Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 156

Θέμα: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x

1. kokomilko
    2. XT_Billy (XT660R Δικάβαλλος)
    3. teok8
    4. ermiss
    5. bikerted
    6. Harris_X (CB600F Hornet)

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
    Κατ αρχην βαρατε με ομως δεν ξερω να "βαλω επιπλεων κειμενο στο αρχικο μου post"

Δευτερον, με ποιο δικαιωμα εγω θα πω σε καποιον θα φας εκει και οχι εδω;

Δεν ειμαι λεσχη. Ουτε συνδεσμος. Ουτε κατι αλλο με γραμματεις και φαρισαιους.

Επισης δεν εχω γνωση του ποσοι θα ερθουν τελικα (αν μιλαν σοβαρα ειναι πανω απο 30) για να πιασω ενα ταβερνακι και να του πω -Αν μας κανεις καλη τιμη θα σου ερθουμε τοσοι.

Ενας τρελαμενος ειμαι που εχει ορεξη να κανει βολτα με την μηχανη και αναζητα παρεα. σκοπευω να παραμεινω πιστος στο προγραμμα που αναρτησα (αλλωστε και μονος μου τα ιδια θα εκανα)

Ειμαι λατρης της παρείστικης φιλοσοφιας. που θα πει αν εχει καποιος μια καλη ιδεα, ας την ριξει. Το οτι εσυ ειπες ομως, δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγω κανω!!!

Ετσι κι αλλιώς θα ήμουν αφελής αν πίστευα δεν θα υπαρξουν ευτραπελα. καποιοι θα χουν καταλαβει 12¨30 αντι για 11:00, καποιοι θα χασουν την εξοδο της εθνικης και θα πληρωσουν διοδια, κλπ κλπ

Εγω ανεβασα ενα post που στην ουσια ελεγε: Μαγκες την Κυριακη θα ξεκινησω απο εκει, θα σταθω εκει, και θ ακολουθησω αυτη την πορεια. οποιος θελει ας ερθει. και προτεινα και ενα δυο τροπους για να βρεθουμε.

τωρα αν εγω ταξιδευω με 130 κι αλλος θελει να παει με 200 εγω τι μπορω να του πω; ανθρωπους με τους οποιους ταιριαζω ψαχνω οχι ανθρωπους για να τους επιβληθω.

Αλλωστε, οσοι τελικα συνενοηθουμε θα γινουμε και παρεα. Οι οδηγιες μου ειναι σαφεις. Οσοι γουσταρουν μπαζαλο ας το εχουν. Οσοι γουσταρουν να απολαυσουμε βολτιτσα, ας ερθουν με τις προτασεις τους, να την απολαυσουμε!!!

Δεν χρειαζεται ουτε να γινεσαι απολογητικος ουτε να το αναλυεις τοσο το πραγμα.
    Απο εδω μεσα εχουν απλα γινει ολες οι βολτες με ολους τους πιθανους συνδυασμους και λιγο πολλοι οι περισσοτεροι που γνωριζονται ξερουν με ποιους και ποτε θα βολταρουν η θα ταξιδεψουν.

Εσυ απλα ανοιγεις το θρεντακι σου για βολτα και καλα κανεις,αλλα απο την στιγμη που οι περισσοτεροι, (φανταζομαι) δεν σε ξερουν προσωπικα, θα διστασουν να δηλωσουν συμμετοχη.

Γενικα το "πρωτοκολλο"
    στα φορουμ ειδικα οταν προκειται για μοτοβολτα προυποθετει ενα επιπεδο γνωριμιας γιατι ο χρονος συνηθως ειναι λιγοστος η ορεξη πολλη τα λεφτα λιγα και το χαβιαρι ζεστο, και κανενας πια δεν θελει να βρεθει σε δυσκολη θεση οταν κατι παει στραβα στην βολτα επειδη η παρεα δεν..."τσουλαει" (αυτο το μεταφραζει ο καθενας κατα τα γουστα του).

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Υπαρχει κανεις στην παρεα που γουσταρει να φαει σπιτι του λογω υποχρεωσεων για να γυρισει μαζι μου νωρις πισω??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Υπάρχει περίπτωση να μπορώ κ εγώ να έρθω.....

Δεν είναι όμως σίγουρο γι'αυτό κ δεν βάζω το όνομα μου.
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν εχει καλο καιρο μπορει να ερθω και εγω.

Αν δεν βρέχει είμαι κι εγώ μέσα. VFR 800.

(Τις φήμες που θέλουν να με περνάνε ακόμη και παπιά τις καταγγέλλω ως απολύτως..... αληθείς) :smilea:

οκ οκ εγω θα ειμαι στο ραντεβου κι οποιος θελει ας ερθει

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    εχουμε δηλαδη:

kokomilko
    XT_Billy
    teok8
    ermiss
    bikerted
    taxydromos
    EVI
    blackbusa
    devil's animal
    Dr Luv
    xrlantz
    harris_x
    peskandritsos
    sprint

και περιμενουμε:
    bartlal
    alximisti+lilipoua
    gcrook
    etc..

[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    εχουμε δηλαδη:

kokomilko
    XT_Billy
    teok8
    ermiss
    bikerted
    Kalgeorge
    taxydromos
    EVI
    road spirit
    blackbusa
    devil's animal
    Dr Luv
    xrlantz
    harris_x
    peskandritsos
    sprint

και περιμενουμε:
    bartlal
    alximisti+lilipoua
    gcrook
    etc..

sorry kiolas...alla pote dilwsa oti tha erthw??

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ειμαι μεσα αρκει ναρθουν bart-alximistis, γιατι λουτρακι χωρις αυτους ειναι σαν γυναικα χωρις στηθος..
    Νομιζω αυτη η δηλωση ειναι η ενοχη για την "συμετοχη" σου

Re: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

αυτό τώρα το είδα :
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
    Παραλληλα θα υπαρχουν συμμετοχες και από αλλά forum και λέσχες

φίλε κοκομίλκο καλό θα είναι να αναφέρεις κάποια στιγμή και πόσοι περίπου θα είναι ακόμα και απο πού ....

άλλη όρεξη θα κάνω σε μια βόλτα 10 ατόμων και άλλη αν έρθουν καμιά 50αριά απο παντού

και παρεμπιπτόντως εμένα βγάλτε με απο συμμετοχή, θα έχω ξενύχτι το σάββατο και την κυριακή επίσκεψη εξέχουσας προσωπικότητας του φόρουμ απο κρήτη ... :wacko:

Οτ(αν) μαθω, θα αναφερω.
    Ετσι κι αλλιως ομως, θα χωριστουμε σε γκρουπακια.
    αργοι γρηγοροι αγωνιστικοι πολεμιστες κλπ.
    οι "οδηγοι" θα παν απο παλια. Οι "κοσμοναυτες" απο νεα. Καποιοι θα μας περιμενουν αρκετα, αλλοι λιγοτερο.
    και οοοοοοοοοοοολοι μαζι, θα κατσουμε στο ιδιο τραπεζι να γνωριστουμε και να γελασουμε

Αν δεν αερχισουμε τα εσεις του ταδε foeum κι εσεις της ταδε λεσχης, απλως, ............ολες οι παρεες, θα μεγαλωσουν με νεα μελη

Ενταξει(οπως ειπα κι αλλου) δεν θα μπουμε ολοι κατω απ την σκεπη της ΜοτΟΕ αλλα τι χαλαει καποιον του μοτο να παει βολτα με καποιον του ανεμου και της ΛεΜοτ δεν καταλαβαινω.

και σε καθε περιπτωση, ολοι τα ιδια φραγκα χωνουμε, τα ιδια χαλια αντιμετοπιζουμε στους δρομους, το ιδιο ποναμε αν πεσουμε, τι μας εμποδιζει να περναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καλα;;;;;;;;;

Ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα και Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!!

Τι λεσχες και φιλολογικες π@π@ριες "ολοι ποναμε το ιδιο.." και εγω δεν ξερω τι αλλο εχω δει...
    Ασε την επιμονη σου ρε super caotonik για το θεμα "οδηγος" και "ευθειακιας"

Τελος παντων, δε θα το ψαξω αλλο γιατι θα γινω κακος και δε λεει αλλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξεσπαθωσε κανενας ακομη... Καλά έκανε ο Γιώργος και το εριξε στο δουλεμα από την αρχη...

Καλα να περάσουν ΟΛΟΙ οσοι πανε (λευκοι, μαυροι, γρηγοροι, αργοι, οδηγοι ή μη... κ.π.α.)
    Απλά μην το ζαλίζετε τόσο!!! Ούτε η τατιάνα στα μεσημεριανα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Ρε παιδια διαβαζω τοση ωρα και Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!!

Τι λεσχες και φιλολογικες π@π@ριες "ολοι ποναμε το ιδιο.." και εγω δεν ξερω τι αλλο εχω δει...
    Ασε την επιμονη σου ρε super caotonik για το θεμα "οδηγος" και "ευθειακιας"

Τελος παντων, δε θα το ψαξω αλλο γιατι θα γινω κακος και δε λεει αλλα μου κανει εντυπωση που δεν εχει ξεσπαθωσε κανενας ακομη... Καλά έκανε ο Γιώργος και το εριξε στο δουλεμα από την αρχη...

Καλα να περάσουν ΟΛΟΙ οσοι πανε (λευκοι, μαυροι, γρηγοροι, αργοι, οδηγοι ή μη... κ.π.α.)
    Απλά μην το ζαλίζετε τόσο!!! Ούτε η τατιάνα στα μεσημεριανα...

ακομα να πουλησεις το πρα πρα σου εεεεεεε???

Re: Re: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

και παρεμπιπτόντως εμένα βγάλτε με απο συμμετοχή, θα έχω ξενύχτι το σάββατο και την κυριακή επίσκεψη εξέχουσας προσωπικότητας του φόρουμ απο κρήτη ... :wacko:

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF