Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: βοηθεια για πανεπιστημια

ίδρυμα κρατικών υποτροφιών

δίνεις εξετάσεις

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    δινω εξετασεις για υποτροφια εκει ετσι?δεν εχω κανει καποια κινηση.ειμαι απο αγγλικο πτυχιο και δε ξερω ακομα γιατι δεν εχω ασχοληθει ενεργα με το μεταπτυχιακο και το τι θελω.ακομα ψαχνομαι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    2009-2010 ενδιαφερομαι!!τι ειναι ο ικυ φιλε μου?δε γνωριζω
    είναι ΤΟ ΙΚΥ:
    Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών
    http://www.iky.gr/

ευχαριστω πολυ,ειδα καποια πραγματα κι εκει.
    The sickness

γεια χαρα!επαναφερω το θεμα μηπως και καποιος εχει ακομα καμια ιδεα για το θεμα...
    The sickness

Παλαιό μέλος
    Ενδιαφέρεσαι μόνο για Αγγλία;..... γιατί δεν κοιτάς και στην Ευρώπη; Ίσως να είναι και πιο φτηνά..... και παίζουν και πολλα αγγλόφωνα μεταπτυχιακά..... και είσαι και στην Ευρώπη και όχι στην Αγγλία...... με ότι αυτό συνεπάγεται....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σουηδία, Φιλανδία & Δανία είναι μονόδρομος.
    Ρίξε μια ματιά.

world rank
    Καποδιστριακό 203-304
    AΠΘ θέση 305-402

Europe rank
    Καποδιστριακό 81-123

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    γεια χαρα!επαναφερω το θεμα μηπως και καποιος εχει ακομα καμια ιδεα για το θεμα...
    γειά χαρά

αν έδινες κάποιες πληροφορίες για την κατεύθυνση (π.χ. κλινική, εξελικτική κλπ) ή ακόμα καλύτερα τον τομέα (π.χ. εξαρτήσεις, μεθοδολογία έρευνας, ψυχική υγεία κλπ) νομίζω θα βοηθούσε, καθώς έτσι είναι δύσκολο...
    Σίγουρα κάτι έχεις στο μυαλό σου, δε μπορεί να ψάχνεις γενικά για μεταπτυχιακό...

γειά χαρά

αν έδινες κάποιες πληροφορίες για την κατεύθυνση (π.χ. κλινική, εξελικτική κλπ) ή ακόμα καλύτερα τον τομέα (π.χ. εξαρτήσεις, μεθοδολογία έρευνας, ψυχική υγεία κλπ) νομίζω θα βοηθούσε, καθώς έτσι είνα

με ενδιαφερει αγγλια λογω γλωσσας γιατι δεν αρκει μονο το πανεπιστημιο να ειναι στα αγγλικα αλλα και να μιλανε και την γλωσσα οι κατοικοι αλλα να υπαρχει και βιβλιογραφια στο πανεπιστιμιο κλπ κλπ.Στον τομεα της ψυχολογιας,δυστυχως,η αγγλια εχει μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα κρατη της ευρωπης...με δευτερη την ισπανια και μετα την γερμανια...για μεταπτυχιακο στην ελλαδα δε το συζητω καθως τα πανεπιστημια ειναι αθλια σε ολους τους τομεις και πολυ αναξιοπιστα.επισης,τα πτυχια τους δεν εχουν αντικρισμα παρα μονο μεσα στην ελλαδα.

ενδιαφερομαι για κοινωνικη ερευνητικη ψυχολογια σε πρωτο πλανο αλλα ακομα ψαχνομαι και για δικανικη....
    The sickness

δε θα συμφωνήσω μαζί σου...

Η Αγγλία είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία πτυχίων στην Ευρώπη, αν όχι παγκοσμίως...

Η επιλογή πανεπιστημίου εκεί θέλει προσοχή για να μη σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Manchester, Stirling και Εδιμβούργο (Σκωτία) και London School of Economics έχουν σοβαρά τμήματα στην κοινωνική και κλινική Ψυχολογία... (χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα, πάντα με βάση όσα ξέρω)

Το μεταπτυχιακό είναι πιο δύσκολο βήμα από το 1ο πτυχίο μια και καθορίζει την επαγγελματική σου προσέγγιση, οπότε είναι κρίμα να δαπανήσεις χρόνο και χρήμα σε κάτι αβέβαιο...

Προσωπικές εμπειρίες από καθηγητές, συναδέλφους, συμφοιτητές και τελιά επίσκεψη στο εκάστοτε τμήμα βοηθούν πολύ για να καταλήξεις...

Επίσης τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις, σε συγκεκριμένα βέβαια μεταπτυχιακά... Μην τρως το παραμύθι "έξω το κάνουν καλύτερα" γιατί είναι πολύ σχετικό...

Η κλινική ψυχολογία στην Ελλάδα (ΑΠΘ) έχει απαιτήσεις, διάρκεια και ώρες πρακτικής αντίστοιχες με τα υπόλοιπα μεταπτυχιακά κλινικής ψυχολογίας στην Ευρώπη...

Δε συζητώ βέβαια για μεταπτυχιακά express διάρκειας ενός έτους - δεν τα θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρά

δε θα συμφωνήσω μαζί σου...

Η Αγγλία είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία πτυχίων στην Ευρώπη, αν όχι παγκοσμίως...

Η επιλογή πανεπιστημίου εκεί θέλει προσοχή για να μη σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Manchester, Stirling και Εδιμβούργο (Σκωτία) και London School of Economics έχουν σοβαρά τμήματα στην κοινωνική και κλινική Ψυχολογία... (χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα, πάντα με βάση όσα ξέρω)

Το μεταπτυχιακό είναι πιο δύσκολο βήμα από το 1ο πτυχίο μια και καθορίζει την επαγγελματική σου προσέγγιση, οπότε είναι κρίμα να δαπανήσεις χρόνο και χρήμα σε κάτι αβέβαιο...

Προσωπικές εμπειρίες από καθηγητές, συναδέλφους, συμφοιτητές και τελιά επίσκεψη στο εκάστοτε τμήμα βοηθούν πολύ για να καταλήξεις...

Επίσης τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις, σε συγκεκριμένα βέβαια μεταπτυχιακά... Μην τρως το παραμύθι "έξω το κάνουν καλύτερα" γιατί είναι πολύ σχετικό...

Η κλινική ψυχολογία στην Ελλάδα (ΑΠΘ) έχει απαιτήσεις, διάρκεια και ώρες πρακτικής αντίστοιχες με τα υπόλοιπα μεταπτυχιακά κλινικής ψυχολογίας στην Ευρ

φιλε μου εχω καθηγητες που εχουν σπουδασει και ελλαδα και αγγλια απο προπτυχιακο εως μεταπτυχιακο απλο και ερευνητικο διδακτορικο,επισης συμφοιτητες που ψαχνονται με ενναλακτικες χωρες(απο σουηδια και ισπανια μεχρι αργεντινη)...ολοι το ιδιο λενε.στην ελλαδα η ψυχολογια ειναι πολυ ασχημη...βασικα δεν υπαρχει καθαρο τμημα ψυχολογιας...ειναι υβριδια τα περισσοτερα με θετικα και αρνητικα το καθενα...απο εκει και περα,τα καλα πανεπιστημια στην αγγλια κανουν...μπαμ!αρχικα ζητανε πτυχιο 2.1 και επειτα θελουνε αριστη γλωσσομαθεια...εχω δει οπως λες κι εσυ πτυχια εξπρες του ετους που ουσιαστικα ειναι 1 εξαμηνο καθαρο και τους αρκει ενα διπλωμα ψυχολογιας(οπερ και σημαινει το διπλωμα=πηγα,ειδα και πηρα ενα πτυχιο απο το κυλικειο...)...μακρυα απο αυτα,χλμ μακρυα...οπως λες,ειδικα στην ψυχολογια,τα πραγματα ειναι πολυ σχετικα...στην ελλαδα κανουν το "αμερικανικο" ας πουμε χοντρικα συστημα το οποιο ειναι φαρμακοκεντρικο συστημα...ειναι το τι ψαχνει ο καθενας απο τις σπουδες του...καποιος μπορει να θελει να ανοιξει ενα γραφειο και να δινει συμβουλες με 70ευρω/ωρα σε πλουσιες κυριες και τα σκυλακια τους...αλλος να αναλυσει τους Ζαπατιστας....!!αυτο που λες για το απθ το γνωριζω πολυ καλα απο φιλη...εχει απαιτησεις ναι.αλλα πραγματα τα οποια γινονται στο μεταπτυχιακο αυτο,τα εχω κανει απο το προπτυχιακο ηδη....τεσπα,οπως ειπαμε και οι 2,ειναι σχετικα τα πραγματα....
    The sickness

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Φίλε μου ψάξε και το TEESIDE UNIVERSITY. UK είναι και μπορείς να το κάνεις και εδώ στο mediterannean του ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ.

Από τι έχω ακούσει το ΤEESIDE είναι πολύ καλό στο τομέα της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ