Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 156

Θέμα: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

καλως σας βρηκα ;D

και μια και μολις γυρισα απο λουτρακι, ψηνοσαστε να παμε την επομενη κυριακη; 18/1/09

Προτεινω.

Ραντεβου στο γνωστο σημειο κατα τις 11:00.(Αναψυκτηριο του δημου μετα την εξοδο για Πειραια, στο ρευμα προς Κορινθο).
    Αναχωρηση 11:20 (παντα υπαρχουν αργοπορημενοι).

Ακολουθουμε την εθνικη μεχρι τα διοδια. Εκει απο την παρακαμψη μπαινουμε παλια εθνικη. Αν καποιοι εχουν μικρη αυτονομια στους Αγιους Θεοδορους βαζουμε βενζινη.
    Σταματαμε Λουτρακι για καφε, (προτεινω την Αιγλη, λιγο εξω απο την πολη. Στο βουνο).

Μετα τον καφε, αντι να γυρισουμε, συνεχιζουμε την διαδρομη: Πισια- Σχοινο- Αλεποχωρι. Ωπου μας αρεσει σταματαμε για φαι η δευτερο καφε. (Προτεινω τον Πλατανο για κοψιδια)

Απο Αλεποχωρι παμε μεγαρα, βγαινουμε στην Εθνικη και παμε σπιτια μας.

Τωρα οσοι ειναι γρηγοροι αν συνενοηθουμε μπορουνε να μας βρουν κατ ευθειαν στην Αιγλη κατα τις 12:00 ( ετσι κι αλλιως μονοι τους θα ερθουν)

Στη συνεχεια, οσοι ξερουν να οδηγαν και το να στιβουν το γκαζι σε μια ευθεια που προσγειωνετε Air Bus, δεν ειναι το μονο που ξερουν να κανουν, ακολουθουν τους "αργους" προς Πισια. Κι απογειωνονται ξανα μετα τα Μεγαρα.

Οι υυπολοιποι μπορουν,( ετσι κι αλλιως παρεα με το " Εγω " τους οδηγαν), να σπασουν τα μηχανακια τους ελευθερα, οτι ωρα θελουν.

Συμμετοχες

Σίγουρα συμετεχουν οι

kokomilko
    XT_Billy
    teok8
    ermiss
    bikerted

Υπο προυποθεσεις είναι μεσα και οι

Kalgeorge
    taxydromos - (αν ερθουν bart-alximistis)
    EVI

Αναρωτιεμαι ακόμα τι εννοει ο ποιητης για

KaTaNaS

Παραλληλα θα υπαρχουν συμμετοχες και από αλλά forum και λέσχες

Αν εκ παραδρομης εκανα καποιο λαθος, συγνωμη διορθωστε με

ή ακομα καλυτερα παμε λουτρακι, πινουμε ενα καφεδακι στο waves παμε μαιστραλι για φαγητο, πεταγομαστε ξυλοκαστρο για καφεδακι παλι, το βραδυ παλι πισω λουτρακι για καζινο, και αν εχουμε λεφτα γυρναμε πισω :rotflmao:
    ολα απο εθνικη ομως

1ο Αν παμε απο εθνικη, οι αργοι που μπορουν να παν με 200 θα μεινουν μονοι τους πισω. Κι η προταση μου ηταν να φτιαχτουν ομαδες.

2ο Οταν πας σα να σε κυνηγανε, οταν φτασεις βαριεσαι γιατι ρεει η αδρεναλινη στο αιμα ακομα και χρειαζετε να περασει αρκετη ωρα για να χαλαρωσεις.

3ο Μ αυτες τις ταχυτητες, πας ως την Κορινθο και κουραζεσε σα να πηγες Πατρα.

4ο Καλυτερα να παω Ριο απο Παλια εθνικη, παρα Κορινθο απο νεα. Απο παλια ευχαριστιεμαι την βολτα. Βλεπω και κανενα τοπιο αλλο εκτος απ τις γραμμες του δρομου.

5ο Η ηλικια και ο αυχενας μου δε μου επιτρεπουν να ακολουθησω σε τετοιες μαχες. Τουλαχιστον οχι για πολυ.

6ο Στην προταση που εκανα προσπαθησα να προβλεψω το να απολαυσουν την βολτα και οι αργοι και οι γρηγοροι.

7ο Μια κι ειναι ακομα χειμωνας, ας παμε καπου κοντα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
    1ο Αν παμε απο εθνικη, οι αργοι που μπορουν να παν με 200 θα μεινουν μονοι τους πισω. Κι η προταση μου ηταν να φτιαχτουν ομαδες.

.

αυτοι που πανε με 200 εινα αργοι;;

εγω που παω μεχρι 140 το πολυ δηλαδη τι ειμαι;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σας εχω ολους ρε
    οποιος γουσταρει ας δοκιμασει

κουλάααααδιαααααααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    κουλάααααδιαααααααα

γελα ρε γιαννη...ποτε γουσταρεις να τα στησουμε ομως;;;
    τωρα που αλλαξα και εξατμιση στο Nexus και αλλαξα και βαριέϊτορ.....σε εχω για πλακα

Κι εγω με 130-150 παω εχτες ομως (Κυριακη)ανακαλυψα πως οταν οι πολεμιστες λενε ειναι αργος, εννοουν πως παει με 200 γι αυτο λεω να παμε απο παλια εθνικη.

Αλλωστε το διαπιστωνεις ευκολα και μονος σου το ποια ειναι η κρατουσα νοοτροπια στους νεους τωρα πια.

Δες τον διαλογο που ακολουθησε το προηγουμενο μηνυμα σου

σας εχω ολους ρε
    οποιος γουσταρει ας δοκιμασει
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Κι εγω με 130-150 παω εχτες ομως (Κυριακη)ανακαλυψα πως οταν οι πολεμιστες λενε ειναι αργος, εννοουν πως παει με 200 γι αυτο λεω να παμε απο παλια εθνικη.

Αλλωστε το διαπιστωνεις ευκολα και μονος σου το ποια ειναι η κρατουσα νοοτροπια στους νεους τωρα πια.

απο χουμορ πως πάμε?

τεσπα, σπαμάραμε και το κόβουμε εδω ... (θα μας μαλώσει και ο Άκης ή ο Βύρωνας ... )

αστα εχουν ξεφυγει οι τεντυ μπουδες

το εργαλειο μου παει μονο εθνικη, θελει να σκιζει τον αερα.
    σκυβεις πισω απο την ζελατινα, τα δινει ολα το Nexus και κερνας τσαγακια

επειδη εγω ειμαι παππους, σας προκαλω να παμε μια βολτα με την χοντρη κυρια μου το varadero για δυο λογους.

πρωτον γιατι στο ισιωμα φυσικα δεν σας προλαβαινω, κι οπως ολοι οι καταδικασμενοι αποζητω μια ευκαιρεια για σωτηρια.

Και δευτερο, Δεν τα σηκωνει ο αυχενας μου τα πολλα χιλιομετρα. Μονο στο πηγαινε πηγα με 210 κι απο χτες ειμαι πιασμενος.Με πιασαν τα αυχενικα μου (γηρας ου γαρ ερχεται μονο).

Γι αυτο προτεινα την βολτα οπως την προτεινα. να ευχαριστηθουμε ολοι.

Και μια και λεμε για την βολτα ψηνοσαστε; θα παμε;

επειδη εγω ειμαι παππους, σας προκαλω να παμε μια βολτα με την χοντρη κυρια μου το varadero για δυο λογους.

πρωτον γιατι στο ισιωμα φυσικα δεν σας προλαβαινω, κι οπως ολοι οι καταδικασμενοι αποζητω μια ευκαιρεια για σωτηρια.

Και δευτερο, Δεν τα σηκωνει ο αυχενας μου τα πολλα χιλιομετρα. Μονο στο πηγαινε πηγα με 210 κι απο χτες ειμαι πιασμενος.Με πιασαν τα αυχενικα μου (γηρας ου γαρ ερχεται μονο).

Γι αυτο προτεινα την βολτα οπως την προτεινα. να ευχαριστηθουμε ολοι.

Και μια και λεμε για την βολτα ψηνοσαστε; θα παμε;
    ρε μαστορα με το βαραντερο πας με 130;
    εγω ερχομαι αλλα μονο αν ερθουν και αλλοι απο εθνικη και τα στησουμε
    να εχει λιγο ενδιαφερον δηλαδη βρε αδερφε.
    αντε να δω ποιος θα κοντραρει το Nexus;;;

οκ εσεις μαζευτητε και σπαστε τα. Οπως προτεινα κι απ την αρχη, ραντεβου στην αιγλη κατα τις 12:00. μετα ομως θα μας ακολουθησετε (οι γρηγοροι τους αργους) στην βολτα μεσα απ τα βουνα. Λουτρακι- Πισια-Αλεποχωρι- Μεγαρα, ωπου θα απογειωθειτε και παλι

εναλακτικα αραζουμε στην ιδια καφετερια, και γελαμε οι μεν με τους δε. Οι γρηγοροι θα γελαν με τους αργους που νομιζουν πως τρεχουν με 200, και οι αργοι χλευαζουν τους γρηγορους, που δεν μπορουν να παρουν μια στροφη και να περασουν βουνο, με αποτελεσμα να τρεχουν στην ευθεια και να σπαν τον αυχενα τους για να νοιωσουν πως κανουν κατι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF