Μα ειναι τοσο ωραιες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε φιλαράκι..
Τι φωτο στις δώσαμε για να τις ποστάρεις όχι να τις κοιτάς...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε φιλαράκι..
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλαράκι..
![]()
![]()
![]()
πωπωπω σκεφτηκα....''εγινα και εγω επιτελους ενα επιφανες μελος του ΜΟΤΟ.γρ (και ας μην εστειλα τσουρεκι)....πολυς κοσμος μαζευτηκε....και τι ωραια....ολοι ειναι καινουργιοι...θα περασουμε καλα''....βεβαια μετα απο λιγο η πραγματικοτητα ηταν σκληρη βλεποντας τον Θοδωρη να καθετε μονος του με εναν καφε στο χερι...τα παιδια που βλεπετε στην επανω φωτο ειναι απο το Pitstop και ειχαν κανονισει βολτα στο Λουτρακι...απο το ολοτελα κλπ κλπ....να ειστε παντα καλα μαγκες και καλες βολτες....εμεις θα ειμασταν 3 ολοι και ολοι...καπως ετσι δηλαδη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ως γνωστων η διαδρομη για Πορο ειναι προς Κορινθο....μετα Επιδαυρο....πας προς Γαλατα....και εν τελη με το φερρυ περνας απεναντι....καναμε κανα 2ωρακι....εγω παραπανω λογω κουλαμαρας (κανα 20 λεπτο)αλλα η καθιερομενη σταση για τσιγαρο στο Στορκ εγινε....δεν βγηκε η φωτο κουνημενη...απλα τα ''ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ'' ετσι που καθοντουσαν αρχισαν να τριβονται...
![]()
Οπως ανεφερα και πιο επανω (ως γνωστο κουλαδι που ειμαι) τα παιδια εφτασαν πριν απο εμενα στον Γαλατα και πηγαν να παρακαλεσουν τον καπετανιο του φερρυ να με περιμενουν...στο παρα μηδεν εφτασα,μπηκα,και τους εκραζα που αργησαν να μπουν στο φερρυ...ο δε cap10 μπηκε ενω ανεβαινε η μπουκαπορτα και ειχαμε ηδη αναχωρησει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. φανταζομαι οτι προσεξατε ολοι τον αριθμο πινακιδας του Ηλια....τελικα σε αυτην την ζωη τιποτα δεν ειναι τυχαιο...![]()
![]()
Φτανοντας στον Πορο πριν καν το καταλαβουμε παμε για καφεδακι....βρηκαμε ενα μαγαζι που εχουμε ξαναπαει με τον Βαγγελη....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗ???...καφεδες λοιπον....συζητησεις περι ταξιδιων ονειρικων εις τα Ευρωπας (παρελθοντα και μελλοντικα)....τοστακια 3 τον αριθμο (εγω δεν εφαγα)....suzuki....triumph....''δεν τοχω ακομα''...ωραιος καιρος....moto.gr...κλπ κλπ....και ξαφνου γινεται η συζητηση που θα γραψει ιστορια....
δεν θα πω ποιος τι ειπε για να μην εκτεθουμε κιολλας....
![]()
Ποπαυ:Ωραια ηταν...αλλα εκανε λιγο κρυο...εχω να παω και στο θεατρο...λετε να γυρισουμε με το πλοιο (εχμμμ οχι το φερρυ....το μεγαλο εννοουσε που παει Πειραια)???
Σβουριχτος : Kαι δεν παμε...να ρωτησουμε αν ειναι....που ομως???
Μακρυμαλλης : Εχμμμμμμμ...συγγνωμη....το πλοιο για Πειραια ποτε φευγει (απευθηνομενος στον ιδιοκτητη της καφετεριας)???
και βασικα χωρις να καταλαβω και πολλα...βρεθηκα να βγαζω φωτο τα μηχανακια....
Ε..Ε..ΕΡΧΕΤΑΙ...
![]()