Πλατς-πλουτς...
...Καλημερα σας.
![]()
![]()
![]()
Πλατς-πλουτς...
...Καλημερα σας.
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
καλημερα νυχτοφυλακες........![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλημέρα σας !!
Τέλειος καιρός για σαλιγκάρια λέμε !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Οταν σταματησει η βροχη θα βγω να μαζεψω για να τα κανω στιφαδο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καλημέρα σας !!
Τέλειος καιρός για σαλιγκάρια λέμε !!![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Καλημέρα σε όλους!
Ε ρε μπουρίνι σήμερα...![]()
...
Μέραααααα....![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Kαλημερα...βροχη και Προ'ι'σταμενη κακομαμημενη...τι τα 8ες???![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ψαξτε αντρα να την καλομ@μησει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
:rotflmao:
(δεν διατιθομαι):rotflmao: :rotflmao:
γαμηστα...υπομονη σκεψου κατι αλλο οτι σε ευχαριστει να περασει η ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
μου εχει χαλασει ολη η διαθεση...βγηκα μια φορα εξω και ξενερωσα ασε που εβγαζε καπνους η μηχανη και με ενοχλουσε το κρανος και τα παπουτσια μου γλιστραγαν και τα γαντια δεν μπαιναν πανω απο τα μανικια και το μπουφαν δε μου καθοταν καλα και η ζελατινα ολο θαμπωνε και η μπαλακλαβα στραβωσε και ειχε κινηση και οταν ανοιγα την ζελατινα να ξεθαμπωσει μου σκαγαν νερα απο τα αλλα οχηματα και τωρα κρυωνω
καλημερα ειπα?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γαμηστα...υπομονη σκεψου κατι αλλο οτι σε ευχαριστει να περασει η ωρα
μου εχει χαλασει ολη η διαθεση...βγηκα μια φορα εξω και ξενερωσα ασε που εβγαζε καπνους η μηχανη και με ενοχλουσε το κρανος και τα παπουτσια μου γλιστραγαν και τα γαντια δεν μπαιναν πανω απο τα μανικια και το μπουφαν δε μου καθοταν καλα και η ζελατινα ολο θαμπωνε και η μπαλακλαβα στραβωσε και ειχε κινηση και οταν ανοιγα την ζελατινα να ξεθαμπωσει μου σκαγαν νερα απο τα αλλα οχηματα και τωρα κρυωνω
καλημερα ειπα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.