντ 08-09
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Ο κινητήρας μπορεί να είναι ίδιος αλλα το σετάρισμά του είναι ΠΑΝΤΑ διαφορετικό.
Τον ρυθμίζουν έτσι ώστε να είναι πιο φιλικός και να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της μηχανής. Δηλαδή περισσότερη ροπή και πιο χαμηλά και λιγότερα άλογα ψηλά.
Άλλωστε και το συνολικό στήσιμο της μηχανής (αναρτήσεις-πλαίσιο-ψαλίδι) δεν έχει τις προδιαγραφές για σωστή οδική συμπεριφορά και λογικό είναι. Αλλιώς τι νόημα θα είχε η ύπαρξη του RR???
Το μοναδικό μοντέλο που είναι η γυμνή έκδοση του sport είναι το παλαιότερο Aprilia TUONO που ήταν ακριβώς ενα Mille χωρίς πλαστικά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ο κινητήρας του Hornet 07/08 στηρίχθηκε στον κινητήρα του 600RR αλλά μόνο στα βασικά. Από αυτά που λέγανε οι του εργοαστασίου (όταν πρωτοβγήκε) ο κινητήρας σχεδιάστηκε από το σημείο αυτό και μετά ειδικά για το hornetΑρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Το 07-08 Hornet φοράει RR κινητήρα ή f4i ?
Γιατί αν είναι για f4i δεν έχει με την καμία 118 ίππους![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.