And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Makis δεν σε έχω γνωρίζω από κοντά αλλά και μόνο ενα τέτοιο βίντεο που σου άρεσε δεν μπορεί παρα είσαι καταπληκτικός άνθρωπος.
Γράφω συγκινημένος και ίσως είναι υπερβολές αλλά αυτό που είδα (και ώντας προσφάτως γονιός) μόνο ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ μπορώ να το πω.
Μπράβο σου.
Εγώ ήμουν απλώς ο τυχερός που έπεσα πρώτος πάνω του και τίποτα περισσότερο απ'όλους εσάς, είναι όντως πολύ συγκινητικό και επειδή ήξερα πως θα συγκινήσει κι άλλους ανθρώπους θέλησα να το βάλω εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Makis δεν σε έχω γνωρίζω από κοντά αλλά και μόνο ενα τέτοιο βίντεο που σου άρεσε δεν μπορεί παρα είσαι καταπληκτικός άνθρωπος.![]()
![]()
![]()
πολυ καλο!!!!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
η αγαπη ομως για τους ανθρωπους μας, ειναι μεσα μας, σωστα?
![]()
Μπράβο Μάκη, σ'ευχαριστούμε που μας θυμίζεις που και που να είμαστε περισσότερο άνρθωποι....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι δεν ειναι ο μονος.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δεν είσαι ο μόνος φιλαράκι...
.........................
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μπραβο ρε Μακη που το ποσταρες![]()
μεσα σε 2 λεπτα μου περασαν 1000 απο το μυαλο!!!!!!!
www.rx7.gr
ki allos enas..Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ναι δεν ειναι ο μονος.![]()
![]()
![]()
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Υπεροχο...............δεν πρεπει να ξεχναμε.........ουτε οταν αντιμετωπιζουμε τις δυσκολιες της καθημερινοτητας.
Ο ΘΕΟΣ να σ εχει καλα.
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"