Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Κυριακη σε λιγες ωρες δηλαδη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε φιλαράκι..

Τι φωτο στις δώσαμε για να τις ποστάρεις όχι να τις κοιτάς...
    Μα ειναι τοσο ωραιες.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε φιλαράκι..

Τι φωτο στις δώσαμε για να τις ποστάρεις όχι να τις κοιτάς...
    Μα ειναι τοσο ωραιες.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα....Λεπον....αν και μου την σβουριξε περιεργη ωρα για βολτα...και ας μην κοιμηθηκα σχεδον καθολου....ας εκανε και κρυο (για αλλους )...εφτασα στο περιπτερο στην ωρα μου :hypnotize ....και τι να δω???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	phpet67uapm.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	152166

πωπωπω σκεφτηκα....''εγινα και εγω επιτελους ενα επιφανες μελος του ΜΟΤΟ.γρ (και ας μην εστειλα τσουρεκι )....πολυς κοσμος μαζευτηκε....και τι ωραια....ολοι ειναι καινουργιοι...θα περασουμε καλα''....βεβαια μετα απο λιγο η πραγματικοτητα ηταν σκληρη βλεποντας τον Θοδωρη να καθετε μονος του με εναν καφε στο χερι...τα παιδια που βλεπετε στην επανω φωτο ειναι απο το Pitstop και ειχαν κανονισει βολτα στο Λουτρακι...απο το ολοτελα κλπ κλπ....να ειστε παντα καλα μαγκες και καλες βολτες....εμεις θα ειμασταν 3 ολοι και ολοι...καπως ετσι δηλαδη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	phpfiw3phpm.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	50,7 KB 
ID:	152167

Ως γνωστων η διαδρομη για Πορο ειναι προς Κορινθο....μετα Επιδαυρο....πας προς Γαλατα....και εν τελη με το φερρυ περνας απεναντι....καναμε κανα 2ωρακι....εγω παραπανω λογω κουλαμαρας (κανα 20 λεπτο )αλλα η καθιερομενη σταση για τσιγαρο στο Στορκ εγινε....δεν βγηκε η φωτο κουνημενη...απλα τα ''ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ'' ετσι που καθοντουσαν αρχισαν να τριβονται...

Όνομα:	phpzovbxjpm.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	64,6 KB 
ID:	152168

Οπως ανεφερα και πιο επανω (ως γνωστο κουλαδι που ειμαι) τα παιδια εφτασαν πριν απο εμενα στον Γαλατα και πηγαν να παρακαλεσουν τον καπετανιο του φερρυ να με περιμενουν...στο παρα μηδεν εφτασα,μπηκα,και τους εκραζα που αργησαν να μπουν στο φερρυ...ο δε cap10 μπηκε ενω ανεβαινε η μπουκαπορτα και ειχαμε ηδη αναχωρησει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. φανταζομαι οτι προσεξατε ολοι τον αριθμο πινακιδας του Ηλια....τελικα σε αυτην την ζωη τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

Όνομα:	phpfzlzzqpm.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	71,6 KB 
ID:	152169

Φτανοντας στον Πορο πριν καν το καταλαβουμε παμε για καφεδακι....βρηκαμε ενα μαγαζι που εχουμε ξαναπαει με τον Βαγγελη....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗ???...καφεδες λοιπον....συζητησεις περι ταξιδιων ονειρικων εις τα Ευρωπας (παρελθοντα και μελλοντικα)....τοστακια 3 τον αριθμο (εγω δεν εφαγα)....suzuki....triumph....''δεν τοχω ακομα''...ωραιος καιρος....moto.gr ...κλπ κλπ....και ξαφνου γινεται η συζητηση που θα γραψει ιστορια.... δεν θα πω ποιος τι ειπε για να μην εκτεθουμε κιολλας....

Ποπαυ:Ωραια ηταν...αλλα εκανε λιγο κρυο...εχω να παω και στο θεατρο...λετε να γυρισουμε με το πλοιο (εχμμμ οχι το φερρυ....το μεγαλο εννοουσε που παει Πειραια)???

Σβουριχτος : Kαι δεν παμε...να ρωτησουμε αν ειναι....που ομως???

Μακρυμαλλης : Εχμμμμμμμ...συγγνωμη....το πλοιο για Πειραια ποτε φευγει (απευθηνομενος στον ιδιοκτητη της καφετεριας)???

και βασικα χωρις να καταλαβω και πολλα...βρεθηκα να βγαζω φωτο τα μηχανακια....

Ε..Ε..ΕΡΧΕΤΑΙ...

Όνομα:	phpj66ijypm.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	152170

ΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΑΒΛΟΣΣΣΣΣΣΣ.....

εεεεεεεεεε.....σορρυ...λαθος συνθημα....

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΛΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και ΗΡΘΕ....

Όνομα:	phpewsuzrpm.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	50,5 KB 
ID:	152171

ωπ...ξεχασα....rewind 2 ποστ πισω....το joker να επιαναν τετοια χαρα δεν θα ειχαν....αλλα το βλεπετε το λαγνο βλεμμα μεταξυ τους...

ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΣΤΕΣ....

Όνομα:	phplxtujwpm.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	152172

Οπως καταλαβαινετε η μοτοσυκλετιστικη πανδεσια ξεκινησε...στροφιλικια φιδισια...φουρκετες αφθονες (για τα μαλλια μου)...γκαζι καρυδι....πιστονια να βαρανε...η ξυστρες να εχουν παρει φωτια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βασικα η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ....

ΙΜ ΤΗΕ WINNER....παω στο μηχανοστασιο....

Όνομα:	phph3dmxtpm.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	40,3 KB 
ID:	152173

ΗΕ IS THE WINNER....παω και εγω στο μηχανοστασιο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	phpp7yk6apm.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	32,2 KB 
ID:	152174

Μια φωτο ζητησαμε να βγαλει ο cap10 και την εβγαλε θωλη ο κουλος.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια δειχνουμε με ΚΑΜΑΡΙ το μαγικα χαρτακια τησ ΝΤΡΟΠΗΣ....

Όνομα:	phpypi09bpm.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	57,4 KB 
ID:	152175

Ανεβαινοντας στο καταστρωμα αποφασησαμε να σοβαρεψουμε....αλλα το προβλημα ηταν οτι ειμασταν μονοι μας....:wacko:

Όνομα:	phpomvajppm.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	51,3 KB 
ID:	152176

και ξαφνου τα παντα σοβαρευουν....ενα καραβι χρειαζεται εναν αξιολογο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ....

βεβαια ακομα δεν εχουμε ξεκινησει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	phpbrzortpm.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	152177

ειμαι πολυ συγκινημενος....εχω να ξανακουμανταρω καραβι απο τοτε....στην Σαντορινη....στο SEA DIAMOND...νταξ..μια μαλακια εκανα και το βουλιαξα...αλλα τοσο μενος εναντιον μου???

Όνομα:	phpnhtmwzpm.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	36,7 KB 
ID:	152178

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ