Χάλια είναι ρε παιδιά, σα δανεικό ρούχο που σου πέφτει μπόσικο. Μιά χαρά είναι η μαμίσια γι αυτό το μηχανάκι.
Χάλια είναι ρε παιδιά, σα δανεικό ρούχο που σου πέφτει μπόσικο. Μιά χαρά είναι η μαμίσια γι αυτό το μηχανάκι.
Τώρα που το ξαναβλέπω τι γίνεται με την ποδια και το διπλό stand;;;
Τα βγάζουμε και τα πετάμε;;;
Αν είναι έτσι δεν παίζει...![]()
:a028: :a028: :a028:
ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΛΑΣΚΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΚΑΙ Η ΠΟΔΙΑ.... ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Εγώ έτσι όπως βλέπω την φωτο της Mivv νομίζω... κατ' αρχήν δεν έχει την υποδοχή που κουμπώνει το λαστιχο πάνω στο οποίο χτυπάει και σταματα το 2πλο σταντ όταν κατεβάζεις την μοτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΛΑΣΚΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΚΑΙ Η ΠΟΔΙΑ.... ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ....
αυτο με το λαστιχο ρε σεις....το δικο μου δεν εχει εχω σταντ mototech και εχει αλλο συστημα![]()
αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται και το λαστιχο...
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
Στο μαμίσιο νομίζω οτιχρειάζεται... δεν ξέρω σίγουρα!
Στο μηχανάκι μου όταν κλείνω το 2πλο δεν ακούγεται σχεδον τίποτα... φαντάζομαι οτι αν βγάλω το λάστιχο θα κάνει θόρυβο...
...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
φοβερη ειναι...υπαρχει ενα προβλημα μονο με την κλιση του τελικου...φοβαμαι μην βγαλει η ισχυς των καυσαεριων κανα αεροπλανο απο την πορεια του...θελει προσοχη αυτο...![]()
αυτο το σκεφτομουνα και γω οπως επισης για τα νερα???
"μοτοσυκλετα"..
... ναι σωστές παρατηρήσεις! Επίσης μπορεί τα καυσαέρια να μαυρίζουν τα πλαστικά...